strabismul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dyenutza67
Scris: Monday, April 16, 2012 12:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/30/2012
buna fetelor! eu am strabism de la varsta de 1 an credeti ca si bebe meu a mostenit strabismul? momentan eu nu am vazut nimic anormal la okisorii lui dar medicul mi-a spus ca este prea mic pt a ne putea da seama si ca primele semne vor aparea incepand cu varsta de 1 an. voi ce parere aveti?
Petronella
Scris: Monday, April 16, 2012 4:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Parerea mea este ca acest topic nu trebuia deschis la supe/ciorbe . Graba strica treaba....
dyenutza67
Scris: Tuesday, April 17, 2012 11:22 AM
Nivel

imi cer scuze daca am procedat gresit. nu ma pricep foarte bine...sorry
dyenutza67
Scris: Tuesday, April 17, 2012 11:25 AM
Nivel

ma puteti ajuta cu o parere fetelor?uff
aurishta
Scris: Tuesday, April 17, 2012 1:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
dyenutza67 wrote:
buna fetelor! eu am strabism de la varsta de 1 an credeti ca si bebe meu a mostenit strabismul? momentan eu nu am vazut nimic anormal la okisorii lui dar medicul mi-a spus ca este prea mic pt a ne putea da seama si ca primele semne vor aparea incepand cu varsta de 1 an. voi ce parere aveti?
Medicul are dreptate.In unele cazuri strabismul debuteaza mai tarziu. Mie mi s-a intamplat cu Simona.Totul a fost in regula pana la 3 ani, apoi ,in numai o luna ,i s-au incrucisat ochii foarte mult.banghead La patru ani a fost operata si acum totul este ok (are aproape 14 ani).Sa vad daca gasesc niste poze...scratch
dyenutza67
Scris: Tuesday, April 17, 2012 7:44 PM
Nivel

draga aurishta, in cazul simonei, cineva din familie are sau a avut strabism? eu am la ochiul drept si nici nu vad cu el foarte clar.banghead tare me fica ca va mosteni si andreas aceasta problemauff
dyenutza67
Scris: Tuesday, April 17, 2012 7:47 PM
Nivel

draga aurishta, in cazul simonei, cineva din familie are sau a avut strabism? eu am la ochiul drept si nici nu vad cu el foarte clar. tare me fica ca va mosteni si andreas aceasta problema
aurishta
Scris: Wednesday, April 18, 2012 7:28 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Una dintre surorile tatalui meu a avut un strabism sever, noi presupunem ca pe linia asta a mostenit. Eu cred ca nu trebuie sa te stresezi prea tare fiindca se rezolva foarte bine chirurgical in caz ca apare. Matusa mea a suferit toata viatza apelativul de "chioamba"banghead din cauza ca,la vremea aceea, nu exista solutie. Dar azi este altfel. Nu este de dorit, bineinteles, dar nici nu e o tragedie. SImona a trebuit, dupa operatie sa faca exercitii la cabinetul de oftalmo fiindca ochii trebuiau sa se obisnuiasca cu noua pozitie, dar, cu timpul, totul a intrat in normal iar acum nici ochelari nu mai poartayes
dyenutza67
Scris: Thursday, April 19, 2012 8:58 AM
Nivel

multumesc din suflet pt raspuns. sanatate tie si fetitei tale. sa te bucuri de eapupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.