Stiti ceva despre ... - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
clalina
Scris: Sunday, September 23, 2012 9:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/25/2010
bereea wrote:
Elena, oricand ai nevoie suntem aci!computerlove De aceea ne numim crestini ca sa ne ajutam intre noi, sa ne iubim unii pe altii.Sper din toata inima sa-ti aprobe, sa faci acea analiza si sa te linistesti.Nici nu-mi imaginez prin ce treci, cat de greu iti este, oricand ai nevoie sa te descarci sa stii ca nu ne impovarezi cu nimic.Eu si familia mea ne vom ruga pentru tine.pupici

Subscriu!Dumnezeu sa-ti fie alaturi si sa auzim doar vesti bune! Te iubesc!computerlove computerlove computerlove
shirel
Scris: Sunday, September 23, 2012 9:35 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Elena,draga mea am plans citind totul chiar si asa mai tarziu.Sa nu eziti nici o clipa daca ai nevoie de ajutor financiar sau orice altfel de ajutor ,orice si oricat te ajut din toata inima.Imi esti o persoana foarte draga ,te iubesc mult si stiu ca ai si un suflet curat si minunat.Si eu la randul meu ma rog petru tine sa-ti gasesti linistea sufleteasca si sa-ti dea D-zeu multa sanatate si anii multi alaturi de familia ta .iloveyou computerlove pupici

Bereea,nu trebuie sa te numesti neaparat crestin ,evreu sau musulman nu are nici o legatura asta ci trebuie sa fii pur si simplu om cu suflet si sa te gandeste ca este un lucru mare sa ajuti pe cineva care are nevoie de ajutorul tau fiindca nimeni dintre noi nu stie ce surprize ne asteapta in viatza asta si poate si noi la randul nostru vom vrea ca cineva sa ne ajute si sa fie alaturi de noi cand trecem prin asa niste perioade complicate.Apreciez enorm gestul tau ,ai un suflet mare!computerlove
bereea
Scris: Sunday, September 23, 2012 9:38 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Da, shirel, nu trebuie sa te numesti numaidecat crestin, ai dreptatepupici
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, September 23, 2012 11:05 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Elena, si eu deabia acum citesc prin ce treci computerlove Fii tare, nu ceda, nu te gandi la ce e mai rau. Sunt cu gandul al tine, Dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste toate. In caz ca ai nevoie de ajutor, ma alatur si eu fetelor. Multa sanatate!!! computerlove pupici
Mela
Scris: Monday, September 24, 2012 11:24 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Elena...esti cea mai puternica femeie pe care o stiu...fii tare in continuare,iubita noastra angel sunt alaturi de tine cu sufletul;daca ai nevoie de ajutor anunta-ne,te rog computerlove
Ana
Scris: Monday, September 24, 2012 11:50 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Elena,Dumnezeu e mare si e alaturi de tine!
o sa ma rog pentru tine si oricand daca pot ajuta cu orice am s-o fac,tu numai zi.
te pup cu mare dragiloveyou
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, September 25, 2012 8:18 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Elena, sunt cu gandul la tineangel iloveyou
misha
Scris: Tuesday, September 25, 2012 9:08 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Elena, multa sanatate, tarie, rabdare si credinta iti doresc! E greu, dar incearca sa gandesti pozitiv, nu mai pune raul in fata! Te imbratisez cu drag!computerlove
AlexandraL
Scris: Wednesday, September 26, 2012 2:42 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Elena, Dumnezeu sa iti fie alaturi computerlove
denisa_rachid
Scris: Thursday, September 27, 2012 10:13 AM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Elena, Dumnezeu sa te ocroteasca pe tine si pe familia ta!pupici
sandica80
Scris: Tuesday, October 2, 2012 4:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2011
Ce mai stiti despre Elena? Sper ca e bine.
aurishta
Scris: Tuesday, October 2, 2012 6:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
giulia_mamik wrote:
Dar de Aurishta stie cineva ceva?Am citit intr o seara pe undeva aici,ca e internata in spital sau cel putin asa era atunci.N am apucat sa postez ca picase netul.Sunt ingrijorata pt ea...uff .Sper sa se fi facut bine!
pupici Am venit azi acasa, am scapatras , greu, dar am scapatyes Multumesc pentru gandurile buneiloveyou
giulia_mamik
Scris: Tuesday, October 2, 2012 9:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Aurishta,nici nu stii cat ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa si ne ai dat de veste!pupici Dumnezeu sa te aiba in paza Lui!iloveyou

Elena,tu cum mai esti?Sper ca esti mai bine si mai linistita!Te asteptam aici cu vesti bune!pupici computerlove iloveyou

De Mirela stiti ceva?Lipseste de aproape o luna!?Sper ca e doar ocupata cu ....sotul eiras !Maine ma incumet sa i dau un telefon si sper sa nu i deranjez!
raly
Scris: Tuesday, October 2, 2012 10:29 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mirela e bine,tocmai ce s-a intors din concediu!computerlove computerlove
bereea
Scris: Wednesday, October 3, 2012 7:48 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Aaa, sa-i fie de bine concediul atuncipupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.