Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Elena nu ai pt ce sa iti ceri scuze ..te inteleg prin ce treci iar premiu nu este asa important. Poate doar ca este de la tine si va fi o amintire draga ....dar nu este graba tu sa fi sanatoasa si sa iti pui toate in ordine ..treaba cat si gandurile .Te imbratisez cu drag ca si cum as fi langa tine si sa iti de-a dumnezeu putere si sanatate ca o meriti |
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Elena, draga mea, crede-ma pe cuvant:tu nu mai ai nici un fel de cancer.Am trecut si eu prin ce treci tu acum, stiu cat de tare m-am speriat, cat am plans si cat am suferit.Doar ca am avut parte de un doctor care m-a controlat si rascontrolat si am vazut ca din ceea cea vazut un alt doctor nu era nimic. Sa stii ca daca e nevoie eu sunt de acord sa incerc sa te ajut - poate impreuna cu alte fete - cu o suma de bani ca sa poti face analiza de care ai nevoie.Sa nu ma intelegi gresit , te rog Cat despre secretara, nu stiu ce sa spun Sa-ti traiasca nepotelul si, te rog, ai incredere in Dumnezeu |
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Elena sunt cu gandul la tine ! |
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Elena, multa sanatate si putere iti doresc. Incearca sa gandesti pozitiv. Stiu cum suna, e mult prea usor de spus si mult prea greu de realizat. Imi imaginez prin ce treci. Offff.. Sa te intareasca Dumnezeu!! Esti in rugaciunile mele, sa stii..
Cat despre premiu, eu ce sa mai zic? Nici nu am reusit sa-l cumpar macar, pur si simplu nu am ajuns unde mi-am propus.. ma simt asa de prost.. dar il vei primi cu siguranta, si sper sa-ti placa. Punem si-un pupic-doi in colet, da??
Sa-ti traiasca finutul-grasunel, sa fie sanatos si fericit |
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| Elena, cuvintele sunt prea sarace atunci cand iti propui sa incurajezi pe cineva, sa-i arati intelegere si sprijin....vezi cum e viata asta? prin toate belele enumerate ai sfarsit cu o veste buna si induiosatoare, tot la fel cu problemele de zi cu zi...dupa nori intotdeauna apare si soarele, norul nu este vesnic, soarele biruieste cu caldura lui si....va fi bine, doar cere putere de la Cel-de-sus sa poti trece prin ele |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Elena sunt cu gandul la tine!!! iti doresc multa sanatate ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Elena iti doresc multa sanatate draga mea! Si sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic rau! Ma rog pentru tine! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Elena ...cand citesc cum scri tu in termeni aia -urati- medicali (limba straina pentru mine) ma ingrozesc; ma gandesc la tine; sa-ti fie bine; sa te linistesti si tu odata...
Bereea are dreptate, poate daca am pune mana de la mana, -cine vrea, cat de putin poate sau i s-ar parea, se aduna... sa nu te simti prost, Elena, te rog mult
Sa-ti traiasca finutul!!
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Cris-DL wrote: Bereea are dreptate...
I'm in! |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Elenus sunt cu gandul la tine si ma rog sa fii bine! Si eu sunt de acord cu Bereea , daca fiecare am ajuta cu ceva cu siguranta s- ar strange suma , fetelor haideti sa facem o fapta buna! Nu ai de ce sa te simti rau pt asta, te iubim si vrem sa te ajutam!!! Pupici!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Elena si eu sunt sigura ca totul e ok ,sustin si eu ideea Brandusei,si te voi ajuta si eu cu cat pot! |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| elena cuvintele mele nu te pot ajuta prea mult dar Dumnezeu care e mereu cu tine te poate ajuta sa treci peste impasul acesta, o sa ma rog pt tine draga mea |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Elena,sunt cu gandul la tine si te rog sa ai incredere in Brandusa,caci ea stie cel mai bine dintre toate cum treci peste o astfel de problema!Dumnezeu sa te apere si sa te ajute sa treci cu bine si peste aceasta incercare! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Elena,ma bucur ca ne ai scris cateva randuri.Te rugam sa o faci cat de des posibil.In schimb imi pare tare rau de vestile care ni le dai.La fel ca fetele de mai sus,sunt dispusa sa te ajut si eu.Sunt sigura ca ai un cont curent in lei.Posteaza l te rog aici si noi te vom ajuta cat putem.Si te rog sa nu te simti prost ci doar fericita ca ai niste prietene care sunt alaturi de tine la bine si la greu.Cat despre boala sunt sigura ca s a dus pe pustiu iar ce spui tu acolo sunt doar leziuni din cauza citostaticelor.Ar fi bine sa faci si examenul ala...pt linistea ta sufleteasca.Hai,capul sus,Dumnezeu e mare si nu ne lasa la greu!Sa ti dea multa sanatate si putere sa treci peste acest hop!Esti o invingatoare |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Subscriu la ce a spus Iulia! |
|
|
|