|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mirela |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ana wrote:Mirela
Brandusa ,Taty |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mirela, Taty, Kali, Criss, Shirel, Oana, Ingeras, Raluca...si lista ar putea continua... |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu sunt pe aici, mai rar cu postarile, e drept, insa am probleme de organizare cu noul program al celor 4 scolarei. Pana imi revin probabil ca va fi tot asa insa trag speranta ca se vor indrepta lucrurile cat de curand. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| kali wrote: Eu sunt pe aici, mai rar cu postarile, e drept, insa am probleme de organizare cu noul program al celor 4 scolarei. Pana imi revin probabil ca va fi tot asa insa trag speranta ca se vor indrepta lucrurile cat de curand.
Ti se simte lipsa! |

| |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Multumesc ca va ganditi si la mine eu va citesc mai mereu dar tare ini gasesc timp printre toate activitatile mele si ale copiilor sa mai postez si ceva.Mi-au luat si calculatorul asa ca postez si scriu mai mult de pe telefon si ini este greu de mor. Sper ca macar o data pe zi sa intru sa va citesc si o data pe saptamana sa postez si poze si multe peripetii din activitatiile noastre fiindca avem multe tale.Va pup si sa nu crede-ti ca va parasesc asa usor!!! |

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| bereea wrote:Mirela, Taty, Kali, Criss, Shirel, Oana, Ingeras, Raluca...si lista ar putea continua...
Parca te-am simtit Bere . Sunt si eu aici . Incerc sa ma acomodez cu programul de dupa amiaza . Va pupacesc |

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Bereea, fetele La faza cu acomodarea suntem si noi... greeeu!! Cald afara -inca , iar noi pe la scoala si de anul asta la scoli diferite. Uite asa, alerg ca zuza-nebuna intre ele, mai hartogaraie pe la birou, mai un bastonas si-o liniuta, o verificare tema, mai pe afara ca tot e frumos si... gata ziua!!! Vremurile cand "eram" bebelusi pe aici... mi-e dor de ele
Va pup!!
|
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cris-DL wrote:Bereea,  fetele La faza cu acomodarea suntem si noi... greeeu!! Cald afara -inca  , iar noi pe la scoala  si de anul asta la scoli diferite. Uite asa, alerg ca zuza-nebuna intre ele, mai hartogaraie pe la birou, mai un bastonas si-o liniuta, o verificare tema, mai pe afara ca tot e frumos si... gata ziua!!! Vremurile cand "eram" bebelusi pe aici... mi-e dor de ele Va pup!!
Asa e ... era mult mai usor , chiar daca atunci voiam sa-i vedem mari . Sa ma vezi anul viitor ... cu piticotul la gradi .
Pup Cris si fetele |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mai stie cineva ceva de Teosof??O aveam intr-o vreme pe facebook dar si-a sters contul cred! Si Rody??? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ce dor imi este de ele!!!Si de Alina din Suceava imi este tare dor!!! |
|

| Bereea, banuiala mea e ca te-ai suparat pe noi insa eu te rog sa nu iei lucrurile atat de personal si sa nu tii atat la suparare ca faci riduri... si te amarasti degeaba... si-ti strici zenul... si... si... si... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote:Bereea, banuiala mea e ca te-ai suparat pe noi insa eu te rog sa nu iei lucrurile atat de personal si sa nu tii atat la suparare ca faci riduri... si te amarasti degeaba... si-ti strici zenul... si... si... si...
Pe noi, toate?!? Da`, ce-am facut?? Eu sper ca lipsa ei sa fie de la altceva, ca asta cu suparatul pe noi nu-i plauzibila... Bereea?!
|
|

| E doar o banuiala care sper sa nu se confirme; nu a mai postat de cateva zile desi intra pe forum. Bereea?! |
|
|