Profil: strumfiez
Despre
Utilizator: strumfiez
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, January 8, 2014
Ultima vizita: Thursday, February 27, 2014 10:44 PM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Corporatia tinerilor talente are nevoie de copilul tau
Postat: Monday, January 20, 2014 2:35 AM
Cat timp nu se forteaza "copilaria" micutilor nostri, e o idee buna sa promovam. Va fi destul de greu sa strangi 41 de mamici din 41 de judtee, pe aceasi "minte" cu tine. Ca si sfat: fa-ti o firma cu 41 de actionari si astfel vei fi sigur ca aceasta implicare va fi continua.
Altmiteri, vor exista nemultumiti si de aici pana la despartire e doar un pas. Si unde te-ai gandit sa promovezi acele produse, in afara sau la noi?

Daca vrei firma, vezi ca exista resurse gratuite pe internet (http://www.smartapp.ro) care te invata cum sa faci o firma gratuit. Daca scopul tau este unul strict samaritean, mai bine te orientezi catre un ONG.
Subiect: Paine de casa
Postat: Monday, January 20, 2014 2:18 AM
Ca si sfat pentru amatoarele de paine de casa: pastrati o noapte intreaga aluatul in frigider, si coaceti-l doar a 2-a zi. Aroma data de ingrediente va fi mult mai intensa in acest fel.
Subiect: De ce sunt copiii necooperanti?
Postat: Thursday, January 9, 2014 11:26 PM
Simplu, sunt necooperanti fiindca ii rasfata tata, mama, bunica, bunicu, fratele, matusa, unchiul, vecinul, postasul, nasii si restul de mii de persoane cu care intra in contact un copil. De parca ar fi singurul copil de pe lume!
Subiect: Problema cu constipatia
Postat: Wednesday, January 8, 2014 2:21 AM
La mine prunele nu au ajutat deloc. Probabil si fiindca nu am gasit decat varsate la kg, si gustul lor lasa de dorit.