Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Miri wrote:Vesna, in momentul in care incepi serviciul, va trebui sa refaci dosrul care l-ai facut pentru intrarea in CIC. Dosarul contine urmatoarele: - formularul special de la asistenta sociala, in care vei completa ca doresti banii pentru stimulent; - o anexa la formularul de mai sus( pe care eu am luat-o de la xerox)in care se specifica faptul ca nu mai beneficiezi de CIC si ca doresti acordarea stimulentului; - copie dupa certificatul de nastere al copilului; - copie dupa certificatul de casatorie; - copie dupa buletinul mamei; - adeverinta de la locul de munca, prin care se certifica faptul ca ti-ai reluat activitatea. Cam astea sunt actele, daca am uitat ceva, o sa completez. In ceea ce priveste alocatia lui Razvan, nu trebuie sa faci nicio cerere, cel putin eu a trebuit sa refac formularul de la asistenta sociala, pentru ca bifasem si la pozitia corespunzatoare solicitarii alocatiei. Mult succes!
Miri, de unde ai luat formularul? Unde e asistenta sociala? La directia Muncii sau la Primarie? Si dosarul final unde trebuie depus? La DM sau la Primarie? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Misha, formularul este acelasi cu cel pe care l-ai completat pentru dosarul de solicitare a CIC.Il iei de la Directia de Munca, il completezi exact la fel ca si atunci cand ai cerut banii pentru CIC, doar ca acum bifezi in casutza corespunzatoare solicitarii stimulentului! Succes! |
|

| Multumesc mult! |
|

| Cu mare placere! Succes! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/30/2006 Mesaje: 381
| Miri, am o nelamurire legata de formularul special de la asistenta sociala. Cand mi-am facut dosarul pt CIC am depus actele la primarie ...tocmai pentru ca am intrat in CIC din ianuarie 2006, exact cand se schimbase legea. Am fost la primarie si mi-a dat sa complectez 2 formulare: -adeverinta tip in care se specifica data la care incep munca -cerere si declaratie pentru acordarea indemnizatiei\stimulentului\alocatiei de stat si mi-a zis sa mai aduc o aduc adeverinta care certifica reluarea activitatii. Adica tot in "ceata" sunt. Si as vrea sa stiu, daca este cineva in situatia de a relua munca in alta parte decat in locul de unde a iesit in CIC, ce trebuie sa faca. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| bontocel wrote:Miri, am o nelamurire legata de formularul special de la asistenta sociala. Cand mi-am facut dosarul pt CIC am depus actele la primarie ...tocmai pentru ca am intrat in CIC din ianuarie 2006, exact cand se schimbase legea. Am fost la primarie si mi-a dat sa complectez 2 formulare: -adeverinta tip in care se specifica data la care incep munca -cerere si declaratie pentru acordarea indemnizatiei\stimulentului\alocatiei de stat si mi-a zis sa mai aduc o aduc adeverinta care certifica reluarea activitatii. Adica tot in "ceata" sunt.  Si as vrea sa stiu, daca este cineva in situatia de a relua munca in alta parte decat in locul de unde a iesit in CIC, ce trebuie sa faca. Bontocel nu stiu sa-ti dau lamuriri, dar Miri e plecata in vacanta pana pe 22-23 iunie. Succes sa iti rezolvi actele cat mai usor. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/30/2006 Mesaje: 381
| Miha |
|
| bontocel wrote: Miha Cu placere Bontocel. Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu informatii. |
|

