Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Frumoase imagini. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Fetelor, acum am vazut prima data topicul asta. Ce sa zic. De o saptamana s-a intors fiica mea din state, si a venit ca nu a avut incotro, i s-a terminat contractul. A fost plecata peste vara si a muncit, dar a fost o buna experienta pentru ea. Abia asteapta sa mearga anul viitor din nou. A fost extrem de incantata de ceea ce a vazut, a spus ca suntem mult in urma (bine e tanara si au impresionat-o multe), nu prea i-a placut mancarea la inceput, a spus ca totul are alt gust, dar s-a obisnuit cu ea, si abia asteapta sa mearga inapoi. De cand a venit nu are stare, spune ca se plictiseste (nu ca nu are ce face ca doar e studenta si merge la ore) dar orasul nostru nu e foarte mare si acolo s-a obisnuit cu spatii intinse. A fost in San Diego, California. Si-a facut o gramada de prieteni si la locul de munca au fost impresionati ca stia si engleza si spaniola. Oricum pentru ea a fost o experienta frumoasa, pentru mine a fost mai greu atatea luni dar a trecut si trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul pt. ca a a spus ca vrea sa se intoarca. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Inteleg partea cu plictiseala si eu acasa ma simteam ca pitzigoiul in cusca ,parca toate erau prea mici decat ma obisnuisem.Felicitari pentru iesirea de o vara sper sa mai iasa si cu alte ocazii |