Stimulent - In cazul intoarcerii la lucru inainte de implinirea celor 2 ani
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danab
Scris: Tuesday, November 18, 2008 8:07 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
curcubeu wrote:
Vad ca nu s-a mai scris demult pe aici, asa ca vin cu o actualizare:
Acte necesare pentru acordarea stimulentului (100RON) cerute de Sectorul 3 Bucuresti:
- adeverinta de la serviciu cu data reinceperii
- copie buletin mama - 2 exemplare
- copie buletin tata - 1 exemplar
- copie certificat nastere copil - 2 exemplare
- 1 dosar cu sina

Am si eu o nelamurire: urmeaza sa intru in concediu medical inainte de concediu prenatal. De la serviciu mi-au spus ca au nevoie de o adeverinta de la primarie din care sa reiasa venitul meu in ultimele 6 luni pentru a putea calcula indemnizatia pentru acest concediu medical (eu am fost in CIC pana acum). Stie cineva de unde se poate lua o astfel de adeverinta?

De la Directia Muncii - de unde ai depus dosarul pt cic. Ei trebuie sa-ti dea adeverinta ca ai fost in concediu pt cresterea si ingrijirea copilului si ai avut venitul de 600 lei/luna.
gab
Scris: Saturday, January 16, 2010 7:38 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
monique wrote:
Daca din aprilie eu raman in continuare pe cartea de munca in CIC, dar in paralel obtin venituri pe Persoana Fizica Autorizata, stie cineva daca voi lua cele 8 mil in continuare, sau voi trece pe stimulent?

Buna,

Eu sunt interesata de acelasi lucru... sora mea are o PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, drept pentru care realizeaza venituri... deci nu este in concediu de crestere...

Si mai am o intrebare, copilul are deja 11 luni si nu a depus cererea... o mai poate face de acum sau exista vreun termen?

Iar peste o luna va naste din nou... poate primi acesti banuti pentru ambii copii? (logic si corect asa ar fi)

Multumesc anticipat pentru raspuns!

O zi buna!
Gabi
Lilly of the valley
Scris: Saturday, January 16, 2010 8:03 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
gab wrote:

Buna,

Eu sunt interesata de acelasi lucru... sora mea are o PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, drept pentru care realizeaza venituri... deci nu este in concediu de crestere...

Si mai am o intrebare, copilul are deja 11 luni si nu a depus cererea... o mai poate face de acum sau exista vreun termen?

...

stimulentul acesta se acorda numai persoanelor care au fost in cic, rolul stimulentului fiind incurajarea renuntarii la indemnizatia pt. cresterea copilului. indemnizatia fiind un drept social la fel ca si stimulentul, acesta din urma in cuantum mai mic, de unde rezulta economie la buget. nu stiu de termen.

gab wrote:

Iar peste o luna va naste din nou... poate primi acesti banuti pentru ambii copii? (logic si corect asa ar fi)

la intrebarea asta gasesti raspunsul mai sus, adica trebuie sa intre in cic pt. a primi apoi stimulentul la intoarcerea la serviciu.
in orice caz primeste un singur stimulent, la fel cum ar primi o singura indemnizatie.
cristinaflorina
Scris: Saturday, January 16, 2010 9:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Cit este stimulentul asta? Si se acorda daca te intorci la serv dar pina face copilul 2 ani il primesti nu?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.