Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mie imi este dor de Rody?Unde esti,dragutzo? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Deziree, mami, vine BB3 sau nu vad eu bine tickerul la ora asta? Daca da, atunci mii de felicitari si sa fie intr-un ceas bun! Asteptam vesti. Bine-ai revenit printre noi. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| fetele pe anabella nu am mai vazut-o pe forum. stie cineva ceva de ea? |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ca bine zici,LAURA,nici eu nu am bagat de seama SA FIE INTR-UN CEAS BUN ..... DEZIREE |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| shirel wrote:Mie imi este dor de Rody?Unde esti,dragutzo? pe aici mami,nu prea mai am timp mersi ca te gandesti la mine |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Marivic, Maria & Mario, Laura va multumesc prietene dragi. Si da da vine bebe 3 Vai de capul meu ce ma asteapta. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Maria & Mario wrote:Kiki , Alina , Kali , Codruta , Stele , Taty , Miri , Ira , Taki etc etc - cand va faceti timp si pentru o vizita pe la noi ? !!!
Hei, de cand sunt disparuta? Prezent pe aici zilnic, doar ca putin bulversata- poate de aceea nici nu am dispozitia de a posta, insa va citesc. Bine, bulversarea asta nu e in sens negativ... Merci de grija!
Desiree, felicitari pentru bebe nou!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Desiree welcome back si sarcina usoara! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Desiree, |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Deziree wrote: Marivic, Maria & Mario, Laura va multumesc prietene dragi.  Si da da vine bebe 3  Vai de capul meu ce ma asteapta. vai de capul tau??de ce??crede-ma ca de cand il am pe lukas,sunt mult mai linistita,mult mai impacata cu mine insami,si mult mai fericita.e minunat sa fii de 3 ori mamica.felicitari pentru bb3 si sarcina usoara in continuare?ce este??ca vad ca ai deja 5 luni...
aaa,si bine ai revenit |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Deziree,Welcome si sarcina usoara!!!! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Taty, transmite-i Alinei ca ne e dor maaaare de ea si buburuza Sasha . Marivic, macar spune-ne, ca sunt curioasa rau, Mateias de Stele are o surioara sau un fratior? Si daca o rugam pe Stele frumoooooos si-i trimitem multi , o imbunam sa se intoarca printre noi? Dezireee, felicitari, de 3 ori burtica! Ai stat ascunsa, dar acum cu burtica noua, nu mai poti, ca se vede de aici . |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Desiree, felicitari pt. bebe 3
Pe frumusica Taty, v-o arat eu imediat la topicul cu intalniri |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Dezireee, felicitari, de 3 ori burtica! Ai stat ascunsa, dar acum cu burtica noua, nu mai poti, ca se vede de aici .[/quote]
Multumesc:018: |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Imi este tare dor de Katy,Alina !!Ceva un semn de viatza macar? |
|
|