Nivel: Senior
Intrat: 3/13/2006 Postari: 5519 Locatia: Iasington
| Uite de asta imi palce mie facebook, pot sa-mi aleg prietenii din lista |
|

Intrat: 1/11/2009 Postari: 5442 Locatia: romania
| danab wrote:Uite de asta imi palce mie facebook, pot sa-mi aleg prietenii din lista De Anabella mi e dor si mie. |
|

Nivel: DIAMANT
Intrat: 12/17/2007 Postari: 25889 Locatia: M e d i a s
| danab wrote:Uite de asta imi palce mie facebook, pot sa-mi aleg prietenii din lista
Foarte mare dreptate ai! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Intrat: 5/24/2010 Postari: 274 Locatia: Romania
| Mie imi lipsesc RuxandraS si Carmenush |
|
 Nivel: Maestru
Intrat: 11/22/2006 Postari: 9778 Locatia: o casa,care nu este facuta de mana,ci este vesnica
| raly wrote:Danamaria............tot din cauza atmosferei! da??nu stiam,ce pacat.... si eu intru mai rar,dar mi-e dor de atmosfera de demult..... |
|

Nivel: Avansat
Intrat: 3/12/2006 Postari: 3527
| raly wrote:Exact,asa este cum zice Mela!Si Teosof parca daca nu ma insel aceeasi problema!Si de curand am mai pierdut o prietena draga care zicea ca se retrage de pe forum din aceleasi motive!
Tocmai am vorbit cu Teo, din pacate o perioada a avut acces limitat la internet. I-am spus ca fetele ii duc lipsa si din cate se pare, va reveni printre noi in curand. |
|

Intrat: 3/2/2006 Postari: 5605
| Na ca eu gandesc altfel,sa nu fim copii,cine are placere sau timp intra indiferent de atmosfera ,sunt sigura ca sunt si fete ramase din cele vechi,pentru care ar putea intra.Hai mai bine sa spunem ca nu mai gasim timp ,copii au crescut,daca avem bebe 2 nu mai suntem atat de curioase sa gasim informatii deoarece avem ceva experienta ,am inceput serviciul si nu mai este atat de important sa stai pe forum din lipsa de timp ,lipsa de conectie la internet ar fi mai multe.Sper nu va suparati, dar eu personal asa vad lucrurile. Poate nu sunt eu asa sentimentaala ..... |
|

Intrat: 11/20/2009 Postari: 7636
| ely ,tot respectul la fel vad si eu lucrurile |
|

Nivel: TOP TEAM
Intrat: 11/9/2008 Postari: 30045
| Multumesc fetelor!| am revenit de vina a fost internetul,mi-ati lipsit fff mulkt! Bereea multumesc de telefon! Mela de mesaj! |
|
 Nivel: Avansat
Intrat: 4/11/2010 Postari: 4221 Locatia: Belgique
| Sunt convinsa ca si dupa ce as sta 2-3-4 ani pe forum, in momentul in care n-as mai intra, nimeni n-ar plange dupa mine. Poate nici n-ar baga de seama ca lipsesc. Asta pentru ca nu sunt importanta. Cine vrea sa intre intra, cine nu, nu. Asta e! |
|

Nivel: RUBIN
Intrat: 3/29/2007 Postari: 22774
| Ely, Irinutza, aveti dreptate.Pe orice forum ai fi este acelasi lucru.Unele se plictisaesc , altele nu mai au chef, nici eu nu cred ca atmosfera insfluenteaza pe cineva.Este imposibil sa pleci pentru ca nu sunt toate fetele in acelasi gand.A auzit candva o asemenea parere:la inceput toata lumea gandea la fel- ma cam indoiesc - nu existau discutii contradictorii - ma indoiesc din nou - etc. |
|

| Stiti ceva de Ingeras? |
|

Intrat: 1/11/2009 Postari: 5442 Locatia: romania
| Parca zicea ca se muta.... si nu are net... |
|

| aha...multumesc |
|

Nivel: SMARALD
Intrat: 3/23/2007 Postari: 12042
| Katy!!!!!!! La nr pe care-l aveam intra casuta vocala, pe mess nu o mai vad, nu dau de ea. |
|
|