|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Elena,m-a trecut asa...un fior...cand am citit despre mama ta sa-i dea Dumnezeu sanatate iar tie putere sa fii langa ea
Miru,eu insist,vreau sa vad cat a crescut Andrada n-am vazut-o de luni bune.nu mai zic de Mihaita,el trebuie sa fie barbatel deja
Sousourel,pusi virtuali pentru voi
chiar asa,Anca,mai da-ne cate o veste si despre voi ce mai fac Andi si Mariuca? |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| De Fluturas stie cineva ceva? |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Fluturas e bine am vorbit eu ieri cu ea,e plecata la socrii si nu are net!Va reveni in curand! |
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| raly wrote:Fluturas e bine am vorbit eu ieri cu ea,e plecata la socrii si nu are net!Va reveni in curand! ma gandeam ca a plecat in Spania ca nici pe mess nu o vedeam,ms Raly |
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Eu am revenit!!! |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Anabella wrote:De Fluturas stie cineva ceva? multumesc ca te-ai gandit la mine.sunt bine.cand pe la parinti,cand la socrii,unde nu am net.deocamdata suntem inca in romania.abea astept sa ne intoacem in spania sa am timp sa recuperez tot si sa pun la zi si jurnalul |
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| delfinasa wrote: Sousourel, ma bucur ca ai mai trecut pe aici. Poze ceva cu sousourelii mici ? Material am, numai sa apuc sa-l si descarc. Pupicei dulci!
Mela, pupicei virtuali si pentru voi |
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Cristina Patrascu si Sweety pe unde or fi ? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Teo chiar s-a suparat asa de tare? Nu mai intra deloc? |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Codruta, te-am ochit! Asteptam sa ne scrii noutatile ! Pupici tie si Medeei! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| mihaela, va pupam si pe domnisoara karina care e tot mai frumoasa. suntem mai sfioase si mai discrete pana ne punem la punct cu stirile ca sa nu gafam doamne fereste si sa nu felicitam pe toata lumea! va felicitam pt job, (desi poate te-ai saturat de el acum ) si uite suntem primele care va spunem \la multi ani/. su peste doua zile, daca suntem sanatoase venim si la o felie de tort ca sigur ai ramas o gospodina desavarsita. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Va pupam si noi! Multumim de griji.
Noi suntem bine sanatosi. Ne pregatim de concediu, deci o sa disparem iar, dar vom reveni cu siguranta. Forumul este caa mersul pe bicileta. Nu se uita. Suntem foarte activi in afara casei, de aceea pe forum sau pe mess ma prindeti atat de rar. Pupici pentru fetele dragi! |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Concediu placut KIKI, Mie una mi-a tare dor de tine,.... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Bine ati revenit fetelor! |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mie imi este dor de Katy,nu mai stiu nimic de ea! |