Stiti ceva despre ... - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Friday, July 23, 2010 9:07 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
oanamaria
Scris: Friday, July 23, 2010 11:02 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Miri chiar nu stie nimeni nimic de ea?!Am vazut ca nu a mai intrat de prin octombrie pe forum,dar fetele au felicitat-o cu ocazia aniversarii casatoriei.uff
raly
Scris: Sunday, July 25, 2010 4:17 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Nu mai stiti nimik mai fetelor de Miri,Dya,Mamica 23,Oanalaurisa,Cristy,Taki macar sa intre si sa zica ca sunt bine si sanatoase!
Mela
Scris: Sunday, July 25, 2010 4:25 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Oanalaurisa e bine,le-am vazut,pe ea si pe Mira, pe webcam hearts
am vorbit si cu Dya asa,in mare,sunt bine si ele.angel
oanamaria
Scris: Monday, August 2, 2010 5:55 PM
Nivel

kRISS85 nu am mai vazut-o de mult .Stie cineva ceva de ea?
alexandrabogdan
Scris: Monday, August 2, 2010 9:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
oanamaria wrote:
kRISS85 nu am mai vazut-o de mult .Stie cineva ceva de ea?

cred ca ii sunt bolnavi copilasii. parca asa zicea ultima data
raly
Scris: Monday, August 2, 2010 10:03 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Krys e bine,azi ne-am intalnit,nu sunt bolnavi copilasii dar e ocupata cu fratele ei intors din Spania!Va reveni in curand!hearts
delfinasa
Scris: Wednesday, August 4, 2010 5:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Sousourel, Kiki, Deziree, Anca-mami de Pepsilica si Mariuca, Miri, Cristy, Monachris, Lia, Crista, Laura si Alfi, Codruta, S.Elena, Stele, Miru? Fetelor, mai intrati macar sa ne salutati, sa ne spuneti ca sunteti bine...ne e dor de voi si va vrem inapoi topaicomputerlove.
danamaria
Scris: Thursday, August 5, 2010 7:13 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
kiki e ok, se lupta si ea cu caldurile astea si e ocupata. o sa-i transmit gindurile voastre bune.computerlove
miriam
Scris: Thursday, August 5, 2010 8:38 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
nici pe snowdrop nu am vazut-o demult...
oanamaria
Scris: Thursday, August 5, 2010 8:39 AM
Nivel

miriam wrote:
nici pe snowdrop nu am vazut-o demult...

Da si eu ii simt lipsa!computerlove
S.ELENA
Scris: Thursday, August 5, 2010 1:35 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
delfinasa wrote:
Sousourel, Kiki, Deziree, Anca-mami de Pepsilica si Mariuca, Miri, Cristy, Monachris, Lia, Crista, Laura si Alfi, Codruta, S.Elena, Stele, Miru? Fetelor, mai intrati macar sa ne salutati, sa ne spuneti ca sunteti bine...ne e dor de voi si va vrem inapoi topaicomputerlove.

Mihaelapupici
Eu am mai intrat acum cateva zile si incerc sa ma pun la curent cu noutatile, caci despre mine....numai si numai probleme, anul acesta a fost (inca este) un an tare-tare rau pentru noi....
Cand o sa am putin timp poate voi reusi sa va povestesc ultimele incercari prin care am trecut...cea mai grea: era sa o pierd pe mama, la inceputul lunii iulie....... plus ca a mai suferit si o mastectomie, era sa o pierd din nou atunci pe masa de operatie.....
Efectiv nu am avut puterea sa mai povestesc si despre aceste probleme...

Iti multumesc din suflet ca te-ai gandit si la mine, ca nu m-ai uitatcomputerlove pupici pupici
mommy
Scris: Thursday, August 5, 2010 2:29 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
delfinasa wrote:

Eu... prin zona. Incerc sa imi fac timp sa scriu mai mult, sper sa deschid si un jurnal, sa ne mai vedeti la fata. Multumim de griji si va pupam cu drag! pupici computerlove

Elena, imi pare foarte rau, of! cry
sousourel
Scris: Thursday, August 5, 2010 3:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
delfinasa wrote:
Va pupam cu drag,si mie imi e dor...dar...24 de ore?!!!! Doamne, trebuia sa faci pentru mamici zilele mai lungiras

Elena, imi pare rau, te imbratisez si iti doresc multa putere sa treci peste toate.
delfinasa
Scris: Thursday, August 5, 2010 4:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Elena, imi pare tare rau ca aveti necazuri, mama bolnava...si de canceruff. Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste greutati! Sanatate multa mamei tale, recuperare cat se poate de usoara si completa, ca stiu ca va face chimioterapie de duratauff. Si sanatate si tie si copiilorpupici.
Sousourel, ma bucur ca ai mai trecut pe aici. Poze ceva cu sousourelii micipupici?
Miru, la fel, sunt bucuroasa ca nu ne-ai uitat si astept pozele cu albastreii mici pupici.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.