Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| De aici am plecat.
Intrebam si gasim raspuns. |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Revin cu o intrebare....Ceva vesti despre Misha, Monique, Codruta..... Nico, Leut, Alyna.... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si adaug : Katy , Taty , Delfinasa , etc etc |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Maria & mami wrote:Si adaug : Katy , Taty , Delfinasa , etc etc
Pai am tot scris ieri si azi sunt aici, bine , sanatoasa si alaturi de voi . |
|
| taty wrote:Pai am tot scris ieri si azi sunt aici, bine , sanatoasa si alaturi de voi .
Pupam fetele! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Maria & mami wrote:Si adaug : Katy , Taty , Delfinasa , etc etc delfinasa ieri s-a intors in america,nu stiu cat face pana acolo,si pana se reobisnuieste...dar o asteptam printre noi |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
|
Si noi pe voi |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Miri wrote:Revin cu o intrebare....Ceva vesti despre Misha, Monique, Codruta..... Nico, Leut, Alyna....
multumim pentru grija suntem bine, foarte ocupati dar ok eu am rezolvat problema cu timpul pt forum in sensul ca mi-am adus netul la servici si acum am timp (deocamdata) dar sa nu ziceti la nimeni ca de ma prind astia ma amendeaza de ma usca |
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| ma tot gandesc la katy.. stiu ca la un moment dat s-a iscat o discutie si a zis asa la suparare... ca pana la sfarsitul anului se va retrage de pe forum sper ca n-a vorbit serios, mie mi-e dor de ea, de fete, |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Katy nu se retrage de pe forum, Buli. Nu are timp. Tot asteapta sa-si intre in ritm cu jobul ca sa mai poata intra si pe forum, plus ca Maya este la Mangalia si mai face si cate un drum pana acolo sa-si vada fata. |
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Kiki wrote:Katy nu se retrage de pe forum, Buli. Nu are timp. Tot asteapta sa-si intre in ritm cu jobul ca sa mai poata intra si pe forum, plus ca Maya este la Mangalia si mai face si cate un drum pana acolo sa-si vada fata.
stiam eu ca a zis numai asa la suparare si ca i-a trecut, abia astept sa o vad iar printre noi |
|
| Codruta, ma bucur ca sunteti ok! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Danamaria? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Buhuhu, i'm back Multumesc tuturor pentru telefoane si pentru griji. Va scriu in viteza dar promit ca maine recuperez. In cateva cuvinte...am avut un job dar am demisionat nu prea s-a impacat firea mea cu statutul de angajat, asa ca am dat frumos drumul la firma, in curand va fi gata si site-ul si asta datorita sotului Adrianei caruia ii multumesc pentru rabdare. In rest toate bune si frumoase doar ca am foarte mult de lucru. |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Bine ati revenit! |
|
|