Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Nici Kiki draga nu prea intra...nici Leut decat foarte rar. Miri, Dya, Alina ??? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| chiar fetelor pe unde sunteti |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| fdianamaria wrote:Nici Kiki draga nu prea intra...nici Leut decat foarte rar. Miri, Dya, Alina ??? Pe Leut, de-abia daca o mai vad la ochisori... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Maria & Mario wrote:Deziree, abia astept sa iti vad piticii ! Ma bucur mult ca sunteti bine cu totii ! Sa aveti grija de voi ! Kiki , Alina , Kali , Codruta , Stele , Taty , Miri , Ira , Taki etc etc - cand va faceti timp si pentru o vizita pe la noi ? !!!
Nici eu nu sunt chiar disparuta , am mai intrat , dar iti multumesc draguta ca te gandesti la mine . Delfinasa , ii transmit Alinei .
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Heiii, tot mai multe fete au din ce in ce mai putin timp... Pacat, imi e tare dor de vremurile cand stateam ore in sir la taclale aici, stiam fiecare ce bucurii, ce probleme are, ce au mai facut copiii, ii vedeam crescand parca impreuna....
Recunosc ca si eu am intrat mult mai rar in ultima vreme si nu am mai avut timp sa ma ocup atat de mult de forum...
Totusi, daca credeti ca sunt ceva probleme care va determina sa ne vizitati mai rar, as dori sa le stiu si poate as putea face ceva in acest sens.
Imi e dor de voi, fetelor !
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| AdrianaC wrote:Heiii, tot mai multe fete au din ce in ce mai putin timp... Pacat, imi e tare dor de vremurile cand stateam ore in sir la taclale aici, stiam fiecare ce bucurii, ce probleme are, ce au mai facut copiii, ii vedeam crescand parca impreuna.... Recunosc ca si eu am intrat mult mai rar in ultima vreme si nu am mai avut timp sa ma ocup atat de mult de forum... Totusi, daca credeti ca sunt ceva probleme care va determina sa ne vizitati mai rar, as dori sa le stiu si poate as putea face ceva in acest sens. Imi e dor de voi, fetelor !
Si eu care nu sunt chiar asa de veche printre voi imi este dor de atmosfera din trecut ,parca era altfel nu stiu care este problema dar ceva s-a schimbat in acest forum sau poate cu timpul totul se preface intr-o obisnuitza si nu mai are acelasi farmec ca la inceput . Totusi sper sa revin si eu la normal si sa vizitez cat mai des !Orcum va iubesc mult dar imi este foarte dor de fetele din trecut Alina,stele.Katy,mamica 23 ,Cristy si multe altelel care ne-au parasit. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| shirel wrote:
Si eu care nu sunt chiar asa de veche printre voi imi este dor de atmosfera din trecut ,parca era altfel nu stiu care este problema dar ceva s-a schimbat in acest forum sau poate cu timpul totul se preface intr-o obisnuitza si nu mai are acelasi farmec ca la inceput . Totusi sper sa revin si eu la normal si sa vizitez cat mai des !Orcum va iubesc mult dar imi este foarte dor de fetele din trecut Alina,stele.Katy,mamica 23 ,Cristy si multe altelel care ne-au parasit.
subscriu.de atatea ori ma gandesc la ele... |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Laura si Alfonso...
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Asta este, timpul ne joaca uneori feste si ne face sa uitam sau ne schimba prioritatile...
Eu va astept cu mare drag aici, ori de cate ori va va face placere si veti avea timp.
|
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| De Bereea, stiti ceva? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Cute, am avut doar cateva zile foarte aglomerate, dar sunt aici |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Adriana |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu am obsevat o ,,migare'' a fetelor de la sectiunea ,,lucru de mana '' pe un alt forum cu acelasi profil unde sunt foate active si se simt foate bine,iar aici mai intra ocazional sau deloc.Personal cred ca nu e vorba de lipsa de timp ,ci de cu totul altceva . Fiecare e liber sa faca ce vrea si sa socializeze unde vrea. |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Alina (Taki) va trimite multi pupici si imbratisari . |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| oanamaria wrote:Eu am obsevat o ,,migare'' a fetelor de la sectiunea ,,lucru de mana '' pe un alt forum cu acelasi profil unde sunt foate active si se simt foate bine,iar aici mai intra ocazional sau deloc.Personal cred ca nu e vorba de lipsa de timp ,ci de cu totul altceva . Fiecare e liber sa faca ce vrea si sa socializeze unde vrea.
Nu vreau sa fiu rautacioasa insa sa nu uitam ca e un forum destinat copiilor si discutiilor despre copii! |
|
|