stomatita bebe 2 luni si 2 saptamani
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mada02
Scris: Saturday, March 14, 2015 12:27 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2015
Buna fetelor sunt noua pe aici...am o minune de fetita si avem o stomatita de care nu prea mai scapam ...prima data a avut acum 3 sptamani ... a trecut dar acum iar a facut si nu prea mai papa :(( am fost la medic si ne-a recomandat glocerina cu nistatin...v-ati confruntat cu aceasta problema? cand ati scapat definitiv de ea si ce tratament a avut bebe...
Va pup si multa sanatate la bebei :*
misha
Scris: Saturday, March 14, 2015 12:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
O alaptezi? Daca da, te-ai tratat si tu ( crema pentru sfarcuri)? Intreb pentru ca daca o alaptezi trebuie sa te tratezi si tu pentru a preveni reinfectarea. Incearca sa-i cureti gurita dupa fiecare masa, iar tu sa speli bine sanul inainte sa o alaptezi.
Multa sanatate!
dana_h
Scris: Saturday, March 14, 2015 1:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
D.face frecvent afte pt ca baga in gurita tot ce prinde.Glicerina cu nistatin dimineata si seara.iar tu la fel iti curati sfarcurile cu o compresa sterila si putina glicerina,dupa fiecare alaptat te stergi cu compresa si schimbi tricoul/bluza si le speli la 60 grade.toate astea pana scapati de ea.
ingerash
Scris: Saturday, March 14, 2015 2:41 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Si micuta mea are si a primit tratament Nystan si eu o crema cu lanolin si folosesc comprese pentru san,mereu.
mada02
Scris: Monday, March 16, 2015 12:58 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2015
Multumesc de sfaturi fetelor ... din pacate nu mai alaptez..dar mereu sterilizez biberoanele inainte de fiecare masa,dar baga mereu manuta in girita:(..acum vad e mai binisor(am folosit glicerina cu nistatin si inca un badijonaj bucal preparat la farmacie) sper sa treaca si sa nu mai apara ca e foarte urata..va pup si multa sanatate la puiuti hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.