Studiul unui intrument musical in scoala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Thursday, October 22, 2015 9:25 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Kali, multumim! pupici Sa speram ca va tine! Clap
Bereea, va pupacim si noi si felicitari pentru Ale!!! firstprize Asa cum au spus si fetele mai in spate, noi facem in particular, nu la scoala, din pacate...
kali
Scris: Thursday, October 22, 2015 9:34 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Felicitari, Ale!!

Cheek Kiss Anelise, cu germana... cred ca depinde de copil. Eu am ajuns la concluzia ca nici prea devreme nu e ok de inceput anumite activitati pentru ca renunta sau se descurajeaza inainte de a avea maturitatea necesara pentru a discerne daca le place sau nu... daca se pricep mai mult sau mai putin... Exceptie fac talentele deosebite sau copiii cu abilitati speciale, bineinteles.

Legat de studiul unei limbi straine, ai mei au facut engleza de la 4 ani insa s-a prins de ei foarte putin spre deloc - acum, facand comparatie imi dau seama, ca atunci eram incantata de vocabular ( a se citi cuvinte ). In cls. I sau a II-a - uite ca stau prost cu memoria - am sistat orele pentru a le relua in a III-a. Eiii, deja s-a vazut diferenta si sustin - datorita experientei noastre - ca un copil trebuie sa stie sa scrie si sa citeasca cursiv dar si sa aiba ( sau sa fie capabil sa inteleaga ) notiuni elementare de gramatica pentru a invata temeinic. Nu discut despre copiii care traiesc in familii bilingve sau li se vorbeste in mai multe limbi de mici astfel incat le invata pe toate odata.

Acum pot spune ca, dupa 1 an si un pic de cand am reluat engleza la modul serios, copiii mei pot face compuneri libere fara dictionar si nici asta-vara nu au avut nicio problema in a se intelege cu adultii deci chiar se vede diferenta iar eu sunt super multumita. Sigur ca se vad rezultate de la orice varsta insa nu e ceva invatat " ca la carte " si nici pe departe nu merita banii dati pe meditatie pentru asta.

bereea
Scris: Monday, October 26, 2015 3:39 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Fiica-mea cred ca a innebunit.A inceput studiul celui de-al treilea instrument musical, chitara.S-a inscris fara sa-mi spuna , punandu-ma in fata faptului implinit.NuStiu
aurishta
Scris: Tuesday, October 27, 2015 9:22 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Foarte fain!
bereea
Scris: Tuesday, October 27, 2015 10:14 AM
Nivel

Sa vad daca va face fata!
kali
Scris: Tuesday, October 27, 2015 10:34 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Felicitari pentru un copil cu initiativa!!

De facut fata, va face... spun eu. Mai ales ca-si doreste asta iar initiativa ii apartine exclusiv. De indata ce stii deja sa canti la un instrument, studiul celui de-al doilea/ 3-lea e muuult mai simplu.
Cris-DL
Scris: Tuesday, October 27, 2015 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
kali wrote:
De indata ce stii deja sa canti la un instrument, studiul celui de-al doilea/ 3-lea e muuult mai simplu.

Exact!!
Felicitari si succes, AleDistanceKiss

Deea este tot cu pianul, duminica canta intr-o cefenea/ceainarie pentru a doua oara; e super incantata! La banchete, sau activitati extrascolare ea stie sigur ce va face - canta la pian!

Legat de studiul unei limbi straine, Deea face de mica engleza si stie, insa pe Luca inca nu l-am dat si nici nu intentionez inca, fiindca este alt model- mai blegut, mai incet si n-are sens sa-i complic acum existenta si cu alte temeCrazy, cand el abia face fata la scoala, clasa a I-a. Cred ca depinde si de copil daca poate...

bereea
Scris: Tuesday, October 27, 2015 12:12 PM
Nivel

Multumesc, Kali, Cris! Fiica-mea vrea sa se faca dirijor de orchestra mai noi, deci clape stie, la instrumente de suflat se descurca cat d ecat, acum urmeaza coardele.Marele ei vis este harpa!

Deea, pupam fata talentata!hearts
Anelise
Scris: Wednesday, November 25, 2015 12:58 PM
Nivel

Bereea, ma tot tineam sa-ti spun ca saptamana trecuta m-am gandit la voi, la tine si la Ale. coeur Am auzit-o pentru prima data pe piticutza mea cantand un cantecel la pian (ceva extrem de simplu evident) si asa tare m-a emotionat momentul!!! innori Extraordinar de frumos sa o admir in postura asta! coeur
bereea
Scris: Wednesday, November 25, 2015 3:06 PM
Nivel

Anelise wrote:
Bereea, ma tot tineam sa-ti spun ca saptamana trecuta m-am gandit la voi, la tine si la Ale. coeur Am auzit-o pentru prima data pe piticutza mea cantand un cantecel la pian (ceva extrem de simplu evident) si asa tare m-a emotionat momentul!!! innori Extraordinar de frumos sa o admir in postura asta! coeur

Da, e atat de emotionat!!Pupam micuta pianistacomputerlove
aurishta
Scris: Wednesday, November 25, 2015 3:10 PM
Nivel

bereea wrote:

!!Pupam micuta pianistacomputerlove
Bravoo Bravoo
Si am si eu o pianista mica-mica coeur coeur

aurishta attached the following image(s):
piano babyn.jpg

bereea
Scris: Wednesday, November 25, 2015 3:39 PM
Nivel

aurishta wrote:
Bravoo Bravoo
Si am si eu o pianista mica-mica coeur coeur

Ce frumos! Mai pupam o pianista!computerlove
Anelise
Scris: Wednesday, November 25, 2015 5:46 PM
Nivel

Bereea, computerlove!
Aurishta, si de la noi pupici si mult, mult succes! DistanceKiss
Kali, multumesc de info! pupici Am vazut mesajul inca de atunci, dar uite ca am uitat sa zic si eu ceva... Blushing Da, cred ca ai dreptate! Si eu ma gandesc ca poate ar fi bine sa incepem ceva mai incolo, dupa ce invata sa scrie si sa citeasca ca lumea. Lasam deocamdata doar pianul. chitara La engleza noi avem norocul ca o mai pot ajuta eu, dar la ea e pasiune (cred ca ma mosteneste sic). Inca de la 4 ani stia foarte multe cuvinte. Acum vorbeste chiar cursiv. O mai corectez cand aud greseli.
bereea
Scris: Monday, May 30, 2016 10:15 AM
Nivel

Saptamana trecuta in scoala Alessandrei a fost saptamana muzicii.au cantat, au facut schimb de experienta si, vineri dupa-amaiaza au prezentat in fata parintilor ceea ce au invatat intr-un an de zile.Copiii au cantat la flaut, trompeta, pian, chitara, saxofon, canto.Au cantat atat individual , cat si impreuna.A fost un moment extrem de emotionant,sa asculti atatia copiii studiind si cantand muzica de calitate.Sunt foarte multumita ca se studiaza obligatoriu un instrument in scoala,dezvolta simtul artistic si sensibilitatea acestor copiii, ca sa nu mai vorbim de cunostintele muzicale.

img
aurishta
Scris: Monday, May 30, 2016 12:43 PM
Nivel

Bravoo Bravoo coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.