Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Cris-DL wrote: Elena, sper din suflet ca esti mai bine  ... nu de putine ori ai fost in gandul meu ..................
Iti multumesc, Cris!!! Sa zicem ca sunt bine, dar.....toata viata voi trai cu sabia deasupra capului, nestiind niciodata la ce sa ma astept.......
|
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Stiti ceva despre Oachi, nu am mai vazut-o de mult pe forum. Sper ca este bine atat ea (cat si bebele din burtika). Oachi te asteptam cu drag printre noi, mai e putin si nasti. Iti urez din toata inima nastere usoara si bebe sanatos si voinic. |
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Stiti ceva despre Maria - Ange blanc ?
|
|
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| La Oachi m-am gandit si eu zilele trecute, lucreaza frumos!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| mamibogdan wrote:Stiti ceva despre Maria - Ange blanc ?
Cred ca e plecata in Belgia |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Despre S.Elena stiti ceva? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Cine este Oachi? Am ajuns sa nu prea le cunosc pe toate membrele forumului.
Da,Giulik parca Elena lipseste prea mult!!Sper sa fie totul in regula cu ea.Of,mai pus pe ganduri... |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| mamibogdan wrote:Stiti ceva despre Maria - Ange blanc ?
Maria ,e bine au ajuns cu bine in Belgia . Mi-a zis sa va transmit ca-i e tare dor de voi ,asteapta sa-i lege internetul si apoi va intra ea s-a va de-a noutati |
|

| Vai ce ma bucur ca avem vesti depsre Maria.Mi-e ciuda de numai pot ca nu am reusit sa o sun inainte sa pleci, dar pur si simplu zilele au trecut prea repede. |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Sa dea Dumnezeu sa-i fie bine Mariei acolo unde e si acomodare cat mai usoara. Despre Miriam stiti ceva ? |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| S.Elena ma rugat sa va transmit ca nu are vesti prea bune si ca atunci cand va putea o sa ne povesteasca despre ce este vorba ....Eu i urez multa sanatate si putere sa treaca si peste acest hop pt ca ea este o luptatoare si a demonstrat asta |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| georgyana wrote:Eu ii urez multa sanatate si putere sa treaca si peste acest hop pt ca ea este o luptatoare si a demonstrat asta Subscriu |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Elena,sanatate multa! |
|

| georgyana wrote:S.Elena ma rugat sa va transmit ca nu are vesti prea bune si ca atunci cand va putea o sa ne povesteasca despre ce este vorba ....Eu i urez multa sanatate si putere sa treaca si peste acest hop pt ca ea este o luptatoare si a demonstrat asta
Imi pare rau sa aud asta, te rog, daca mai vorbesti cu ea sa-i trasmiti toata dragostea mea |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Elena te pup si eu cu drag si fie ca Dumnezeu sa te ajute sa treci si peste asta,esti o luptatoare!! |
|
|
|