Stimulare ovulatie cu ovitrelle 250 mg
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EH35
Scris: Monday, February 7, 2022 12:00 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/7/2022
campfire

Buna fetelor,am ?i eu o întrebare ! Dupa 3 ani de anticoncep?ionale se pare ca am o problema ,am 35 de ani însa pare a fi o prob faptul ca am luat Yasmin 3 ani fara pauza(nimeni nu mi a spus ca trebuie facuta) adica acum 3 luni le am oprit ?i am încercat sa ramân gravida ( desi am doua feti?e deja 8 ?i 3 ani) nu am ramas a?a ca am mers la ginecolog ,acolo atent monitorizata am aflat ca nu ovulez ,dupa un timp când un ovul a ajuns la 21 mm doctorul mi a prescris injectia ovitrelle 250mg ca sa îmi induca ovulatia ,asta a fost pe data de 2.2.22 adica saptamâna trecuta ,acum nu ?tiu daca am ovulat sau nu,am citit aici ca testul de sarcina se faca la 10 zile dupa stimularea injectabila ,azi am 6 zile ,am facut un test de sarcina ?i a ie?i pozitiv însa a doua liniu?a nu foarte pronun?ata! ?tiu ca e devreme însa când vrei sa fie a?a parca timpul sta in loc ! m-a? vrea sa ?tiu daca cineva aici a avut aceasta stimulare fara alt tratament însa daca a ramas însarcinata !? Am citit ca se poate sa pierzi sarcina ,sa fie moleculara sau chimica daca iei aceasta injectie ori cu malforma?ie la bebe ,m am cam speriat ce am tot citit ! m as bucura daca cineva a trecut prin asta ?i ma poate ajuta cu informa?ii ,îmi e Ru?ine sa tot deranjez pe doctor ! L am tot stresat ba ca am o scurgere albus de ou ?i daca asta îmi indica ovulatia ,etc mentinonez ca testul de ovulatie înca iese pozitiv ! acum am o scurgere cremoasa alba fara miros însa asta e normal daca nu ai ramas ??? Oare a fost o gre?eala injec?ia asta ?i bebe poate abea malforma?ii ,daca ramân sa fac avort de?i îmi doresc bebe ? E semn ca vine menstrua?ia !omg am un atac de panica
IoanaIoanaC
Scris: Monday, February 7, 2022 12:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
EH35 wrote:
campfire

Buna fetelor,am ?i eu o întrebare ! Dupa 3 ani de anticoncep?ionale se pare ca am o problema ,am 35 de ani însa pare a fi o prob faptul ca am luat Yasmin 3 ani fara pauza(nimeni nu mi a spus ca trebuie facuta) adica acum 3 luni le am oprit ?i am încercat sa ramân gravida ( desi am doua feti?e deja 8 ?i 3 ani) nu am ramas a?a ca am mers la ginecolog ,acolo atent monitorizata am aflat ca nu ovulez ,dupa un timp când un ovul a ajuns la 21 mm doctorul mi a prescris injectia ovitrelle 250mg ca sa îmi induca ovulatia ,asta a fost pe data de 2.2.22 adica saptamâna trecuta ,acum nu ?tiu daca am ovulat sau nu,am citit aici ca testul de sarcina se faca la 10 zile dupa stimularea injectabila ,azi am 6 zile ,am facut un test de sarcina ?i a ie?i pozitiv însa a doua liniu?a nu foarte pronun?ata! ?tiu ca e devreme însa când vrei sa fie a?a parca timpul sta in loc ! m-a? vrea sa ?tiu daca cineva aici a avut aceasta stimulare fara alt tratament însa daca a ramas însarcinata !? Am citit ca se poate sa pierzi sarcina ,sa fie moleculara sau chimica daca iei aceasta injectie ori cu malforma?ie la bebe ,m am cam speriat ce am tot citit ! m as bucura daca cineva a trecut prin asta ?i ma poate ajuta cu informa?ii ,îmi e Ru?ine sa tot deranjez pe doctor ! L am tot stresat ba ca am o scurgere albus de ou ?i daca asta îmi indica ovulatia ,etc mentinonez ca testul de ovulatie înca iese pozitiv ! acum am o scurgere cremoasa alba fara miros însa asta e normal daca nu ai ramas ??? Oare a fost o gre?eala injec?ia asta ?i bebe poate abea malforma?ii ,daca ramân sa fac avort de?i îmi doresc bebe ? E semn ca vine menstrua?ia !omg am un atac de panica

Buna! Injectiile cu Ovitrelle contin Beta HCG. Beta HCG este si hormonul care indica sarcina. Testul tau pozitiv e datorat injectiei, nu neaparat unei sarcini. Nu stiu unde ai cictit ca aceste injectii dau malformatii a fat sau altceva, sunt injectii de declansare a ovulatiei, se folosesc foarte des in reproducerea umana asistata. Beta-HCG-ul din corp (ce inserat cu injectia) iese dupa 12 zile, astfel incat un test pozitiv la 12 zile de la injectie poate insemna sarcina, pana atunci e fals pozitiv cel mai probabil.
Succes!
EH35
Scris: Monday, February 7, 2022 12:54 PM
Nivel

banghead closedtopic am citit la așa zise reacți adverse se găsește in interiorul pachetului!
Înțeleg ca poate fi greșit deci stau și mai aștept !
Nu exista nici o alta varianta sa afli mai devreme ,gen in singe ? Sunt foarte nerăbdătoare !
Am citit undeva ca dacă faci testele de sarcina zilnic și a doua liniuța se intensifica ești gravida sau viceversa ,pe alt forum am citit ca dacă faci test de sânge odată la 2 zile și vezi o creștere in HCG atunci ești gravida însă dacă scade nu ești ! Nu știu dacă sa cred și sa fac și poate ma amăgesc sau sa aștept 7 zile pana când ar fi normal sa îmi vina CM !?
Mulțumesc mult ptr răspuns
deme
Scris: Monday, February 7, 2022 1:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
EH35 wrote:
campfire

Testul iese pozitiv datorita ovitrelului, care rămâne in corp pana la 14 zile
EH35
Scris: Monday, February 7, 2022 3:17 PM
Nivel

grup va mulțumesc de răspunsuri ! Însă sper sa fi fost cu succes !
E prima oară când iau cva ,acest otrivelle 250mg după 3 luni in care am eșuat sa ovulez singura!
Doamne ajuta sa fie cu succes !
Va pup numai bine tuturor
Va voi tine la curent!
Doctor a zis ca in 10.2 trebuie sa fac un test de singe !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.