Stiti ceva despre...? -4-
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Laura&Alfonso
Scris: Monday, March 29, 2010 12:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
Buna tuturor, noi suntem bine sanatosi, am sa incerc sa intru din cand in cand pe la voi, dar cum am o lipsa uriasa de timp imi este imposibil, nu am migrat la alt forum si nimica de acest gen, va multumesc tuturor pt griji, va pupic si mi-a fost foarte dor de voi
monique
Scris: Monday, March 29, 2010 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Heei, Laura, ce ma bucur sa te revad pe aici! Hai cand mai ai timp si pune si ceva poze cu voi!pupici
Laura&Alfonso
Scris: Monday, March 29, 2010 1:02 PM
Nivel

monique wrote:
Heei, Laura, ce ma bucur sa te revad pe aici! Hai cand mai ai timp si pune si ceva poze cu voi!pupici

am sa fac tot posibilul dupa paste sa pun cateva poze, atunci avand si eu cateva zile mai libere, te pupic
danab
Scris: Monday, March 29, 2010 1:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Bine ai revenit, Laura, chiar si numai pentru un salutgrup
mommy
Scris: Monday, March 29, 2010 4:59 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Laura, ma bucur sa te revad prin zona! hearts
AdrianaC
Scris: Monday, March 29, 2010 5:28 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
t-mihaela wrote:

Nu cred ca chiar au migrat ci s-au orientat si spre alte directii,unele forumuri permit reclama si promovarea propriului blog in conditiile din regulament,multe tricotarese vor sa mai si vanda din munca lor ca tricotul de plaisir e un vis pe criza asta ,si sa nu uitam ca diferite forumuri au diferiti oameni de unde ai ce invata.Eu caut inspiratii si invat de pe forumuri romanesti si americane ,as intra si pe cele rusesti daca as intelege limba dar recunosc ca aici ma simt cel mai bine cu fetele mele care au am disparut ce-i drept sic Cred ca forumurile isi au generatiile lor,eu fac parte din generatia de acum 5 ani care dispare incet incet dar vad ca vine o generatie noua,mamici noi cu copii mici totul se regenereaza ,nu raman gauri in peisaj ,nimeni nu e de neinlocuit ,c'est la vie ras

cry cry cry
marivic
Scris: Monday, March 29, 2010 6:01 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Bine ai revenit LAURA!computerlove computerlove computerlove Cat ma bucur sa te mai ,,vad'',....mi-era dor de tinecomputerlove computerlove
Andi&Mariuca
Scris: Monday, March 29, 2010 7:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
AdrianaC wrote:
Heiii, tot mai multe fete au din ce in ce mai putin timp...
Pacat, imi e tare dor de vremurile cand stateam ore in sir la taclale aici, stiam fiecare ce bucurii, ce probleme are, ce au mai facut copiii, ii vedeam crescand parca impreuna....

Recunosc ca si eu am intrat mult mai rar in ultima vreme si nu am mai avut timp sa ma ocup atat de mult de forum...

Totusi, daca credeti ca sunt ceva probleme care va determina sa ne vizitati mai rar, as dori sa le stiu si poate as putea face ceva in acest sens.

Imi e dor de voi, fetelor !

computerlove

nu ca mi-ar fi dus cineva dorul ras dar eu personal am extrem de putin timp liber. asta cel putin in ultima vreme. probabil ca la fel se intampla in cazurile foarte multora dintre noi.

pe de alta parte, de mult asteptam sa spun chestia asta: desi aici am gasit cateva prietene de pus la rana, cu care relatiile s-au continuat si in viata reala, dincolo de "virtual", cum zice Mihaela si asta nu poate decat sa ma bucure, din pacate, dupa parerea mea, in ultima vreme, fara nici o suparare, fara sa se simta nimeni jignit, au aparut tot felul de personaje ciudate, sa nu le zic dubioase, care nu au mai nimic de oferit. pe deasupra, unele sunt agramate si de o ...
"inteligenta" rara asa ca nu ma mai atrage sa citesc tot felul de ineptii.

ce imi pare rau, vorba Mihaelei, s-a cam poierdut gasca noastra de acum 4-5 ani si asta ma doare. nu o sa le nominalizez dar se stiu ele, cele despre care vorbesc.sorry1
leut
Scris: Monday, March 29, 2010 9:31 PM
Nivel

Andi&Mariuca wrote:

nu ca mi-ar fi dus cineva dorul ras dar eu personal am extrem de putin timp liber. asta cel putin in ultima vreme. probabil ca la fel se intampla in cazurile foarte multora dintre noi.

pe de alta parte, de mult asteptam sa spun chestia asta: desi aici am gasit cateva prietene de pus la rana, cu care relatiile s-au continuat si in viata reala, dincolo de "virtual", cum zice Mihaela si asta nu poate decat sa ma bucure, din pacate, dupa parerea mea, in ultima vreme, fara nici o suparare, fara sa se simta nimeni jignit, au aparut tot felul de personaje ciudate, sa nu le zic dubioase, care nu au mai nimic de oferit. pe deasupra, unele sunt agramate si de o ...
"inteligenta" rara asa ca nu ma mai atrage sa citesc tot felul de ineptii.

ce imi pare rau, vorba Mihaelei, s-a cam poierdut gasca noastra de acum 4-5 ani si asta ma doare. nu o sa le nominalizez dar se stiu ele, cele despre care vorbesc.sorry1

Cu speranta ca ma regasesc printre ele...sper sa intru mai des de-acum...
Cat despre personajele de care vorbesti...da, sunt cateva si bine zici, a propos de limbaj...of!
zaza_
Scris: Monday, March 29, 2010 9:46 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Fetelor, eu sunt noua pe forum si intru zilnic. V-am descoperit din cauza lucrului de mana, dar m-am atasat foarte tare de forum si de voi toate.

Ma gandesc deseori ce face Taki, si desi nu am stat de vorba, mi s-a parut o persoana deosebita. A fost si ziua Sashei de curand, mi-a parut rau ca nu a intrat sa ne-o arate si la 4 ani cu zambetul ei minunat...

leut
Scris: Monday, March 29, 2010 9:47 PM
Nivel

Si mie mi-e dor de Taki...ah, timpul asta!
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, March 30, 2010 7:27 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Laura, ma bucur ca ai intrat macar sa ne spui ca sunteti bine!computerlove computerlove computerlove
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, April 1, 2010 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
leut wrote:

Cu speranta ca ma regasesc printre ele...sper sa intru mai des de-acum...
Cat despre personajele de care vorbesti...da, sunt cateva si bine zici, a propos de limbaj...of!

ei, cum se poate sa te intrebi tocmai tu asa?pupici pupici sigur ca esti printre fetele mele dragi!pupici
shirel
Scris: Thursday, April 1, 2010 9:30 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Laura ,ma bucur ca ai intrat putin si pe la noi chiar imi era dor de postariile tale!
raly
Scris: Saturday, April 3, 2010 9:37 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Laurafirstprize firstprize
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.