Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| sousourel wrote:Cum ar fi sa intri intr-o incapere plina de lume si sa cauti cu privirea figurile cunoscute....Si desi timpul trece sai tace, parca nu au iesit cu totul din mintea ta dupa ce au fost prezente acolo ani buni. Uneori, lucrurile se innoada ca si cum ar fi posibil sa unesti trecutul si prezentul si sa pui intr-o paranteza mare tot ceea ce ai trait bune si rele. Poate mai multe rele. Dar multumita lui Dumnezeu, inca suntem aici. Si m-am bucurat, pot spune, ca am regasit figurile cunoscute, pe ici pe colo. Si cine stie cum merge povestea mai departe.... Daaaaaaaaaaaa...am fost pe-acolo...si eu, da' e tare greu sa reiau firul... |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Bine ai revenit, Leutule!!!!!
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Bine ati revenit fete dragi! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Leuto, |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bine ati revenit! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| bine ati revenit!! |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Sousourel, Leuto bine ati revenit scumpicilor !
|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Multumesc frumos...n-am revenit in adevaratul sens al cuvantului da'...timid... Sa stiti ca nu v-am uitat niciodata...va citesc, ma bucur si suspin alaturi de voi, da' nu-mi mai vine sa scriu...habar nu am de ce...imi revin, sper! |
|

| leut wrote:Sa stiti ca nu v-am uitat niciodata...va citesc, ma bucur si suspin alaturi de voi, da' nu-mi mai vine sa scriu...habar nu am de ce...imi revin, sper!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bine-ati revenit, leut si sousourel. |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| leut wrote: Multumesc frumos...n-am revenit in adevaratul sens al cuvantului da'...timid... Sa stiti ca nu v-am uitat niciodata...va citesc, ma bucur si suspin alaturi de voi, da' nu-mi mai vine sa scriu...habar nu am de ce...imi revin, sper!
Sa stii ca si eu am patit asa intr-un timp , citeam , citeam dar nu ma regaseam sa scriu ... ceva imi era strain . Dar mi-a trecut datorita fetelor din gasca veche si a celor noi venite in lipsa mea, care sunt foarte dragute. . Te pup frumoaso! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Hey! leuto...ce tare mi-e dor de o fata frumoasa Raly, Taty, Oana-kali, shirel,cris,monica, fluturas, oana-maria, multumesc.
Angelica, se aduna o suma pe care nu o poti depasi si unde simti ca trebuie sa tragi linie. Dar cum niciodata nu e bine de spus niciodata ...poate ca mai gasesti ceva de spus, sau de invatat si iata ca mai aparem iarasi ca ciupercile dupa o ploaie |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Mai stiti ceva de mirela, madanutza, giulia mamik, liliana? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Giulia a scris zilele trecute la Stare de spirit. |
|

| La Mirela ma gandisem si eu zilele trecute... |