Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Imi cer scuze ca nu am vazut topicul cu bauturi...rog moderatoarea sa stearga subiectul "suc de soc" de la "salate de fructe"!
Iata cum am facut eu sucul de soc. Intr-un borcan de 8l am pus un pumn mare de flori de soc (clatite sub jet de apa rece), apx 1kg de zahar (cam 800g si a iesit foarte dulce), o lamaie taiata felii , o jumatate cubulet drojdie si am umplut cu apa calda . Am pus compozitia ieri dimineata iar azi am baut din el. Am amestecat de cateva ori cu lingura de lemn(parca s-a facut cam repede, cred ca din cauza ca a fost foarte cald in casa). Azi il voi strecura si-l voi pune la rece. Din cate imi amintesc, mama facea si a doua tura cu aceleasi flori....repeta ingredientele, mai putin socul. A iesit foarte bun, ii place si lui Razvan. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Da...si mama facea. e tare bun.eu n-am facut niciodata, rusine sa-mi fie |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Ieri seara pus de-o soacata...am pus zahar brun cam 800grame, doua lamai, drojdie, cam 8l de apa rece, vreo 12 flori de soc si asteptam rezultatul peste doua zile... Uite-asa arata borcanelele:
Partea nasoala e ca fiecare pahar de socata are cam 200 de calorii, daaaaaaaaaaaaar tare buna-i! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| M-ai omorat ! Am vazut si eu aici ca sta sa infloreasca socul , dar de doua saptamani ploua intruna ! Daca nu mai prind, ma prezint la tine la usa ! Am gasit si de cumparat , dar e 50.000 lei - 300ml, asa ca...... tot la tine vin ! Vreau si euuuuuuuuuu |
|
| Auzi tu, Oana...a venit Diana din Arad si-a stabatut toata tara, si nu vii tu? Eu am cumparat doua sacosele, care aveau cam 6 flori mari de soc si-am dat 20 mii lei. Mi s-a parut tare bun pretul si merita. E o bautura alcoolizata putin si daca-i rece e nebunie curata! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ma omori ! Si ciupeste de limba, e aromat , racoritor si parfumat ! Vreau si eu ! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Leutule, crezi ca ai facut suficienta socata, pentru toata lumea? ....caci vreau si eu! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Vreeaaaau si euu! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| E prima data cand vad si aud de aceasta bautura arata tare bine,cred ca vreau si eu ,dar pentru ce este buna?are anumite indicatii?
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ely,are un gust ff bun,si mie imi place f mult,doar ca eu o fac fara drojdie(cu nu imi place).unde stateam pana anul trecut era soc,dar aici nu am mai vazut....vreau si euuuuuu |
|
| Ely...la ce e buna? E buna rau, iti spun eu...e un suc acidulat si putin alcoolizat (de la drojdie), se bea foarte rece si e super natural! Astazi il strecor , il dau la frigider si pentru ca vreau sa conduc ziua, spre seara |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Pastrezi si pentru mine? Vreau si eeuuuuuuuuuu!!
|
|
| kali wrote:Pastrezi si pentru mine? Vreau si eeuuuuuuuuuu!! Promit sa beau pentru fiecare cate o cana maaaaaaaaaaaare...o sa ma de tot...dar ce nu fac pentru voi? Oare ii mai ramane si lui Iuli ceva? |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Dar se gaseste si in marketuri ca sa o incerc si eu |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| in ro parca este,sokata,de la fanta,nu?ei,nu e chiar asa bun ca si cel natural,dar.... leut,daca as fi gravida,cred ca as pierde,la cat de pofta mi s-a facut |
|
|