Stiti ceva despre...? -4-
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TeosOf
Scris: Thursday, April 2, 2009 8:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Si mie mi-e dor de ea. Cred ca nu si-a instalat netul, caci s-a mutat.
raly
Scris: Thursday, April 2, 2009 9:15 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Da,Ingeras a zis ca lipseste cateva zile pana isi instaleaza netul la noua locuinta.Va reveni cu siguranta!computerlove computerlove
Anelise
Scris: Tuesday, April 7, 2009 12:52 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Si mie imi este dor de Ingeras! angel Abia astept sa rezolve totul cu noua casuta! bounce coeur

Dar mai am cateva fete dragi coeur de care nu mai stiu nimic: Alexandra_lazar, Codruta, Cris-DL, Mami23, Dya, de Stefania nu mai zic ce dor imi e de obrajorii piticutei ei. plans angel
AlexandraL
Scris: Tuesday, April 7, 2009 9:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Liz wrote:
Si mie imi este dor de Ingeras! angel Abia astept sa rezolve totul cu noua casuta! bounce coeur

Dar mai am cateva fete dragi coeur de care nu mai stiu nimic: Alexandra_lazar, Codruta, Cris-DL, Mami23, Dya, de Stefania nu mai zic ce dor imi e de obrajorii piticutei ei. plans angel

Sunt aici, chiar foarte aproape de voi (in tara), nu am mai scris pentru ca am avut niste probleme de rezolvat...dar am citit aproape zilnic computerlove
Anelise
Scris: Tuesday, April 7, 2009 9:29 PM
Nivel

alexandra_lazar wrote:

Sunt aici, chiar foarte aproape de voi (in tara), nu am mai scris pentru ca am avut niste probleme de rezolvat...dar am citit aproape zilnic computerlove

Wow, Alexandra, esti in tara! bounce computerlove Unde? sic
S.ELENA
Scris: Tuesday, April 7, 2009 11:56 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Stefania parca a mai intrat la sfarsitul saptamanii trecute (a si postat ceva, dar nu mai stiu exact pe unde).

Dya a postat cateva pozici cu Baronica cea scumpa, chiar astazi, la jurnal.

Adrianayo (mami de Alexandru), CristinaFlorina, Roxanel?????

uff scratch oare
Anelise
Scris: Wednesday, April 8, 2009 8:41 AM
Nivel

Elena pupici pupici coeur
S.ELENA
Scris: Wednesday, April 8, 2009 11:25 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Liz wrote:
Elena pupici pupici coeur

Kiss you back!!!!!pupici computerlove
dya
Scris: Wednesday, April 8, 2009 11:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Sunt prezenta la apel , pentru cele care imi duc dorul si pot spune ca imi lipsiti tare mult dar asta este , bine ca macar apuc sa mai citesc despre voi sa stiu ca sunteti ok , asta este tot ceea ce conteaza.computerlove computerlove computerlove computerlove
georgy_adinutza
Scris: Tuesday, April 14, 2009 2:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
salutare tuturor /!!!

suntem bine putem spune , dupa ce ne chinuim din decembrie cu dinti, masele, raceli si alte alea .....va duc dorul si sper sa ne revenim cu programul ca nu stiu cat mai rezist , ba casa , curatenie , mancare , du fata la gradi , ia fata de la gradi , ocupate de cea mica si rea si plangacioasa care nu vrea inca sa mearga singurica si se pune tot de-a busilea .............asa ca .....oricum am uitat sa va spun ca datorita capsulei minune am acum 50kg imbrcata .....angel

va pup pe toate si pe toti pitici si va dorim numai bine ...pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Ana
Scris: Tuesday, April 14, 2009 3:04 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mie dor de Ingeras!!!cry
Laura
Scris: Tuesday, April 14, 2009 4:50 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
georgy_adinutza wrote:
salutare tuturor /!!!

suntem bine putem spune , dupa ce ne chinuim din decembrie cu dinti, masele, raceli si alte alea .....va duc dorul si sper sa ne revenim cu programul ca nu stiu cat mai rezist , ba casa , curatenie , mancare , du fata la gradi , ia fata de la gradi , ocupate de cea mica si rea si plangacioasa care nu vrea inca sa mearga singurica si se pune tot de-a busilea .............asa ca .....oricum am uitat sa va spun ca datorita capsulei minune am acum 50kg imbrcata .....angel

va pup pe toate si pe toti pitici si va dorim numai bine ...pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici

Bine ai revenit, georgy! computerlove coeur Ne bucuram sa mai auzim de tine. Sa-ti fie de bine slabirea, mami. coeur ce minunat trebuie sa fie! Mmm, imi doresc si eu.
Cat despre printesa plangacioasa si rea, am si eu un cavaler foarte plangacios, stiu cum e , te inteleg. Sper sa treaca cu timpul toate mofturile.
Va dorim numai bine si multa sanatate! computerlove computerlove computerlove
codruta
Scris: Tuesday, April 14, 2009 5:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Liz wrote:

Liz, pupam burtica rozcomputerlove

noi suntem bine, ne-am mutat in casa noua si suntem foarte ocupati:servici,copil,casa,gradina, agricultura etc.
Tot datorita pastilei minune si programului stresant am ajuns si eu la 48 de kile.
Sper de sarbatori sa am mai mult timp liber sa pozez si sa postez poze cu noicomputerlove
oana_nicole
Scris: Wednesday, April 15, 2009 9:17 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Codruta, georgy, pupam fetele si va asteptam cu noutati. pupici pupici pupici
Laura
Scris: Wednesday, April 15, 2009 9:54 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Codruta, bine ati revenit, mami! computerlove coeur Sa va fie de bine mutatul in casa cea noua. yes dance Sigur sunteti fericiti. angel Pupicuti dulci pentru voi. pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.