Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 170
| Buna, ce alte analize hormonale ai mai facut? Dar HSG? Stimularea se face numai la recomandarea medicului si neaparat sub supravegherea acestuia prin monitorizari.. succes! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| dap, nu te apuca sa faci stimulare nemonitorizata, ca se face in mai multe etape, si numai medicul, dupa ce iti vede ovarele ecografic si urmareste dezvoltarea foliculilor iti poate spune cand sa faci si injectia de spargere a foliculilor (sa nu iti ramana chisturi) si cand sa ai contact.
eu vreau s ate intreb pe tine despre tratamentul cu dostinex, cat timp l-ai facut si daca ti s-a normalizat prolactina (sotul meu are prolactina mare si de sapt asta treb sa ia dostinex, 4 pastilute). |
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 12
| Va multumesc frumos pentru raspunsuri!
Gummy_bear am facut TSH FT4 TPOac, prolactina + antitiroglobulina chemi liaison...in afara de prolactina toate au iesit ok....+ analize biochimice + iumunologice si la cele bacteriologice mi-a iesit candida si am tratat-o...cu toate ca asta nu influenteaza conceperea unui copil. HSG....NU am facut dar chiar doresc sa ma programez dupa sarbatori pentru o HISTEROSONOGRAFIE....ptr ca in trecut am avut niste infectii urinare si ma gandesc sa nu se fi infundat trompele din cauza acestor infectii...
Andy 07...pt prolactina mea putin marita am luat Dostinex 3 pastilute...din pacate nu am ajuns sa-mi refac analiza...tind sa cred k a fost putin crescuta datorita stresului...dar cn stie...am citit pe forumuri ca prolactina este tinuta sub control doar cat luam medicamentul....chiar sunt curioasa sa vad daca asa este pentru ca, cu siguranta voi repeta analiza. |