Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| raly wrote:Nu vreau sa fiu rautacioasa insa sa nu uitam ca e un forum destinat copiilor si discutiilor despre copii!
Raly,cata dreptate ai ! Eu ma simpt si ma recunosc in primul rand ca mamica pe urma restul ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| shirel wrote:
Si eu care nu sunt chiar asa de veche printre voi imi este dor de atmosfera din trecut ,parca era altfel nu stiu care este problema dar ceva s-a schimbat in acest forum sau poate cu timpul totul se preface intr-o obisnuitza si nu mai are acelasi farmec ca la inceput . Totusi sper sa revin si eu la normal si sa vizitez cat mai des !Orcum va iubesc mult dar imi este foarte dor de fetele din trecut Alina,stele.Katy,mamica 23 ,Cristy si multe altelel care ne-au parasit.
Chiar voiam sa te intreb pe tine daca ai mai tinut legatura cu Cristy. Si mie imi e dor de ea. Ma interb ce mai face, cum se descurca....
|
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Cris-DL? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| sousourel wrote:
Chiar voiam sa te intreb pe tine daca ai mai tinut legatura cu Cristy. Si mie imi e dor de ea. Ma interb ce mai face, cum se descurca....
Cristy este foarte bine numai foarte ocupata si cu serviciul si cu fetele asa ca timp mult liber nu prea are,dar de fiecare data cand vorbim imi spune ca -i este foarte dor de toate si ca va iubeste. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| shirel wrote:Cristy este foarte bine numai foarte ocupata si cu serviciul si cu fetele asa ca timp mult liber nu prea are,dar de fiecare data cand vorbim imi spune ca -i este foarte dor de toate si ca va iubeste. Ma bucur ca tineti legatura. Te rog transmite-i toate cele bune si mii de sarutari |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Rody?Cris-Dl?Kiki?Taki?Alina?Unde sunteti fetelor? |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| oanamaria wrote:Eu am obsevat o ,,migare'' a fetelor de la sectiunea ,,lucru de mana '' pe un alt forum cu acelasi profil unde sunt foate active si se simt foate bine,iar aici mai intra ocazional sau deloc.Personal cred ca nu e vorba de lipsa de timp ,ci de cu totul altceva . Fiecare e liber sa faca ce vrea si sa socializeze unde vrea.
Nu cred ca chiar au migrat ci s-au orientat si spre alte directii,unele forumuri permit reclama si promovarea propriului blog in conditiile din regulament,multe tricotarese vor sa mai si vanda din munca lor ca tricotul de plaisir e un vis pe criza asta ,si sa nu uitam ca diferite forumuri au diferiti oameni de unde ai ce invata.Eu caut inspiratii si invat de pe forumuri romanesti si americane ,as intra si pe cele rusesti daca as intelege limba dar recunosc ca aici ma simt cel mai bine cu fetele mele care au am disparut ce-i drept Cred ca forumurile isi au generatiile lor,eu fac parte din generatia de acum 5 ani care dispare incet incet dar vad ca vine o generatie noua,mamici noi cu copii mici totul se regenereaza ,nu raman gauri in peisaj ,nimeni nu e de neinlocuit ,c'est la vie |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Foarte frumos grait-ai, Mihaela! Esti una dintre inteleptele forumului! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Moaaa,Laura m-ai facut sa rosesc |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| MIHAELA stiu si eu de ce au migrat fetele ,dar nu am vrut sa ating subiectul cu reclama si etc.,ci am vrut sa fiu mai succinta.Si eu mai intru pe ici pe colo ,doar sa ma inspir si atat. Abia mai postez aici ,dar sa-mi mai fac si alte conturi pe alte forumuri . Oricum tu esti o tipa care intelegi si printre randuri si stii sa pui mereu punctul pe I si astea-s unele dintre lucrurile care imi plac la tine si te fac speciala si tare draga mie! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Am revenit si eu, multumesc pentru griji. Promit sa nu mai dispar. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Kiki wrote:Am revenit si eu, multumesc pentru griji. Promit sa nu mai dispar. Eeeiii, asa da! Pupici cu drag! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Va pupam si noi! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Kiki wrote:Am revenit si eu, multumesc pentru griji. Promit sa nu mai dispar. Bine ai revenit! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Bine-ai revenit, kiki!  Sper ca ne aduci numai vesti bune. |
|
|