Strudel de dovleac
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Friday, December 15, 2006 11:38 AM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 13501


Ingrediente

- 300 g aluat (special pentru strudel)
- 500g dovleac
- 400g zahar
- 30 ml smantana
- 2 oua
- scortisoara
- zahar pudra

Mod de preparare

Umplutura
Dovleacul se toaca marunt. Se amesteca cu zahar si cu putina scortisoara dupa gust.

Se intinde aluatul. Pe jumatate din suprafata sa se aseaza umplutura de dovleac, si apoi se ruleaza. Se unge suprafata exterioara cu untura, si apoi cu smantana frecata cu oua.

Se pune la cuptor la aproximativ 120 de grade.

Se serveste cald, taiat felii, ornat cu zahar pudra.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.