Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Tocmai cautam ceva remedii naturiste pentru hipotiroidism si am dat peste :
" -Urzica 1-2 pahare/zi. Urzica regleaza activitatea tiroidei, are efecte depurative, curatind sangele si revitalizand organismul, stimuleaza diureza, hraneste organismul. Puteti face o cura indelungata cu suc de urzica. -Orz verde- 1 pahar/zi(se poate folosi si pudra din orz verde). Este un tonic general extraordinar care va ajuta la dezintoxicarea organismului si echilibrarea sistemului glandular. -Ovaz verde- 1-2 pahare/zi. Este un puternic stimulent al tirodei, al sistemului nervos central, un bun depurativ si diuretic, un fortificant general. -Telina-1/2 pahar/zi. Se pot folosi si frunzele. Este un reglator endocrin, tonic hepatic, tonic al sistemului nervos, favorizeaza retragera toxinelor din umorile organismului si provoaca eliminarea lor. -Papadia-1/2 pahar/zi. Se poate lua in amestec cu suc de patrunjel sau de urzica. Papadia regleaza activitatea glandulara si metabolismul si intareste functia hepatica. -Mai pot fi preparate sucuri din: morcov,mere, struguri, orz verde, etc. Observatie: Se vor folosi sucurile de care dispuneti in sezonul respectiv. De asemenea, nu se vor folosi toate sucurile enumerate mai sus, intr-o singura zi. 1 pahar=250 ml -In timpul curei exclusive cu sucuri, intern, din prima zi se vor folosi: ceaiurile, tincturile de plante, pulberile de plante, argila si/sau carbunele vegetal, iar intern se pot practica toate procedeele indicate. -In fiecare dimineata, timp de 7 zile, se va face o clisma cu 1,5 l de infuzie calduta de musetel."
Acum intrebarea mea este cum se prepara sucul de orz si ovaz sau urzica si de unde iau papadie? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sucurile de fructe si legume sunt o alternativa sanatoasa la bauturile carbogazoase din comert care contin cantitati foarte mari de zahar. Zaharul este un produs nociv si trebuie consumat in cantitati reduse.
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/28/2016 Mesaje: 4
| Sucurile sunt super sanatoase! Preferatul meu e sucul de morcovi! De curand am tinut o cura de detoxifiere si am baut in fiecare zi un suc anume. In prima zi am avut suc de iarba de grau, in a doua cel de legume,ananas, sfecla rosie si morcov. Ideea kitului e de curatare de toxine si de o mai buna digestie si chiar a functionat. Plus cei 2 litri de apa zilnic. Il gasiti la Farmacia Ortomoleculara. |
|
| Chiar daca sint din fructe tot au o cantitate mare de zaharuri. Cheia e sa bem mai putin suc.
|
|
| As prefera oricand un suc natural decat ceva din comert. |
|
| Foarte bune sfaturile! Nu mai trebuie sa cauti pe net pe zeci de sit-uri ca gasesti aici toate sucurile cu recomandarile aferente.
|
|
|