Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Bravissima, Deea! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Deea, bravo, mami! |
|
| |
|
| Ieri fiica-mea a avut un fel de examen ca sa vada ce insrument muzical alege pentru ciclul gimnazial. Ea isi dorea chitara , dar hoatele ale de profesoare cand au auzit-o cantand la pian i-au spus ca nu mai sunt locuri la chitara si trebuie sa studieze pianul. Eu nu sunt de acord asa ca i-am zis sa vorbeasca cu maestra de muzica si sa ceara flautul transversal. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Sa le fie rusine |
|
| Asa zic si eu ! Ar vrea ele un elev cu cunostintele Alessandrei . Ieri a cantat la pianola in loc de pian si , la un moment dat, nu mai avea taste pentru notele cerute de melodie. |
|
| Clape... |
|
| kali wrote:Clape...
clape,ai dreptate (taste e in italiana) |
|
| Fii-mea -inca- adora tastele. Luni are un fel de serbare (?!), ceva pus la cale de doamna, special pentru bunicute si mamici de martisor. Vrea sa faca o surpriza si-a muncit ceva la partitura pentru "Mai intoarce Doamne roata" - cred ca asa se numeste melodia...
|
|
| Bravissima,Deea! |
|
| bereea wrote:Bravissima,Deea! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am inceput si noi de ieri sa studiem pianul. A fost strict dorinta celei mici! E chestie veche de vreo cateva luni - imi tot spunea ca iar placea sa invete sa cante la tobe, pian si vioara. Asa ca am inceput cu pianul si vedem daca chiar ii va placea! Ce-si mai doreste si ne dorim si noi - limba germana. Acum imi este un pic frica sa nu fie cam multe pentru ea la varsta de 6 ani si ceva... Voi ce spuneti? |
|
| Felicitari si... sa va tina!!
|
|
| Anelise wrote:Am inceput si noi de ieri sa studiem pianul. A fost strict dorinta celei mici! E chestie veche de vreo cateva luni - imi tot spunea ca iar placea sa invete sa cante la tobe, pian si vioara. Asa ca am inceput cu pianul si vedem daca chiar ii va placea! Ce-si mai doreste si ne dorim si noi - limba germana. Acum imi este un pic frica sa nu fie cam multe pentru ea la varsta de 6 ani si ceva... Voi ce spuneti?
Pupam micuta pianista!
Ale continua cu studiul pianului in particular si deja s evede ca a crescut, ca este mai serioasa, studiaza mai mult si cu placere. La scoala studiaza flautul, deja a luat doi de 10. Are trei manuale pentru anul acesta, multa teorie , dar si practica.Ceea ce mi-a placut este ca va studia si imnul Romaniei(pe care la pian il canta fara probleme). |
|
|