Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Parerea mea este ca acest topic nu trebuia deschis la supe/ciorbe . Graba strica treaba.... |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/30/2012 Mesaje: 101
| ma puteti ajuta cu o parere fetelor? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| dyenutza67 wrote:buna fetelor! eu am strabism de la varsta de 1 an credeti ca si bebe meu a mostenit strabismul? momentan eu nu am vazut nimic anormal la okisorii lui dar medicul mi-a spus ca este prea mic pt a ne putea da seama si ca primele semne vor aparea incepand cu varsta de 1 an. voi ce parere aveti?
Medicul are dreptate.In unele cazuri strabismul debuteaza mai tarziu. Mie mi s-a intamplat cu Simona.Totul a fost in regula pana la 3 ani, apoi ,in numai o luna ,i s-au incrucisat ochii foarte mult. La patru ani a fost operata si acum totul este ok (are aproape 14 ani).Sa vad daca gasesc niste poze... |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/30/2012 Mesaje: 101
| draga aurishta, in cazul simonei, cineva din familie are sau a avut strabism? eu am la ochiul drept si nici nu vad cu el foarte clar. tare me fica ca va mosteni si andreas aceasta problema |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Una dintre surorile tatalui meu a avut un strabism sever, noi presupunem ca pe linia asta a mostenit. Eu cred ca nu trebuie sa te stresezi prea tare fiindca se rezolva foarte bine chirurgical in caz ca apare. Matusa mea a suferit toata viatza apelativul de "chioamba" din cauza ca,la vremea aceea, nu exista solutie. Dar azi este altfel. Nu este de dorit, bineinteles, dar nici nu e o tragedie. SImona a trebuit, dupa operatie sa faca exercitii la cabinetul de oftalmo fiindca ochii trebuiau sa se obisnuiasca cu noua pozitie, dar, cu timpul, totul a intrat in normal iar acum nici ochelari nu mai poarta |