Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| fetelor pentru o tusa seaca de adult aveti ceva idei cu leacuri babesti ca nu putem lua medicamente? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Eu ,spre exemplu ,pana in urma cu 4 ani,i-am dat baietelului,Bronho-vaxon,Septilin,Lantigen B,Imunoroyal junior,i-am facut vaccin antigripal fara niciun rezultat.Am renuntat complet la vaccin iar ca produse pentru stimularea imunitatii i-am dat Oscillococcinum ,incepand din luna octombrie,cate un tub pe saptamana si zilnic cate o lingurita de sirop din muguri de brad si o lingurita de sirop de zmeura(foarte bogat in vitamine si minerale),preparate la rece si catina macerata in miere de albine . Rarele pusee de raceala/viroze (1-2 pe sezon)le-am atacat de la primele semne cu Paragripe si mult ceai de tei cu lamaie si miere . In 4 ani a luat antibiotic doar de 3-4 ori cand a facut faringita.
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| endy wrote:fetelor pentru o tusa seaca de adult aveti ceva idei cu leacuri babesti ca nu putem lua medicamente? Ceai de scai-vanat sau lichen-de-piatra(muschi islandez) |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| O celula alba care urmareste si elimina o bacterie "invadatoare" (Imi imaginam altceva, dar e fix ca la "Hotii si Vardistii"):
|