Stimulare ovariana
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxy_oxxy
Scris: Thursday, January 20, 2011 1:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/11/2008
Nu credeam ca voi ajunge niciodata aici... dar... se pare ca aceasta ar mai fi singura cale de a ne indeplini si noi marele vis: DE A FI PARINTI...Dupa teste, analize si investigatii amanuntite, dupa doua sarcini pierdute, dupa tratament naturist ptr fertilitate iata ca am ajuns aici... nu mai e mult din lumina sperantei, nu stiu cat voi mai putea rezista... dar incerc sa fiu ca pasarea Pheonix.. si mai departe acum. Luna trecuta am suportat o ingrozitoare histerosalpingografie... speram ca luna aceasta sa apara minunea dar... NU.. Maine in a 3 zi de CM ma duc la dr sa vedem ce tratament imi da ptr stimulare ovariana. Am inima cat un purice dar speranta inca mai licare si asta e bine. Daca a mai facut cineva stimulare va rog sa ma ajutati cu sfaturicomputerlove computerlove ....
oanamaria
Scris: Thursday, January 20, 2011 2:07 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Roxy te imbratisez sa treci cu bine si peste aceasta incercare.Imi doresc atat de mult sa ti se implineasca visul si sunt convinsa ca iti vei tine bebelusul la piept dupa atatea incercari.
Eu nu am ce sfaturi sa-ti dau,poate fetele care au trecut prin aceleasi incercari.
bulibuli
Scris: Thursday, January 20, 2011 3:31 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
si eu o incep tot luna asta.. o sa fie bine, nu-ti face griji!!
ingerash
Scris: Thursday, January 20, 2011 3:35 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
roxy,bulibuli,mult succes!computerlove majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Anelise
Scris: Thursday, January 20, 2011 3:36 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Roxy, Buli, va tin pumnii, fetele scumpele! computerlove pupici pupici
roxy_oxxy
Scris: Thursday, January 20, 2011 7:34 PM
Nivel

bulibuli wrote:
si eu o incep tot luna asta.. o sa fie bine, nu-ti face griji!!

offf O sa fim surori de "suferinta"... tu ce sti despre stimularea ovariana? Riscuri ceva??? Ce sanse sunt sa ramai gravida??

Liz; ingerash; oanamaria;computerlove computerlove computerlove

Am vorbit cu dr si maine ma duc la ea sa vedem ce tratament imi da... am MARI emotiiuff uff ... nu stiu de ce plans plans
Irinuca
Scris: Thursday, January 20, 2011 8:10 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
Roxy nu stiu nimic de stimulare. dar de ce nu incercati si fertilizarea in vitro? (ca de asta am auzit, si am citit si ca e un program guvernamental de incurajare .. ceva cu prima gratuita...)
pup si iti doresc sa devii mamica si maine pupici
bulibuli
Scris: Thursday, January 20, 2011 8:56 PM

da, sunt ceva efecte adverse... nu stiu cum e, dar presimt ca o sa aflu.. nu vreau sa-mi fac griji mai mult decat trebuie.. bafta.. discuta cu medicul tau intreaba-l orice ti-e neclar pupici
roxy_oxxy
Scris: Thursday, January 20, 2011 10:03 PM
Nivel

Irinuca cred ca aceea ar fi ultima optiunesic .... sper sa nu ajung pana acolo uff uff
Ana
Scris: Thursday, January 20, 2011 11:25 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Roxi,Buli va tin pumnii!!!majoreta majoreta
bereea
Scris: Friday, January 21, 2011 8:24 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Roxy, Buli, sper sa reusiti sa va realizati viusl de a deveni mamicipupici
Si cumnata mea se chinuie sa ramana insarcinata si vad cat sufera ca nu se intampla, asa ca imi inchipui ce este si in sufletul vostru.Dar de data asta o sa fie binepupici
roxy_oxxy
Scris: Friday, January 21, 2011 3:34 PM
Nivel

bereea... am inceput sa plang la reclamele cu bebelusi sincer sunt intr-o stare deplorabilauff uff
Anabellacomputerlove computerlove

EU: azi am fost la dr mi-a dat Ova-mit 5 pastile sa incep de azi ziua a 3.. dr e o dragutza mi-a explicat tot ceea ce urmeaza sa facem luna aceasta dupa aceste pastile ma asteapta la ea saptamana viitoare joi ptr eco sa vedem daca a aparut vreun folicul si cat de mare este...
Buli tu ce tratament ai???
isabella
Scris: Friday, January 21, 2011 7:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/11/2010
Roxy , si eu am trecut prin multe greutati pana sa raman insarcinata dar m-am rugat continuu la Dumnezeu si nu mi-am pierdut speranta . Am avut incredere in puterea Lui . Iti doresc din suflet sa treci cu calm peste toate etapele care urmeaza si sa nu te stresezi pentru ca e foarte important sa fii linistita ( chiar daca e foarte greu sa fii calma , gandeste-te ca stresul e inamic de temut in astfel de cazuri ) . Doamne ajuta !
bulibuli
Scris: Saturday, January 22, 2011 9:05 AM

roxy_oxxy wrote:
EU: azi am fost la dr mi-a dat Ova-mit 5 pastile sa incep de azi ziua a 3.. dr e o dragutza mi-a explicat tot ceea ce urmeaza sa facem luna aceasta dupa aceste pastile ma asteapta la ea saptamana viitoare joi ptr eco sa vedem daca a aparut vreun folicul si cat de mare este...
Buli tu ce tratament ai???

Tot Clomifen iau si eu, Closilbegyt mai exact (si Ova mit tot Clomifen contine), incepand de azi, ziua 5 pana in ziua 9, miercuri, cand ma duc pt monitorizare. Am decis (impreuna cu dr.) sa incep cu 1/zi si vedem cum reactionez. Apoi, din ziua 15 probabil o sa iau Duphaston. Bafta!!
roxy_oxxy
Scris: Saturday, January 22, 2011 9:56 AM
Nivel

Buli eu ma duc la eco joitopai topai ... mi-a zis dr ca dupa ovulatie voi lua utrogestan ptr mentinerea eventualei sarcinitopai topai .... SUCCES Bulicomputerlove computerlove ...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.