Sucuri din legume si fructe
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxinthya
Scris: Friday, June 12, 2015 5:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Tocmai cautam ceva remedii naturiste pentru hipotiroidism si am dat peste :

" -Urzica 1-2 pahare/zi. Urzica regleaza activitatea tiroidei, are efecte depurative, curatind sangele si revitalizand organismul, stimuleaza diureza, hraneste organismul. Puteti face o cura indelungata cu suc de urzica.

-Orz verde- 1 pahar/zi(se poate folosi si pudra din orz verde). Este un tonic general extraordinar care va ajuta la dezintoxicarea organismului si echilibrarea sistemului glandular.

-Ovaz verde- 1-2 pahare/zi. Este un puternic stimulent al tirodei, al sistemului nervos central, un bun depurativ si diuretic, un fortificant general.

-Telina-1/2 pahar/zi. Se pot folosi si frunzele. Este un reglator endocrin, tonic hepatic, tonic al sistemului nervos, favorizeaza retragera toxinelor din umorile organismului si provoaca eliminarea lor.

-Papadia-1/2 pahar/zi. Se poate lua in amestec cu suc de patrunjel sau de urzica. Papadia regleaza activitatea glandulara si metabolismul si intareste functia hepatica.

-Mai pot fi preparate sucuri din: morcov,mere, struguri, orz verde, etc.

Observatie:
Se vor folosi sucurile de care dispuneti in sezonul respectiv. De asemenea, nu se vor folosi toate sucurile enumerate mai sus, intr-o singura zi.
1 pahar=250 ml
-In timpul curei exclusive cu sucuri, intern, din prima zi se vor folosi: ceaiurile, tincturile de plante, pulberile de plante, argila si/sau carbunele vegetal, iar intern se pot practica toate procedeele indicate.

-In fiecare dimineata, timp de 7 zile, se va face o clisma cu 1,5 l de infuzie calduta de musetel."

Acum intrebarea mea este cum se prepara sucul de orz si ovaz sau urzica si de unde iau papadie?
martinpaul
Scris: Thursday, August 13, 2015 12:50 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Sucurile de fructe si legume sunt o alternativa sanatoasa la bauturile carbogazoase din comert care contin cantitati foarte mari de zahar. Zaharul este un produs nociv si trebuie consumat in cantitati reduse.

miri_miri
Scris: Sunday, May 29, 2016 9:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/28/2016
Sucurile sunt super sanatoase! Preferatul meu e sucul de morcovi! De curand am tinut o cura de detoxifiere si am baut in fiecare zi un suc anume. In prima zi am avut suc de iarba de grau, in a doua cel de legume,ananas, sfecla rosie si morcov. Ideea kitului e de curatare de toxine si de o mai buna digestie si chiar a functionat. Plus cei 2 litri de apa zilnic. Il gasiti la Farmacia Ortomoleculara.
ioana90
Scris: Thursday, September 21, 2017 3:01 PM

Chiar daca sint din fructe tot au o cantitate mare de zaharuri. Cheia e sa bem mai putin suc.
Alexandra1991
Scris: Saturday, September 23, 2017 3:36 PM

As prefera oricand un suc natural decat ceva din comert.
gelup
Scris: Thursday, July 5, 2018 11:51 AM

Foarte bune sfaturile! Nu mai trebuie sa cauti pe net pe zeci de sit-uri ca gasesti aici toate sucurile cu recomandarile aferente.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.