|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Si mie mi-e dor de ea. Cred ca nu si-a instalat netul, caci s-a mutat. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Da,Ingeras a zis ca lipseste cateva zile pana isi instaleaza netul la noua locuinta.Va reveni cu siguranta! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Si mie imi este dor de Ingeras! Abia astept sa rezolve totul cu noua casuta!
Dar mai am cateva fete dragi de care nu mai stiu nimic: Alexandra_lazar, Codruta, Cris-DL, Mami23, Dya, de Stefania nu mai zic ce dor imi e de obrajorii piticutei ei. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Liz wrote:Si mie imi este dor de Ingeras!  Abia astept sa rezolve totul cu noua casuta! Dar mai am cateva fete dragi  de care nu mai stiu nimic: Alexandra_lazar, Codruta, Cris-DL, Mami23, Dya, de Stefania nu mai zic ce dor imi e de obrajorii piticutei ei.
Sunt aici, chiar foarte aproape de voi (in tara), nu am mai scris pentru ca am avut niste probleme de rezolvat...dar am citit aproape zilnic |

| alexandra_lazar wrote:Sunt aici, chiar foarte aproape de voi (in tara), nu am mai scris pentru ca am avut niste probleme de rezolvat...dar am citit aproape zilnic
Wow, Alexandra, esti in tara! Unde? |

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Stefania parca a mai intrat la sfarsitul saptamanii trecute (a si postat ceva, dar nu mai stiu exact pe unde).
Dya a postat cateva pozici cu Baronica cea scumpa, chiar astazi, la jurnal.
Adrianayo (mami de Alexandru), CristinaFlorina, Roxanel?????
|

| Elena |

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
|
Kiss you back!!!!! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Sunt prezenta la apel , pentru cele care imi duc dorul si pot spune ca imi lipsiti tare mult dar asta este , bine ca macar apuc sa mai citesc despre voi sa stiu ca sunteti ok , asta este tot ceea ce conteaza. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| salutare tuturor /!!!
suntem bine putem spune , dupa ce ne chinuim din decembrie cu dinti, masele, raceli si alte alea .....va duc dorul si sper sa ne revenim cu programul ca nu stiu cat mai rezist , ba casa , curatenie , mancare , du fata la gradi , ia fata de la gradi , ocupate de cea mica si rea si plangacioasa care nu vrea inca sa mearga singurica si se pune tot de-a busilea .............asa ca .....oricum am uitat sa va spun ca datorita capsulei minune am acum 50kg imbrcata .....
va pup pe toate si pe toti pitici si va dorim numai bine ... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mie dor de Ingeras!!! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
|
Bine ai revenit, georgy! Ne bucuram sa mai auzim de tine. Sa-ti fie de bine slabirea, mami. ce minunat trebuie sa fie! Mmm, imi doresc si eu. Cat despre printesa plangacioasa si rea, am si eu un cavaler foarte plangacios, stiu cum e , te inteleg. Sper sa treaca cu timpul toate mofturile. Va dorim numai bine si multa sanatate! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Liz wrote:Si mie imi este dor de Ingeras!  Abia astept sa rezolve totul cu noua casuta! Dar mai am cateva fete dragi  de care nu mai stiu nimic: Alexandra_lazar, Codruta, Cris-DL, Mami23, Dya, de Stefania nu mai zic ce dor imi e de obrajorii piticutei ei.
Liz, pupam burtica roz
noi suntem bine, ne-am mutat in casa noua si suntem foarte ocupati:servici,copil,casa,gradina, agricultura etc. Tot datorita pastilei minune si programului stresant am ajuns si eu la 48 de kile. Sper de sarbatori sa am mai mult timp liber sa pozez si sa postez poze cu noi |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Codruta, georgy, pupam fetele si va asteptam cu noutati. |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Codruta, bine ati revenit, mami! Sa va fie de bine mutatul in casa cea noua. Sigur sunteti fericiti. Pupicuti dulci pentru voi. |
|
|