Stiti ceva despre ... - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Friday, September 21, 2012 5:13 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Avand in vedere ca sunt atinse articulatiile, e mai mare probabilitatea sa fie de natura inflamatorie.. dar pana nu stii sigur.. nu poti sa te culci pe o ureche si sa dormi linistita. Te inteleg... Ideea Brandusei e excelenta!
kali
Scris: Friday, September 21, 2012 5:49 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Anelise wrote:

thumright I'm in! coeur

thumleft Me 2.
gabyta
Scris: Friday, September 21, 2012 6:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
bereea wrote:
Sa stii ca daca e nevoie eu sunt de acord sa incerc sa te ajut - poate impreuna cu alte fete - cu o suma de bani ca sa poti face analiza de care ai nevoie.Sa nu ma intelegi gresit , te rogcomputerlove

OF Elena draga mea,nu am mai citit de mult pe aici,tare rau imi pare de tot ce ti se intampla ,imi doresc din tot sufletul sa nu fie nimic urat ,,,Doamne ,doamne le randuie pe toate.Si eu sunt alaturi de tine cu sufletul si o vorba buna,,macar atat potpupici computerlove Ai grija de tine draga mea pupici iloveyou
Subscriu si eu la Propunerea Brandusei,,macar cand avem nevoie sa ne sustinem ,,suntem multe aici si din cat de putin de la fiecare se poate face mult impreuna.
majoreta majoreta majoreta majoreta pupici
sandica80
Scris: Friday, September 21, 2012 8:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2011
Elena draga ,o sa fie bine computerlove multa sanatate si putere iti doresc.

Quote:
bereea wrote:
Sa stii ca daca e nevoie eu sunt de acord sa incerc sa te ajut - poate impreuna cu alte fete - cu o suma de bani ca sa poti face analiza de care ai nevoie.Sa nu ma intelegi gresit , te rog
O sa ajut si eu computerlove
oanamaria
Scris: Friday, September 21, 2012 8:44 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Si eu vreau sa ajut !Cum facem ca ajutorul sa se concretizeze ?!
Poate ne da Elena cand mai intra un nr.de cont si sa punem fiecare dupa posibilitati .
M-am gandit mai demult sa facem asta ,dar n-am indraznit -stiti unii oameni in situatia asta sunt asa sensibili si mi-a fost frica sa nu lezez ,dar ca tot s-a spart gheata sunt bucuroasa ca putem da o mana de ajutor si mic cu mic se face mare .
bereea
Scris: Friday, September 21, 2012 8:48 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Elena e o persoana prea deosebita ca sa se simta lezata si sa ne inteleaga gresit.Suntem oameni, trebuie sa ne ajutam intre noi, mi se pare normal.
giulia_mamik
Scris: Friday, September 21, 2012 9:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Dar de Aurishta stie cineva ceva?Am citit intr o seara pe undeva aici,ca e internata in spital sau cel putin asa era atunci.N am apucat sa postez ca picase netul.Sunt ingrijorata pt ea...uff .Sper sa se fi facut bine!
ingerash
Scris: Saturday, September 22, 2012 10:03 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Elena,Dumnezeu sa te binecuvnteze cu multa sanatate!angel iloveyou
Ajut si eu!!!pupici

Aurishta,multa sanatatepupici iloveyou
monica irimia
Scris: Saturday, September 22, 2012 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Anelise wrote:

