Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| De Rody mai stiti? Mi-a trimis un set de perii la un concurs de fiecare data cand le folosesc ma gandesc la ea. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| De KATY,de ALINA din Suceava,de TATY,de g_nicoleta,de TAKI,deMIRI,.....mai stiti?mie mi-e dor de ele,....stele,cristy,sharamir,eheeeeee,cate fete nu mai intra,...... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| fetelor,stiti ceva de mirela 74?!n-am vazut-o de mult |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mirela e bine ,i-a venit sotul acasa si nu mai are timp de forum. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Va mai citesc in fuga!Va pup pe toate!Serarg ca te gandesti la mine!Oana multumesc de sms |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mirela cu drag! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor eu va citesc din cand in cand. Nu mai scriu ca nu prea mai sunt la curent cu ce se mai intampla dar promit sa ma reabilitez. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Roxanel bine ai revenit |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| de ruxandra mi-e tare dor stie cineva ce e cu ea??? era tot timpul prezenta mai ales la lucru de mina |
|
| Roxanel wrote:Fetelor eu va citesc din cand in cand. Nu mai scriu ca nu prea mai sunt la curent cu ce se mai intampla dar promit sa ma reabilitez.
Roxanel, vrei un rezumat?Au disparut dinozaurii,cei care se incapataneaza sa traiasca se ascund prin alte habitaturi de teama exterminarii ,s-au ridicat zorii unei noi ere in care indeletnicirea de baza e invartitul atelor pe diferite unelte .Ceea ce acum 5 ani a fost o timida ocupatiune de mamici statute in casa a crescut ca un parazit ,si-a sufocat gazda si acum domneste peste topicuri .So, reabilitare placuta |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| t-mihaela wrote:Roxanel, vrei un rezumat?Au disparut dinozaurii,cei care se incapataneaza sa traiasca se ascund prin alte habitaturi de teama exterminarii ,s-au ridicat zorii unei noi ere in care indeletnicirea de baza e invartitul atelor pe diferite unelte .Ceea ce acum 5 ani a fost o timida ocupatiune de mamici statute in casa acum a crescut ca un parazit ,si-a sufocat gazda si acum domneste peste topicuri .So, reabilitare placuta Miha, esti cea mai amuzanta mamica de pe forum...intotdeauna te citesc cu mare placere ... si Roxanel...are mare dreptate... |
|
| imi arde de poante intre doua fire si un referat |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si mie imi este dor de Katy,tare,tare de tot!!
Shahamir este bine ,ma intalnesc cu ea in fiecare saptamana ,fetitza are 6 luni este de o frumusetze de nedescris ,nu prea are timp sa intre si binenteles ca o informez eu cu toate nautatile de pe forum. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Miha esti de coma Ar trebui sa primesti un premiu pentru ca esti cea mai haioasa mamica de pe forum! |
|
| raly wrote:Miha esti de coma  Ar trebui sa primesti un premiu pentru ca esti cea mai haioasa mamica de pe forum!
Am luat in 2007 ,nu ca mi-a parut bine sa fiu clownul forumului dar daca fetele au votat ,oi fi fost...acum m-am mai potolit, sunt mai serioasa ca am crescut si eu mare |
|
|