sufletul casei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaela75
Scris: Thursday, July 13, 2006 1:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
V-ati gandit vreodata ca atunci cand cumperi o casa trebuie sa te uiti nu numai la pret,interior, exterior etc ci si la alt aspect mai putun obisnuit..."sufletul casei".Am stat de vorba cu niste prieteni si m-am ingrozit ce mi-au spus.Cica sa nu cumpar o casa din care proprietarii au fost scosi afara de catre banca sau o casa in care proprietarul a fost obligat sa vanda desi nu dorea ,intr-un cuvant "nu cumpara o casa in care inima altcuiva locuieste acolo ca nu e loc si pentru inima ta"whatAm ramas ca la dentist si sincer,am inceput sa ma gandesc mai bine daca vreau sau nu casa asta...Kaze si el e superstitios si cica sa asteptam o casa vanduta cu inima cu tot adica o casa pe care proprietarul intr-adevar nu o mai doreste.Voi ce parere aveti de treaba asta?Ne-am prostit noi la batranete sau poate o fi o picatura de adevar pe undeva... oare
finutsa
Scris: Thursday, July 13, 2006 3:34 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
..am auzit si eu chestia asta .. ba mai rau, o prietena de a mea , chiar a vandut apartamrentul abia cumparat din cauza ca i se parea ei ca este tot timpul urmarita de cineva ..... oare

si mai cred ca este in toata treaba asta grauntele de adevar ... de aceea , noi am decis cu sotul unanim sa ne contruim casa visurilor noastra singuri sau sa cumparam casa nou consrtuita .... eh , abia astept yes
Kiki
Scris: Thursday, July 13, 2006 6:27 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu sincer nu am auzit de chestia asta. Noi am cumparat apartamentul de la cineva care isi dorea sa se mute la 4 camere ca erau multi, cam 5 persoane. Acum nu stiu daca au vandut-o cu draga inima sau nu, cert e ca eu ma simt bine la mine acasa. ras
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, July 13, 2006 6:57 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Mihaela, eu cred ca "omul sfinteste locul!" Eu zic sa pastrati casuta! Si daca nu te simti bine, o vinzi! Oricum iei mai mult pe ea dupa ce repari pe ici pe colo!pupici
kali
Scris: Thursday, July 13, 2006 8:51 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Faza asta face parte din categoria superstitiilor... in care eu nu cred.
Parerea mea e sa o pastrati, mai ales ca v-ati dorit-o atat de mult.
leut
Scris: Thursday, July 13, 2006 9:33 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Mihaela, atunci cand iti doresti foarte mult un lucru, tot Universul concura la realizarea lui...stiai cuvintele nu? Mergi la un preot si fa o sfintire a casei. Apoi, daca e sa fie "locul vostru" o sa fie!
flowers
fdianamaria
Scris: Thursday, July 13, 2006 11:10 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
dragele mele, noi am luat apartamentul dupa ce batrana ce locuia acolo tocmai murise, mai mult de suparare decat de batranete. Si din cand in cand ne facea vizite (altfel nu pot explica acele ciudatenii: zgomote, miscari ciudate ale unor lucruri, etc) Totusi, odata cu inceperea facultatii de Teologie, a venit si rezolvarea problemei cu pricina. Se numeste sfestanie si e o slujba speciala pentru casa si bunastarea celor ce vor locui in ea. De atunci e ok... Puteti sa considerati asta un sfat. Nu sunt habotnica, dar cred cu tarie in ceea ce mi se intampla si testez pe propria piele.
Ca sa confirm inca o data cele spuse, nu de mult mi s-a repetat acelasi lucru. Noi in decembrie ne-am mutat in alt apartament si de la moartea tatalui meu ne cam enervau gomotele exagerate uneori, scartaieli ale mobilei si ale podelei etc. Saptamana trecuta am chemat preotul sa faca slujba pe casa si...se pare c-a plecat in sfarsit. Odihneasca-se in pace!!!
Miri
Scris: Thursday, July 13, 2006 12:08 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Mihaela, eu sunt adepta proverbului"cind un lucru e sa-ti mearga,iti merge din prima,cind nu,nu,poti sa stai si in cap!"
Atita vreme cit casuta e ceea ce v-ati dorit,a fost sa fie a voastra ,eu zic ca nu are rost sa renuntati doar de teama unor superstitii!
Cum ar fi fost daca nu ati fi obtinut-o?oare
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, July 13, 2006 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Mihaela, intradevar casele poarte urme energetice ale vechilor proprietari dar daca o varuiesti, aduci mobilier si mai faci si o sfestanie se rezolva problema. Eu chiar cred ca si casele au suflet, ma refer ca casele cu temelie nu la apartamentele de bloc care parca-s zombi energetici. Casele sunt asa de triste singure, plang in tacere daca le parasesti si se umplu de viata cand le iubesti si le ingrijesti.
Si cu Daria in casa nu are cum sa nu fie o casuta vesela.
Bucurati-va de casuta voastra si totul va fi bine.pupici
delfinasa
Scris: Thursday, July 13, 2006 4:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mai Mihaela, nu mai pleca tu urechea la ce spune unul si altul si vedeti-va de casuta voastra, aranjati-vi-o cum doriti voi si o sa se simta in ea sufletul vostru pus acolo, in fiecare coltisor din ea...fiecare familie pune suflet in casa unde sta si chiar daca se muta la mai bine, tot au un mic regret...pentru linistea ta, cum ti-au zis si fetele, adu intr-o zi un preot sa faca o sfestanie si nu te mai gandi la tot felul de treburi negative...este cuibul vostru acolo si radiaza de lumina, optimism si iubire, in directia asta sa gandesti, nu in altele.
Roxanel
Scris: Thursday, July 13, 2006 5:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Si eu zic sa faci o sfestanie ca nu strica. Cheama un preot si in doi timpi si trei miscari e gata. O sa fii mai linistita. Si tu si casa.ras
mihaela75
Scris: Thursday, July 13, 2006 5:23 PM
Nivel

