Stiti ceva despre ... - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Friday, September 14, 2012 9:07 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
georgyana wrote:
S.Elena ma rugat sa va transmit ca nu are vesti prea bune si ca atunci cand va putea o sa ne povesteasca despre ce este vorba ....Eu i urez multa sanatate si putere sa treaca si peste acest hop pt ca ea este o luptatoare si a demonstrat asta computerlove

Offff, sper sa fie bine!!
Elena, te astept cu mare drag... si numai cu vesti imbucuratoare, da?computerlove
denisa_rachid
Scris: Friday, September 14, 2012 8:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Elena, Dumnezeu sa te ajute!pupici
shirel
Scris: Friday, September 14, 2012 9:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Of,Elena iubita mea sper sa fii bine!Stii ca este cineva acolo sus care te iubeste,nu?Ma rog ptr tine ca sa-ti fie bine si sa revii printre noi!!
mamiemi
Scris: Saturday, September 15, 2012 1:22 AM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
Doamne ajuta, Elena!
kmn
Scris: Saturday, September 15, 2012 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2010
elena....un gand bun si de la mine....
Dumnezeu sa te ocroteasca!!!!pupici
Ruth
Scris: Saturday, September 15, 2012 12:13 PM
Nivel

Inregistrat: 9/4/2011
Mami_de_gemeni wrote:
Stiti ceva despre Oachi, nu am mai vazut-o de mult pe forum. Sper ca este bine atat ea (cat si bebele din burtika).
Oachi te asteptam cu drag printre noi, mai e putin si nasti. Iti urez din toata inima nastere usoara si bebe sanatos si voinic.pupici computerlove

si eu ma gandeam, oare a nascut si nu are timp de bebeoare
elena draga iti doresc multa sanatate si asteptam vesti bune de la tinepupici grup Dumnezeu te iubeste asa ca nu te va lasacoeur
roxinthya
Scris: Monday, September 17, 2012 10:23 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Elena ma rog pentru tine!angel sper sa vi cu vestangel i bune!!pupici
Mela
Scris: Monday, September 17, 2012 11:17 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Elena,Doamne-Doamne sa-ti dea putere sa lupti si de data asta angel sanatate,mami computerlove
sandica80
Scris: Monday, September 17, 2012 6:35 PM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2011
Elena draga ,multa sanatate si putere iti dorescsi! Te asteptam cu drag printre noi computerlove

Kale,de Carmenush ce mai sti?
bereea
Scris: Thursday, September 20, 2012 8:38 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Stiti ceva de Mirela?

De la Elena ceva noutati?
Cris-DL
Scris: Thursday, September 20, 2012 9:00 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Of, Elena, draga mea... multa sanatate si asteptam vesti bunecomputerlove
Nicoleta C
Scris: Thursday, September 20, 2012 2:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
S.ELENA wrote:

Iti multumesc, Cris!!!pupici Sa zicem ca sunt bine, dar.....toata viata voi trai cu sabia deasupra capului, nestiind niciodata la ce sa ma astept.......uff
computerlove iloveyou
Elena nu crezi ca asa suntem cu totii?pupici pupici pupici
S.ELENA
Scris: Thursday, September 20, 2012 6:16 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Dragele mele va multumesc din suflet ptr toate urarile si gandurile voastre bune.computerlove

