Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Eu am alta problema...nu mi-au intrat inca banii in cont, desi intrau fix pe 20... Si aia de la Directia Muncii nu raspund, am inteles ca s-au si mutat din Str. Parintele Galeriu... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Miru, am sa caut cuponul si o sa ma uit...desi sunt 99,9% convinsa cae pe luna ianuarie! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Da, e posibil ca mie sa imi fi venit doua cupoane ca indemnizatia e pe numele lui tati, iar alocatia pe numele meu (sau al lui Mihaita, of ca nu gasesc cupoanele). |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miru wrote:Miri, daca a fost un singur cupon de 800 ron, eu cred ca a fost pe luna decembrie. Daca nu l-ai aruncat uita-te pe el ca scrie luna (12/06 eventual). Eu retin ca ai inceput serviciul pe 3 ianuarie, ori incepand cu ianuarie 2007 ar trebui sa primim 2 cupoane, unul de 600 ron - indemnizatie si unul de 200 ron - alocatia. Eu nu le gasesc pe ale mele, ca le primesc pe adresa soacra-mii (ca asta o am in buletin) si sotul nu le gaseste. Fetelor, voi cum le-ati primit pe ianuarie?
Doua cupoane...unul pt cei 600 indemnizatie si celalalt cu 200, alocatia. |
|

| Am gasit cuponul...e unul singur, e pe luna ianuarie si e de 800 RON.
Sousourel, dar tu pe ce luna l-ai primit?Pe ianuarie?Cu tot cu indemnizatie? |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miri wrote:Am gasit cuponul...e unul singur, e pe luna ianuarie si e de 800 RON. Sousourel, dar tu pe ce luna l-ai primit?Pe ianuarie?Cu tot cu indemnizatie?
Scumpa, cel din ian, cu banii pe dec este de 800, iar cele din feb cu banii pe ian sunt unul de 600 iar celalalt de 200. |
|

| sousourel wrote:
Scumpa, cel din ian, cu banii pe dec este de 800, iar cele din feb cu banii pe ian sunt unul de 600 iar celalalt de 200.
Am inteles! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Directia Muncii - Strada Hambarului nr.6, langa Stadionul national, capatul lui 86 - tel. 250.90.20 Puteti sa sunati linistite la 931, ca tot numarul vechi vi-l dau. Numai daca va duceti la vechea adresa din Str. Parintele Galeriu, gasiti pe un geam spart lipit un afis cu noua adresa si noul numar de telefon. A, si vedeti ca programul este intre 9:30-15:30, dar nu in fiecare zi.....asta am undeva notat, va zic poate maine daca mai gasesc fluturasul..... |
|

| Mamici care ati inceput munca, va rog spuneti-mi si mie exact ce trebuie sa contina dosarul pentru stimulent.... Se pare ca voi incepe munca si vreau sa stiu din timp, ca sa am timp sa-l pregatesc.  Aaa! Si ca sa vina in continuare alocatia lui Razvan 200 ron pana face el 2 ani trebuie sa mai fac o cerere sau intra automat in acelasi cont de pana acum? 
Misumat, ai aflat care sunt zilele pentru lucrul cu publicul la de la Directia Muncii? Cand erau in Str. Parintele Galeriu erau luni, miercuri si joi, din cate imi amintesc... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Vesna wrote:Mamici care ati inceput munca, va rog spuneti-mi si mie exact ce trebuie sa contina dosarul pentru stimulent....  Se pare ca voi incepe munca si vreau sa stiu din timp, ca sa am timp sa-l pregatesc.  Aaa! Si ca sa vina in continuare alocatia lui Razvan 200 ron pana face el 2 ani trebuie sa mai fac o cerere sau intra automat in acelasi cont de pana acum?  ...
Gata, te intorci la serviciu? Mult succes!
 |
|

| Vesna, in momentul in care incepi serviciul, va trebui sa refaci dosrul care l-ai facut pentru intrarea in CIC. Dosarul contine urmatoarele: - formularul special de la asistenta sociala, in care vei completa ca doresti banii pentru stimulent; - o anexa la formularul de mai sus( pe care eu am luat-o de la xerox)in care se specifica faptul ca nu mai beneficiezi de CIC si ca doresti acordarea stimulentului; - copie dupa certificatul de nastere al copilului; - copie dupa certificatul de casatorie; - copie dupa buletinul mamei; - adeverinta de la locul de munca, prin care se certifica faptul ca ti-ai reluat activitatea. Cam astea sunt actele, daca am uitat ceva, o sa completez. In ceea ce priveste alocatia lui Razvan, nu trebuie sa faci nicio cerere, cel putin eu a trebuit sa refac formularul de la asistenta sociala, pentru ca bifasem si la pozitia corespunzatoare solicitarii alocatiei. Mult succes!
|
|

| Miri, multumesc frumos!
Kiki, da, se pare ca incep serviciul...altul... |
|

| Mult succes, Vesna! |
|