| bontocel wrote:Miri, am o nelamurire legata de formularul special de la asistenta sociala. Cand mi-am facut dosarul pt CIC am depus actele la primarie ...tocmai pentru ca am intrat in CIC din ianuarie 2006, exact cand se schimbase legea. Am fost la primarie si mi-a dat sa complectez 2 formulare: -adeverinta tip in care se specifica data la care incep munca -cerere si declaratie pentru acordarea indemnizatiei\stimulentului\alocatiei de stat si mi-a zis sa mai aduc o adeverinta care certifica reluarea activitatii. Adica tot in "ceata" sunt.  Si as vrea sa stiu, daca este cineva in situatia de a relua munca in alta parte decat in locul de unde a iesit in CIC, ce trebuie sa faca.
La ceea ce am subliniat te referi? E vorba de adeverinta eliberata de angajator care sa ateste faptul ca esti angajata. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| NE CERE STATUL CINCIZECI DE MII DE ACTE PENTRU NISTE AMARATI DE BANI....NOI NICI ACUM NU AM LUAT BANII DE TRUSOU BEBE...CICA NU AU FONDURI...PT UN MILION STIMULENTUL ASTA AL LOR NICI NU SE MERITA A TE MAI OBOSESTI PE LA PRIMARII SI ALTE ALEA.EU UNA NICI NU STIAM DE STIMULENTUL ASTA DE 1 MILION SI M-AM INTORS LA MUNCA LA 2 LUNI SI JUMATATE DUPA CE S-A NASCUT FATA,DAR ORICUM NU AM PIERDUT MARE LUCRU. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| ANDREEA&BIANCA wrote:NE CERE STATUL CINCIZECI DE MII DE ACTE PENTRU NISTE AMARATI DE BANI....NOI NICI ACUM NU AM LUAT BANII DE TRUSOU BEBE...CICA NU AU FONDURI...PT UN MILION STIMULENTUL ASTA AL LOR NICI NU SE MERITA A TE MAI OBOSESTI PE LA PRIMARII SI ALTE ALEA.EU UNA NICI NU STIAM DE STIMULENTUL ASTA DE 1 MILION SI M-AM INTORS LA MUNCA LA 2 LUNI SI JUMATATE DUPA CE S-A NASCUT FATA,DAR ORICUM NU AM PIERDUT MARE LUCRU.
andreea, din cate stiu eu stimulentul il iei lunar, pana cand copilul implineste 2 ani.Iar daca tu te-ai intors la lucru cand fetita ta avea doar 2 luni jumate, inseamna ca vei pierde 21 milioane (9 in primul an si 12 in al doilea an).Poate nu e mare lucru, cum spui tu dar daca e dreptul tau, eu zic sa beneficiezi de el, chiar daca trebuie sa faci "cincizeci de mii de acte". |
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Si asa ne ia statul destul, si dam o gramada de bani la stat care...( nu mai zic nimic, ma abtin ), chiar daca ar trebui sa fac cincizecidemii de acte pe toate le-as face daca ar fi in favoarea mea. Si daca ma gandesc nu-s chiar asa de mule acte Andreea....ai putea sa pui banutii intr-un cont daca tot nu ai avea momentan nevoie de ei si cand se incheie cei 2 ani sa-i scoti. Sigur vor prinde bine, daca nu pentru tine poate pentru bebe...de la 2 anisori sigur va avea multe dorinte, si ce bine prind oricand niste bani in plus. Asta e parerea mea... |
|

| Bontocel,sper ca te-au lamurit fetele.... |
|
| Vad ca nu s-a mai scris demult pe aici, asa ca vin cu o actualizare: Acte necesare pentru acordarea stimulentului (100RON) cerute de Sectorul 3 Bucuresti: - adeverinta de la serviciu cu data reinceperii - copie buletin mama - 2 exemplare - copie buletin tata - 1 exemplar - copie certificat nastere copil - 2 exemplare - 1 dosar cu sina
Am si eu o nelamurire: urmeaza sa intru in concediu medical inainte de concediu prenatal. De la serviciu mi-au spus ca au nevoie de o adeverinta de la primarie din care sa reiasa venitul meu in ultimele 6 luni pentru a putea calcula indemnizatia pentru acest concediu medical (eu am fost in CIC pana acum). Stie cineva de unde se poate lua o astfel de adeverinta?
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| curcubeu wrote:Vad ca nu s-a mai scris demult pe aici, asa ca vin cu o actualizare: Acte necesare pentru acordarea stimulentului (100RON) cerute de Sectorul 3 Bucuresti: - adeverinta de la serviciu cu data reinceperii - copie buletin mama - 2 exemplare - copie buletin tata - 1 exemplar - copie certificat nastere copil - 2 exemplare - 1 dosar cu sina
Am si eu o nelamurire: urmeaza sa intru in concediu medical inainte de concediu prenatal. De la serviciu mi-au spus ca au nevoie de o adeverinta de la primarie din care sa reiasa venitul meu in ultimele 6 luni pentru a putea calcula indemnizatia pentru acest concediu medical (eu am fost in CIC pana acum). Stie cineva de unde se poate lua o astfel de adeverinta?
Cred ca de la fostul loc de munca,de la personal. |
|
|