Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| oanamaria wrote:Fetelor mi-e dor de TEO!Mai tine cineva legatura cu ea?
Teo stiam ca va pleca in UK.Acum cateva saptamani mi-a scris email ca va pleca in UK.Mie dor de ea |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Fetele mutumesc de grija . |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| oanamaria wrote:Fetelor mi-e dor de TEO!
Si mie! Oare nu se razgandeste? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| kali wrote:Si mie! Oare nu se razgandeste? Eu nu sunt in tema,de ce nu mai intra? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Snow drop pe unde esti? de Teo imi este dor si mie |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Deziree wrote:Delfinasa iti multumesc pentru grija Nu am mai intrat de o groaza de timp pe forum. S-au intamplat evenimente neasteptate in viata noastra, care ne-au dat peste cap. Am pierdut-o pe bunica mea care ne-a crescut de mici.Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Ce ciudata este viata! In ultimii 9 ani am pierdut tot, parinti, bunici, s-au dus toti din 3 in 3 ani. Sunt asa de trista si nu stiu daca pot sa-mi revin. Parca e prea multa durere in suflet si trebuie sa traiesti asa cu un gol imens toata viata, e tare greu.... Intre timp am si nascut, pe 6 iunie. A fost o nastere foarte grea. Nu mi-am imaginat ca dupa 2 nasteri naturale pot sa trec prin asa ceva. Dupa 34 de ore de travaliu a venit si printesa, Rania Jasmine. La un moment dat era sa o pierd, dar Dumenzeu este mare si a fost alaturi de noi. Este sanatoasa, papacioasa si creste tare repede. Ahmad si Celine sunt tare iubitori, nu o lasa sa doarma , vor sa o pupe non stop si sa se joace cu ea, iar dimineata abia asteapta sa se trezeasca, insa pitica doarme pana la 12. Este tare cuminte si asa pana la 11-12 pot si eu sa-mi fac treburile si sa ma ocup si de copii. Va pup fetelor, imi era dor de voi, o sa mai scriu din cand in cand sa nu ne uitati. Oricum va citesc si ma bucur alaturi de voi si sufar alaturi de voi. Imi sunteti tare dragi. Va doresc numai bine si sanatate maxima. Ma bucur ca ai gasit puterea de a impartasi. Uneori, ajuti facand tocmai asta. Multa sanatate iti doresc, tie, copiilor si multa fericire sa culegi ori de cate ori se iveste in viata ta |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Giulia mamika lipseste de mult timp. Snow drop unde esti? S.Elena mai stie cineva ceva de ea? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| la ele ma gandeam si eu intr-o zi...mai ales Giulia mamik oare ce e cu ea?Elena |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Kiki,Elena,Katy,Danamaria........nimik de ele? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Flori (flori 1972) lipseste de ceva timp dintre noi,oare ce este cu ea,imi lipseste |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| dari wrote:Flori (flori 1972) lipseste de ceva timp dintre noi,oare ce este cu ea,imi lipseste
Am observat si eu lipsa ei,sper ca e bine |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| raly wrote:Kiki,Elena,Katy,Danamaria........nimik de ele?
Cu Elena am vorbit in urma cu aproximativ o luna, de atunci nu am mai vazut-o pe mess... |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| cu Flori am vorbit eu cam pe 18 pe pm,cred ca are de lucru |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| dari wrote:Flori (flori 1972) lipseste de ceva timp dintre noi,oare ce este cu ea,imi lipseste
multumesc ca ti-ai amintit de mine acum sunt bine dar am avut o saptamana foarte grea dupa operatie si in fiecare zi musafiri (persoane dragi care nu mau lasat singura deloc si le multumesc ) |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Ai aparut!!! Nu am stiut ca ai fost operata,acuma esti bine?Multa sanatate si mai vorbim sper cat mai curand |
|
|