thumright I'm in! coeur

Me too. coeur
Elena, iti doresc ca Doamne-Doamne sa te intareasca si sa treci peste situatie rapid. majoreta Mii de ganduri bune de la noi si nu uita: Cu Dumnezeu inainte! :015:
Fluturas
Scris: Sunday, September 23, 2012 5:29 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
off Elena ,acum citesc si eu prin cate ai mai trecut. trebuie sa fii tare. stiu ca e usor sa dai sfaturi dar au fost multe cazuri cand s a vindecat cancerul, trebuie sa crezi ca si la tine e bine. familia ta are nevoie de tine. chiar mi -au dat lacrimile cand am citit ce ai scris. te pup si mA voi ruga pentru tine
S.ELENA
Scris: Sunday, September 23, 2012 6:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Dragele mele, dragi, sunteti deosebite!!!!!! Nici nu stiti cat mi-as dori sa va pot cunoaste pe toate personal intr-o buna zi...........................
Va multumesc din suflet si apreciez gestul vostru. Nu ma simt lezata, din contra, ma simt iubita si pretuita.........Va multumesc ca v-ati gandit la mine, dar nu este cazul.........Miercuri merg la Spitatlul Coltea (unde sunt luata in evidenta la oncologie si unde am facut chimioterapia) sa-mi iau dosarul ptr PET-CT (mi l-au intocmit ei) si sa vedem unde trebuie sa merg cu el sa il depun. Eu sper din toata inima sa-mi fie aprobat, deoarece nu as vrea sa apelez la nimeni ptr bani nu din mandrie sau orgoliu ci din simplul motiv ca stiu ca tuturor ne este greu din punct de vedere financiar, fiecare are probleme diverse si nimanui nu-i este usor in ziua de astazi.........poate, daca nu voi avea incotro, nu stiu...........sper totusi sa nu fie nevoie.....

Am o mie de ganduri in fiecare secunda si tot ceea ce imi doresc este sa imi vad copiii mari. Simt ca am ajuns la capatul puterilor, nu mai am pe nimeni care sa-mi dea o mana de ajutor; mama este foarte bolnava si ea, abia se descurca sa mi-l ia pe Denis de la scoala, sora-mea e cu ale ei, imi tot promite ca vine sa ma mai ajute in we, dar nu mai ajunge.....Am plams in ultimile saptamani cat nu am plans intr-un an intreg.......

Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu ma plang la voi, simt doar nevoia sa ma descarc sufleteste, va simt lipsa si duc dorul zilelor cand stateam zilnic pe forum si povesteam cu voi...parca treceau toate mai usor. Acum, desi nici nu simt cat de repede trece ziua (atat de incarcat am programul), seara, cand ma bag in pat, ma simt coplesita. Parca nu ma mai pot bucura de nimic....doar cand mai vine cate un prichindel de la clasa pregatitoare sau clasa I si ma strange tare de mijloc si nu se mai lasa dezlipit de mine, atunci reusesc sa zambesc si sa uit ptr o clipa de toate.....

Va imbratisez cu mare drag si ma rog la Dumnezeu ca toate sa fie bine si pentru mine si pentru voi, sa fim impreuna cat mai mult timp!!!!!!!angel coeur coeur coeur
georgyana
Scris: Sunday, September 23, 2012 6:58 PM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Elena mai induiosat pana la lacrimi ...chiar esti o femeie asa cum te-am simtit si chiar daca simti ca ai ajuns la capatul puterilor si numai poti ,tot tu te ridici si te imbarbatezi singura ..pt ca poti mult mai mult.iloveyou Sa de-a dumnezeu sa iti fie aprobat dosarul si sa fie bine asa cum iti doresti si cum ne dorim si noi sa fi sanatoasa langa familia ta ...si nu uita chiar daca nu ne cnoastem (face to face) multe dintre noi iti suntem alaturi si cu ,cat putem ajuta conteaza fiecare din putinul luigrup computerlove
monica irimia
Scris: Sunday, September 23, 2012 7:16 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Elena, draga de tine! pupici Cu Dumnezeu inainte, asta-i deviza mea cand sunt blocata intre problemele vietii. Nu ezita sa spui daca ai nevoie de ajutorul nostru. angel Ganduri bune, sanatate si mii de imbratisari. computerlove
sandica80
Scris: Sunday, September 23, 2012 7:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2011
Elena draga mea,sant cu gandul la tine .O sa fie bine, iti doresc multa sanatate si putere computerlove Noi santem alaturi de tine computerlove
bereea
Scris: Sunday, September 23, 2012 8:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Elena, oricand ai nevoie suntem aci!computerlove De aceea ne numim crestini ca sa ne ajutam intre noi, sa ne iubim unii pe altii.Sper din toata inima sa-ti aprobe, sa faci acea analiza si sa te linistesti.Nici nu-mi imaginez prin ce treci, cat de greu iti este, oricand ai nevoie sa te descarci sa stii ca nu ne impovarezi cu nimic.Eu si familia mea ne vom ruga pentru tine.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.