Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bulibuli wrote:... de cand stau acasa parca m-am tampitit putin, sunt in stare sa vorbesc ore in sir numai despre copil, pampersi si maglavaisuri. In timpul asta lumea, stiinta a mai evoluat, lasandu-ma pe mine in urma... dap...
Vaaaai, ce dulce esti!!!
Bereea, te asteptam, atunci. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Buli ...ma uitam unde sa dau LIKE |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Si mie mi se mai intampla
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Fetele, Nu ma gandeam ca o sa-mi simta cineva lipsa. |
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| bereea wrote:Fetele, Nu ma gandeam ca o sa-mi simta cine va lipsa. No...ce figura esti, cum nu?? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Roxy nu te mai gandi la ce a fost.....traieste la maxim fericirea de acum ai incredere in el,pare un om bun,se vede cat de mult te iubeste.
Elena ma bucur!!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ruth wrote:merci ildi, poate o sa aibe mai mult timp acum de sarbatori si o sa mai intre pe aici cu placere! sper si eu sa o vedem mai des! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| bereea wrote:Fetele, Nu ma gandeam ca o sa-mi simta cineva lipsa. Bereea |
|
| ruth acum mia scris ildi pm si ma intrebat ce mai fac si ca ai intrebat si tu de mine.ca si ana ,zic si eu...nu credeam cami va simti cineva lipsa si asa e cum zice ildi ....lucrez si acasa si acum a fost si micuta putin bolnavioara.dar de sarbatori sper ma pun cateva zile pe treaba pe aici.macar de craciun:018: |
|
| anamaria,te asteptam! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Berre,multi pupici sa treaca starea naspa,..... |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
|
A, da.. nu mai spun de fb... ca dau like-share la foc automat, e activitatea de dimineata de la cafea, imi vine sa dau like si la cafea.. ca-i buna... nu vreau sa ajung o mamica dintr-aia faceboocista care schimba statusul la fiecare 30 min: "acum imi beau cafeaua", "acum Bibi face kk", "acum papam", "a regurgitat putin", "Bibi face nani, mami se epileaza" deci.. trebuie sa ma desprind, pana nu-i prea tarziu :)))
PS. n-ai vazut ca ma mai iau si la cearta cu lumea pe fb? pierdere de timp... |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Esti tare,Ana! Si eu ma uitam dupa like aici |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| bire.anamaria wrote:ruth acum mia scris ildi pm si ma intrebat ce mai fac si ca ai intrebat si tu de mine.ca si ana ,zic si eu...nu credeam cami va simti cineva lipsa si asa e cum zice ildi ....lucrez si acasa si acum a fost si micuta putin bolnavioara.dar de sarbatori sper ma pun cateva zile pe treaba pe aici.macar de craciun:018: ana draga eu te astept cu mare drag si multa sanatate micutei |
|
|