Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| De aici am plecat |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Miri chiar nu stie nimeni nimic de ea?!Am vazut ca nu a mai intrat de prin octombrie pe forum,dar fetele au felicitat-o cu ocazia aniversarii casatoriei. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Nu mai stiti nimik mai fetelor de Miri,Dya,Mamica 23,Oanalaurisa,Cristy,Taki macar sa intre si sa zica ca sunt bine si sanatoase! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Oanalaurisa e bine,le-am vazut,pe ea si pe Mira, pe webcam am vorbit si cu Dya asa,in mare,sunt bine si ele. |
|
| kRISS85 nu am mai vazut-o de mult .Stie cineva ceva de ea? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| oanamaria wrote:kRISS85 nu am mai vazut-o de mult .Stie cineva ceva de ea?
cred ca ii sunt bolnavi copilasii. parca asa zicea ultima data |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Krys e bine,azi ne-am intalnit,nu sunt bolnavi copilasii dar e ocupata cu fratele ei intors din Spania!Va reveni in curand! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sousourel, Kiki, Deziree, Anca-mami de Pepsilica si Mariuca, Miri, Cristy, Monachris, Lia, Crista, Laura si Alfi, Codruta, S.Elena, Stele, Miru? Fetelor, mai intrati macar sa ne salutati, sa ne spuneti ca sunteti bine...ne e dor de voi si va vrem inapoi . |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| kiki e ok, se lupta si ea cu caldurile astea si e ocupata. o sa-i transmit gindurile voastre bune. |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| nici pe snowdrop nu am vazut-o demult... |
|
| miriam wrote:nici pe snowdrop nu am vazut-o demult...
Da si eu ii simt lipsa! |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| delfinasa wrote:Sousourel, Kiki, Deziree, Anca-mami de Pepsilica si Mariuca, Miri, Cristy, Monachris, Lia, Crista, Laura si Alfi, Codruta, S.Elena, Stele, Miru? Fetelor, mai intrati macar sa ne salutati, sa ne spuneti ca sunteti bine...ne e dor de voi si va vrem inapoi .
Mihaela Eu am mai intrat acum cateva zile si incerc sa ma pun la curent cu noutatile, caci despre mine....numai si numai probleme, anul acesta a fost (inca este) un an tare-tare rau pentru noi.... Cand o sa am putin timp poate voi reusi sa va povestesc ultimele incercari prin care am trecut...cea mai grea: era sa o pierd pe mama, la inceputul lunii iulie....... plus ca a mai suferit si o mastectomie, era sa o pierd din nou atunci pe masa de operatie..... Efectiv nu am avut puterea sa mai povestesc si despre aceste probleme...
Iti multumesc din suflet ca te-ai gandit si la mine, ca nu m-ai uitat |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| delfinasa wrote:Sousourel, Kiki, Deziree, Anca-mami de Pepsilica si Mariuca, Miri, Cristy, Monachris, Lia, Crista, Laura si Alfi, Codruta, S.Elena, Stele, Miru? Fetelor, mai intrati macar sa ne salutati, sa ne spuneti ca sunteti bine...ne e dor de voi si va vrem inapoi . Eu... prin zona. Incerc sa imi fac timp sa scriu mai mult, sper sa deschid si un jurnal, sa ne mai vedeti la fata. Multumim de griji si va pupam cu drag!
Elena, imi pare foarte rau, of! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| delfinasa wrote:Sousourel, Kiki, Deziree, Anca-mami de Pepsilica si Mariuca, Miri, Cristy, Monachris, Lia, Crista, Laura si Alfi, Codruta, S.Elena, Stele, Miru? Fetelor, mai intrati macar sa ne salutati, sa ne spuneti ca sunteti bine...ne e dor de voi si va vrem inapoi . Va pupam cu drag,si mie imi e dor...dar...24 de ore?!!!! Doamne, trebuia sa faci pentru mamici zilele mai lungi
Elena, imi pare rau, te imbratisez si iti doresc multa putere sa treci peste toate. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Elena, imi pare tare rau ca aveti necazuri, mama bolnava...si de cancer. Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste greutati! Sanatate multa mamei tale, recuperare cat se poate de usoara si completa, ca stiu ca va face chimioterapie de durata. Si sanatate si tie si copiilor. Sousourel, ma bucur ca ai mai trecut pe aici. Poze ceva cu sousourelii mici? Miru, la fel, sunt bucuroasa ca nu ne-ai uitat si astept pozele cu albastreii mici . |
|
|