STIMULAREA LACTATIEI
Subiectul anterior · Subiectul urmator
janissa
Scris: Wednesday, September 3, 2008 8:02 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
am 2 luni de cand am nascut si incep s nu mai am lapte,,,fetita vrea din ce in ce mai des s suga, sanii sunt moi si parca suge in gol...ce s fac? ce alimente s consum k s stimulez lactatia...mananc ciorbe si supe de 3 ori pe zi si lichide, da degeaba...
monique
Scris: Wednesday, September 3, 2008 10:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
scratch Mda... eu ti-as fi recomandat sa mananci f bine si consistent si sa bei f multe lichide, dar deja vad ca faci lucrul asta... Odihneste-te bine, incearca sa fii cat mai linistita, nu te enerva, pt ca si stressul poate influenta lactatia....Fa o pauza intre alaptari de macar 2 ore...
Cam atat imi amintesc acum... Mult succes la laptic!!!
dya
Scris: Wednesday, September 3, 2008 10:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Poti sa-ti achizitionezi ceai pentru stimularea lactatiei pe baza de plante si sa consumi si din ala , dar sa nu consumi doar cit scrie pe ambalaj ci mult mai multras . Succes.angel
Rody
Scris: Wednesday, September 3, 2008 10:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Janissa ,nu vreau sa te dezmagesc.Si eu am fost in situatia ta.Ma-m chinuit aproape o saptamana cat am fost in maternitate si pe urma acasa,sa stimulez lactatia si degeaba.Copilul meu scazuse in greutate mult.Asa ca am renuntat si am bagat-o pe bibi.Cand nu ai lapte nu ai si gataclosedtopic
bereea
Scris: Wednesday, September 3, 2008 10:30 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
janissa wrote:
am 2 luni de cand am nascut si incep s nu mai am lapte,,,fetita vrea din ce in ce mai des s suga, sanii sunt moi si parca suge in gol...ce s fac? ce alimente s consum k s stimulez lactatia...mananc ciorbe si supe de 3 ori pe zi si lichide, da degeaba...

Cand alaptam doctrul mi-a recomandat sa mananc mult finocchio sau sa beau sucul sau.Ajuta mult la producerea lactatiei si indulceste laptele, il face mai bun.
si pentru ca esti din SV , am vazut finocchio la Kaufland.are miros de marar, e o radacina rotunda alba.
AlexandraL
Scris: Wednesday, September 3, 2008 10:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Aceeasi problema am avut-o si eu, tot la 2 luni...explicatia este ca bebeii au anumite etape in care vor sa suga mai mult. Moasa mi-a zis sa nu disper, sa ii dau sa pape de cate ori vrea, pt ca in felul asta se stimuleaza si lactatia. Inca ceva care mi-a fost recomandat de inger7- cura de pepene rosu- la mine a functionat.

Am reusit sa trec peste perioadele mai dificile, cu laptic mai putin, si uite ca Ioan are 7 luni si tot san papa, asa ca...mult succes, rabdare, odihna pupici
Rody
Scris: Wednesday, September 3, 2008 10:48 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Eu chiar nu am avut lapteuff .Nici macar cand ma mulgeam nu aveamalcool
dya
Scris: Wednesday, September 3, 2008 10:53 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Rody stai linistita mami ca si eu am alaptat doar doua luni jumate si apoi gataaaa.plans plans plans
giorgia
Scris: Wednesday, September 3, 2008 11:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/16/2008
janissa wrote:
am 2 luni de cand am nascut si incep s nu mai am lapte,,,fetita vrea din ce in ce mai des s suga, sanii sunt moi si parca suge in gol...ce s fac? ce alimente s consum k s stimulez lactatia...mananc ciorbe si supe de 3
pe zi si lichide, da degeaba...

salut. stai linistita si eu trec prin asta in momentu de fata. mie mi sa zis sa beau lapte dimineata , sa iau vitamine si fier, si sa beau in jur de 2 3litri de apa pe zi . si ma ajutat. dar sa stii ca sanii tot moi iti raman si ai senzatia ca nui ajunge laptele. stai linistita si alimenteazate bine . pupici
oanalaurisa
Scris: Thursday, September 4, 2008 2:49 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Incercati GALACTOGIL granule pentru stimularea lactatiei si ceaiurile speciale pentru mamici,de la Hipp.
Miri
Scris: Monday, September 8, 2008 10:49 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Beti ceaiuri pentru stimularea lactatiei si supravegheati cresterea copilului in greutate!Sa nu va alarmati degeaba, mai ales ca dupa primele 6-8 saptamani se stabilizeaza lactatia iar sanul produce doar atata lapte de cat are nevoie copilul,nu mai produce in exces!

Mult succes!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.