|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| am 2 luni de cand am nascut si incep s nu mai am lapte,,,fetita vrea din ce in ce mai des s suga, sanii sunt moi si parca suge in gol...ce s fac? ce alimente s consum k s stimulez lactatia...mananc ciorbe si supe de 3 ori pe zi si lichide, da degeaba... |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Mda... eu ti-as fi recomandat sa mananci f bine si consistent si sa bei f multe lichide, dar deja vad ca faci lucrul asta... Odihneste-te bine, incearca sa fii cat mai linistita, nu te enerva, pt ca si stressul poate influenta lactatia....Fa o pauza intre alaptari de macar 2 ore... Cam atat imi amintesc acum... Mult succes la laptic!!! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Poti sa-ti achizitionezi ceai pentru stimularea lactatiei pe baza de plante si sa consumi si din ala , dar sa nu consumi doar cit scrie pe ambalaj ci mult mai mult . Succes. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Janissa ,nu vreau sa te dezmagesc.Si eu am fost in situatia ta.Ma-m chinuit aproape o saptamana cat am fost in maternitate si pe urma acasa,sa stimulez lactatia si degeaba.Copilul meu scazuse in greutate mult.Asa ca am renuntat si am bagat-o pe bibi.Cand nu ai lapte nu ai si gata |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| janissa wrote:am 2 luni de cand am nascut si incep s nu mai am lapte,,,fetita vrea din ce in ce mai des s suga, sanii sunt moi si parca suge in gol...ce s fac? ce alimente s consum k s stimulez lactatia...mananc ciorbe si supe de 3 ori pe zi si lichide, da degeaba...
Cand alaptam doctrul mi-a recomandat sa mananc mult finocchio sau sa beau sucul sau.Ajuta mult la producerea lactatiei si indulceste laptele, il face mai bun. si pentru ca esti din SV , am vazut finocchio la Kaufland.are miros de marar, e o radacina rotunda alba. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Aceeasi problema am avut-o si eu, tot la 2 luni...explicatia este ca bebeii au anumite etape in care vor sa suga mai mult. Moasa mi-a zis sa nu disper, sa ii dau sa pape de cate ori vrea, pt ca in felul asta se stimuleaza si lactatia. Inca ceva care mi-a fost recomandat de inger7- cura de pepene rosu- la mine a functionat.
Am reusit sa trec peste perioadele mai dificile, cu laptic mai putin, si uite ca Ioan are 7 luni si tot san papa, asa ca...mult succes, rabdare, odihna |

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Eu chiar nu am avut lapte .Nici macar cand ma mulgeam nu aveam |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Rody stai linistita mami ca si eu am alaptat doar doua luni jumate si apoi gataaaa. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/16/2008 Mesaje: 162
| janissa wrote:am 2 luni de cand am nascut si incep s nu mai am lapte,,,fetita vrea din ce in ce mai des s suga, sanii sunt moi si parca suge in gol...ce s fac? ce alimente s consum k s stimulez lactatia...mananc ciorbe si supe de 3 pe zi si lichide, da degeaba...
salut. stai linistita si eu trec prin asta in momentu de fata. mie mi sa zis sa beau lapte dimineata , sa iau vitamine si fier, si sa beau in jur de 2 3litri de apa pe zi . si ma ajutat. dar sa stii ca sanii tot moi iti raman si ai senzatia ca nui ajunge laptele. stai linistita si alimenteazate bine . |
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Incercati GALACTOGIL granule pentru stimularea lactatiei si ceaiurile speciale pentru mamici,de la Hipp. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Beti ceaiuri pentru stimularea lactatiei si supravegheati cresterea copilului in greutate!Sa nu va alarmati degeaba, mai ales ca dupa primele 6-8 saptamani se stabilizeaza lactatia iar sanul produce doar atata lapte de cat are nevoie copilul,nu mai produce in exces!
Mult succes! |
|
|