|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Giulia -mamika ce-i cu ea ca n-am mai vazut-o de mult?! |

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22792
| Ce-o fi cu Gabyta? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| bereea wrote:Ce-o fi cu Gabyta? sunt aici bereea,v-am mai citit dar tot asa in fuga poate de saptamana viitoare imi imtru la normal,ca acuma am fost tot obosita,intre copii care sunt acasa toata ziua,dui la piscina ,nopti cu socrumeu in spital ,,suntem asa de aproape 2 saptamani de cand e in spital,,sper ca de saptamana viitoare sa il lase acasa si atunci ne revenim cu totii.va pupic cu drag pe toate
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Gabyta multa sanatate socrului draga mea ! |

| oanamaria wrote:Gabyta multa sanatate socrului draga mea ! multumesc iubyta,va pupic cu drag pe amandoua (cum mai este Stefi) |

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22792
| Gabyta, multa sanatate socrului si ma bucur ca voi sunteti bine! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/8/2010 Mesaje: 230
| Nu stie nimeni nimic de Dari? Nici pe FB nu da nici un semn............ |
|

| bereea wrote:Gabyta, multa sanatate socrului si ma bucur ca voi sunteti bine! Multumesc Brandusa draga,,da noi suntem bine slava Domnului,trecem noi si peste asta |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| gabyta...multa sanatate socrului... ma bucur ca sunteti bine, si eu ma intrebam ce faci... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Gabita,multa sanatate socrului tau! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Multa sanatate socrului tau, Gabyta!!! |
|

| multumesc din suflet fete dragi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Danamaria??????Nu a mai intrat de foarte mult timp........ |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Danamaria nu a mai intrat demult,nici nu mai intra,e suparata pe forum(si pe buna dreptate)nimeni nu a fost in stare sa dea un la multi ani nici ei si nici micutei Andreea,(ca si multor altora)nimeni nu baga in seama postarile ei asa ca s-a hotarat sa se desparta de forum.Sunt bine atat ea cat si Andreea,care s-a inaltat foarte tare,este superba,o adevarata domnisoara! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| raly wrote:Danamaria nu a mai intrat demult,nici nu mai intra,e suparata pe forum(si pe buna dreptate)nimeni nu a fost in stare sa dea un la multi ani nici ei si nici micutei Andreea,(ca si multor altora)nimeni nu baga in seama postarile ei asa ca s-a hotarat sa se desparta de forum.Sunt bine atat ea cat si Andreea,care s-a inaltat foarte tare,este superba,o adevarata domnisoara!
asta cu ignorul am patit-o si eu:am pus o intrebare si am primit un raspuns dupa 2 zile cand deja m-am luminat singura. |
|
|