Studiu de caz
Subiectul anterior · Subiectul urmator
memelea
Scris: Wednesday, April 30, 2008 11:21 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 13
Salutare, numele meu este Marian si incerc sa apelez la bunatatea dvs pentru a rezolva o problema legata de proiectul meu de diploma.

Subiectul proiectului meu este "Impactul mass-media asupra copilului", iar studiul de caz este bazat pe desenele animate Anime (desene animate japoneze). Studiul trebuie realizat pe copii cu varsta cuprinsa intra 7 si 14 ani ce urmaresc desene animate Anime (ex: Naruto, Dragon Ball Z, Pokemon, Bleach, Death Note, etc).

Motivul pentru care apelez la dvs este: daca puteti sa ma ajutati prin completarea unui chestionar (scris in word) cu raspunsurile copiilor dvs.

Chestionarul se afla la adresa:
filmulete.tv/anime.doc

Il descarcati,completati, iar apoi daca puteti sa mi-l trimiti la o adresa de email (memelea@gmail.com) sau sa postati raspunsurile direct aici.

Chestionarul atasat reprezinta un instrument de cercetare in cazul unui studiu de caz avand ca subiect Anime. Acest studiu de caz va fi inclus in lucrarea de licenta cu titlul "Impactul mass-media asupra copilului "cu rolul de a evidentia influenta pe care anime-urile o au asupra copiilor cu varste intre 7-14 ani.

Cu speranta ca ma veti ajuta va multumesc anticipat.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.