Profil: Stomatologie.moderna
Despre
Utilizator: Stomatologie.moderna
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, July 13, 2012
Ultima vizita: Friday, July 13, 2012 12:23 PM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Paradontoza
Postat: Friday, July 13, 2012 12:23 PM
Acest tratament se face pentru a omora acele bacterii ce se gasesc in pungile gingivale.
Eu recomand si un periaj corect, in cazul lui realizat si cu o periuta moale si cu o pasta de dinti speciala pentru aceasta afectiune. Din propria experienta recomand parodontax.
In timpul periajului va face un fel de masaj gingival, pentru a stimula circulatia de la nivelul gingiilor.
Sa nu se sperie daca sangereaza, este un lucru bun deoarece schimba sangele vechi si infectat cu sange nou care contine factori de vindecare.
Recomand deasemenea o data la 6 luni o igienizare profesionala (detartraj + periaj) deoarece depozitele de tartru sunt una din cauzele acestei boli. Tartrul se depune pe dinti si impinge gingia luandu-i locul. Atfel gingia se retrage, se inflameaza, si lasa descoperita radacina dintilor. Iar de aici pana la a pierde dintii, este o distanta mica
Subiect: Se mai poate repara?
Postat: Friday, July 13, 2012 12:17 PM
Intr-adevar medicul care te-a tratat din punct de vedere medical a procedat corect. Dar nu trebuia sa treaca peste dorinta dvs. Acel spatiu se numeste punct de contact.
In mod normal exista intre fiecare dinte si este foarte important deoarece fara existenta acelui punct de contact acolo apar carii si autocuratirea nu se poate realiza. Daca este asa deranjant este posibil sa fi lasat un spatiu prea mare intre dinti sau pur si simplu este senzatia dvs de nou, si va dura putin pana va veti obisnui. Daca totusi doriti sa refaceti acea obturatie cum era inainte se poate face fara a imbraca dintii ci pur si simplu shimbarea acelei obturatii (plombe) cu una mai voluminoasa care sa acopere spatiul dupa dorinta dvs. Dar acest lucru este incorect din punct de vedere medical. Intre dinti trebuie sa existe un mic spatiu, nesesizabil cu ochiul liber, unde sa intre ata dentara.