Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Bine v-am regasit dragele mele.
La mine lucrurile sunt inca incalcite, abia ieri s-a deschis o portita vis-a-vis de angajarea mea (eu am lucrat fara contract de la 1 sept si inca nu mi-am luat salariul).
Pe 3 octombrie am depus dosarul ptr PET-CT, iar pe 28 merg la comisie sa iau rezultatul, sper eu - favorabil. In rest, toate sunt relativ bune, dar programul de lucru este infernal (6,30-19,30), cand ajung seara acasa nu stiu ce sa fac mai intai, desi abia imi mai tin ochii deschisi. Week-end-urile sunt si ele la fel de aglomerate, intre concursurile lui Robert si pregatirile ptr crestinarea finutului nostru, pe 3 noiembrie. Denis merge foarte bine cu scoala, a inceput si el dansurile de la 1 oct, ii place si mi-a zis antrenoarea ca se si descurca.
Cred ca mai mult timp sa intru voi avea in vacanta din 3 noiembrie. Pana atunci, incerc sa intru macar cateva clipe in we sa va mai dau vesti. Va imbratisez cu mare drag si va doresc tuturor numai bine!!!! |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Elena, ma bucur sa mai aflu vesti de la tine Sper din tot sufletul sa fie favorabil raspunsul de la comisie ,daca nu facem noi cumva sa fie bine Iti doresc multa sanatate si putere ! |
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Elena,sanatate multa si putere!Ce sa-ti zic,.....iti zic doar ca nu este buna atata oboseala psihica la tine,...dar tu stii cel mai bine cum vrei sa-ti fie.Parerea mea este ca nu ar trebui sa te mai stresezi deloc ci sa stai linistita si sa-ti vezi de ale tale si de copii,caci programul acesta infernal si ritmul acesta nu iti fac deloc bine. Te imbratisez cu mare drag |
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| raly wrote:Mirela e bine,tocmai ce s-a intors din concediu!
De Mirela nu mai stiti nimic? N-a intrat de vreo luna de zile deloc! |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| I-a venit sotul acasa si probabil sunt plecati in concediu,..eu nu am vrut sa o deranjez cu un telefon,..... |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mie una imi este tare dor de Ely cea frumoasa.Tine cineva legatura cu ea?
Pe Mirela am vazut-o intr-o poza pe facebook la Katy la petrecere!Impreuna cu sotul binenteles! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Elena m-a rugat sa va transmit toate cele bune, ea e binisor dar nu prea are timp, va intra mai mult in vacanta din noiembrie. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Elena te pupam Roxi ,mami de Petru ....ne ai uitat? |
|

| bulibuli wrote:Elena m-a rugat sa va transmit toate cele bune, ea e binisor dar nu prea are timp, va intra mai mult in vacanta din noiembrie.
Ma bucur ca e bine |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Elena |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Multumim de vesti buli Elena multi pupici !! |
|
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Imi este tare dor de voi si va multumesc pentru gandurile bune! Nu am apucat sa intru pe forum,am fost plecati in vacanta 2 saptamani,apoi ne-am relaxat dupa vacanta ,am pus la punct treburile,una-alta.Suntem foarte bine .Incerc sa recuperez printre picaturi,sa ma pun la curent cu noutatile.Va pup cu mare drag,va doresc sanatate maxima. P.s.Elena multa sanatate.Sper sa se rezolve si la tine,sa fie totul ok.Sunt si eu alaturi de tine. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mirela bine ai revenit ,ti-am dus dorul! |
|
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| oanamaria wrote:Mirela bine ai revenit ,ti-am dus dorul! Si eu voua. O sa intru mai des de acum. |
|

| oanamaria wrote:Mirela bine ai revenit ,ti-am dus dorul!
SI EU |
|
|
|