SUA
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Monday, October 22, 2012 7:51 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Foarte, foarte frumos.Un lucru e sigur: americanii stiu sa se bucure de viata!
LilianaD
Scris: Monday, October 22, 2012 9:05 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Frumoase imagini.angel
Marilum
Scris: Thursday, October 25, 2012 1:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/25/2011
Fetelor, acum am vazut prima data topicul asta. Ce sa zic. De o saptamana s-a intors fiica mea din state, si a venit ca nu a avut incotro, i s-a terminat contractul. A fost plecata peste vara si a muncit, dar a fost o buna experienta pentru ea. Abia asteapta sa mearga anul viitor din nou. A fost extrem de incantata de ceea ce a vazut, a spus ca suntem mult in urma (bine e tanara si au impresionat-o multe), nu prea i-a placut mancarea la inceput, a spus ca totul are alt gust, dar s-a obisnuit cu ea, si abia asteapta sa mearga inapoi. De cand a venit nu are stare, spune ca se plictiseste (nu ca nu are ce face ca doar e studenta si merge la ore) dar orasul nostru nu e foarte mare si acolo s-a obisnuit cu spatii intinse. A fost in San Diego, California. Si-a facut o gramada de prieteni si la locul de munca au fost impresionati ca stia si engleza si spaniola. Oricum pentru ea a fost o experienta frumoasa, pentru mine a fost mai greu atatea luni dar a trecut si trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul pt. ca a a spus ca vrea sa se intoarca.pupici
t-mihaela
Scris: Thursday, October 25, 2012 8:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Inteleg partea cu plictiseala si eu acasa ma simteam ca pitzigoiul in cusca ,parca toate erau prea mici decat ma obisnuisem.Felicitari pentru iesirea de o vara sper sa mai iasa si cu alte ocazii angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.