Cu ce sa incep????? Nu stiu......o sa incerc sa spun pe scurt despre zbuciumul meu incepand din 31 august incoace.....
Pe 31 am facut un CT care imi arata o leziune de 7 mm pe ficat, iar la oasele parietale cateva zone de osteocondensare......A inceput agitatia, am facut un RMN la ficat si s-a dovedit ca leziunea respectiva nu este cancer ci un hemangiom (desi diagnosticul nu e clar/sigur 100% nervi ), in schimb la scintigrafie, radiotrasorul a captat numeroase zone cu probleme: la cap, la coloana, vertebre,
omoplat,sold,genunchi, in general cam la toate articulatiile.........Ce este cel mai nasol, ca la 4 medici am fost si nu au putut pune un diagnostic concret, adica nu stiu daca respectivele zone sunt de natura inflamatoare sau oncologica. Doi dintre ei zic sa monitorizam in continuare, ceilalt doi imi recomanda sa fac un PET-CT (un tomograf mai destept, care vede in profunzime, nu stiu exact detalii, dar ar fi mai elocventa decat celelalte analize), care costa nici mai mult nici mai putin decat vreo 6000 lei (60.000.000 lei vechi) si pe care Directia de sanatate nu mi l-a aprobat (ca sa-l pot face gratuit).
Daca monitorizam si Doamne-fereste se adevereste ca pana la urma e cancer, trei luni pot fi prea mult ptr mine(adica pot fi fatale, la forma "galopanta" pe care am avut-o eu la san................Oricum, reactia mea de acum a fost destul de neasteptata ptr toti, inclusiv ptr mine, deoarece nu am reusit sa imi mai pastrez cumpatul ca anul trecut si eram gata-gata sa cedez psihic; oricum sunt cu nervii in pioneze si plang din orice, chiar daca imi propun sa nu o fac.

A doua problema este legata de serviciul meu. Desi noua directoare este o tipa super ok, nu se prea poate impune in fata unora si respectivii isi fac de cap. Ca sa intelegeti: secretara, care se ocupa si de statele de plata nu vrea sa mai faca si anexa mea la statul de plata, eu fiind platita din fonduri extrabugetare. In plus contractul meu a expirat la 31 august si nu vrea sa mi-l mai prelungeasca (secretara, nu directoarea, sustinand ca angajarea mea nu a fost facuta tocmai legal)......... Va dati seama cat am jelit si din aceasta cauza, parca nu era suficienta cealalta....

Si a treia problemuta a fost inceperea scolii de catre Denis, care in prima si a doua zi mi-a facut un circ de toata frumusetea...daca nu era taica-sau in concediu, eu nu il puteam aduce la scoala. A trebuit efectiv luat pe sus din masina si bagat in clasa. Asta din cauza faptului ca s-a speriat foarte tare in prima zi, la festivitatea de deschidere participand in jur de 1200 de persoane si fiind foarte prost organizata de catre noua conducere.... Acum s-a obisnuit, de ieri (miercuri) nu a mai plans deloc nici la trezire nici cand il duc in clasa (noroc ca invatatoarea e o tipa super ok si mi-a permis a mai stau primele doua zile cate 5-10 minute cu el in clasasic ) si am inteles ca se descurca foarte bine la activitati.

In afara de toate problemele, eu am avut saptama aceasta un program super incarcat la scoala (7,00 - 19,00) si am de lucru si in we acasa......Nu stiu cand o sa reusesc sa mai intru, poate we viitor.

Imi cer scuze ca inca nu am ajuns la posta cu premiul Georgyanei (desi este cumparat, nu am apucat sa-l ambalez si sa-l pun la posta).......
Si peste toate relele si un lucru bun: pe 11 septembrie s-a nascut finutul meu Rares-Gabriel, de 4 kg si 51 cm.

Va imbratisez pe toate cu mare drag si va multumesc din inima ca sunteti cu gandul la mine!!!!
pupici pupici pupici iloveyou
Anelise
Scris: Thursday, September 20, 2012 7:00 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Of, mai Elena, cum s-au strans toate la tine! pale Imi pare tare, tare rau! Stiu ca asta nu ajuta foarte mult, dar iti doresc din tot sufletul sanatate si multa putere sa treci peste toate! coeur ... De secretara ce sa spun? Tara asta si sistemul nostru "drag" te aduc intr-o stare de amortire in care nici nu mai stii cum sa reactionezi... Probabil, de fapt, asta este scopul... alcool Sper sa reusesti sa treci peste toate hopurile si multa, multa putere iti doresc! coeur pupici
mariana71
Scris: Thursday, September 20, 2012 8:16 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
Elena, te imbratisez cu drag si Domnul sa fie alaturi de tine computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove .V-a fi bine ,o sa vezi.Trebuie sa fie bine pupici pupici pupici pupici .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.