Eu cred ,asa cum zice Nico, in energiile lasate de cei care au locuit acolo.Insa asta nu m-ar impiedica sa-mi iau casa viselor mele...parca e prea de tot sa renunt pentru unul care nu si-a putut plati ratele si "si-a lasat mania" in casa.O scot eu de acolo cu binisorul.Totusi,casa aste nu a fost sa fie a noastra si parca nu mai imi pare asa rau ca am pierdut-o.Cred ca ma gandeam la energiile alea doar ca sa-mi dau motiv sa nu bocesc dupa ea.Eu am o vorba,"tot raul spre bine" deci nu a fost sa fie asta casa noastra poate pt ca ne asteapta acolo undeva alta mai bunarasNu pot sa detaliez de ce am pierdut-o, poate guvernul canadian are spy pe-aicihohot .Vreau sa fac o pauza, am obosit de umblat prin case, negociat,asteptat, stress si apoi o sa o luam de la capat.Insa nici prin cap nu-mi trece sa caut toti proprietarii sa vad daca au plecat cu inima buna de-acolo sau nuras
Miri
Scris: Thursday, July 13, 2006 5:26 PM
Nivel

Pai cum nu era sa fie a voastra?oare Nu era vorba sa ne trimit poze de sub(din)corcodus?plans
mihaela75
Scris: Thursday, July 13, 2006 5:35 PM
Nivel

da, am castigat licitatia, toate bune si frumoase pana ne-au refuzat la mortgagerasCui i-a trecut prin cap ca o sa fim refuzati?Deja ma vedeam in corcodusplans
Miri
Scris: Thursday, July 13, 2006 5:36 PM
Nivel

Nu pot sa cred!banghead Nu zic nimic mai mult,ca nu e frumosnu dar ar merita ceva,in romaneste, intraductibil!ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.