|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mie mi-e dor de CRYSTI,de ALINA din Suceava,de TAKI,de GIZELLA(mamica 23),SHARAMIR,pe unde umbli? |

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Cu Cristy am vorbit chiar alaltaieri si tot cu Sharamir am iesit la o cafea.Cristy este bine poate ne vedem saptamana viitoare si atunci voi avea poate si mai multe vesti si poze. Sharamir este in ultima saptamana de sarcina si mare lucru daca nu cumva naste chiar acuma fiindca incepuse sa aiba deja dureri. Vai de scumpa Alina din Suceava imi este nespus de dor dar poate acum in vacantza va intra putin pe aici sa ne viziteze si sa ne dee un semn de viatza.
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| de Alina imi este si mie tare dor!Nu si-o face oare putin timp sa ne viziteze? |

| shirel wrote:Cu Cristy am vorbit chiar alaltaieri si tot cu Sharamir am iesit la o cafea. Cristy este bine poate ne vedem saptamana viitoare si atunci voi avea poate si mai multe vesti si poze. Sharamir este in ultima saptamana de sarcina  si mare lucru daca nu cumva naste chiar acuma fiindca incepuse sa aiba deja dureri. Vai de scumpa Alina din Suceava imi este nespus de dor dar poate acum in vacantza va intra putin pe aici sa ne viziteze si sa ne dee un semn de viatza. Ce ma bucur ca aud vesti despre ele.Pe CRYSTI,nu am mai vazut-o nici pe mes,...mie dor de ea si de fete,nespus.Si de ALINA,mi-e foarte dor,de Catinca,De Tudor,...ALINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,unde esti?????? SHIREL,da-le cate un pupic din partea mea si pt.Alina oriunde ai fi,... |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Poate ma " luminati " si pe mine ! Unde e Liz ? Unde ii sunt jurnalele ei ? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Maria & Mario wrote: Poate ma " luminati " si pe mine ! Unde e Liz ? Unde ii sunt jurnalele ei ?
uite si eu cu gandul asta am intrat, sa intreb de Liz. Lizzzzzzzzzzzzz??? unde esti? esti bine? |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Cum???iar nu apar jurnalele lui Liz???ma duc sa vad
last edit ,intradevar nu mai apar dar ea chiar ieri a postat...Liz ce ai patit scumpo?? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Liz e bine |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| koko2008 wrote:Liz e bine si de ce a inchis jurnalele?? |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Pupici la fete! Noi suntem plecati la distractie! Am intrat putin sa trag cu ochiul pe aici. Suntem foarte bine, doar ca jurnalele iau momentan o mica pauza. Nimic ingrijorator. Puuuuppp! |

| Nici eu nu mai vad jurnalele tale,LIZ |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Liz???????????????? |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dari lipseste cam de multisor.Stiti ceva de ea? |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834