Stimulare cu clostilbegyt
Subiectul anterior · Subiectul urmator
denisia88
Scris: Monday, December 28, 2015 11:09 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/26/2015
Buna ziua!!! Am 28 de ani...as nevoie de sfatul dvs....au trecut deja 2 ani de cand imi doresc un bebelus insa din pacate minunea nu s-a intamplat.In acest timp am facut analize si eu si sotul....spermograma a iesit ok...eu am facut analize la tiroida si au iesit ok....insa prolactina mi-a iesit 30 ng/ml (valori normale 1,9-25ng/ml)..pentru aceasta am facut tratament cu Dostinex ....insa tot nu am ramas insarcinata. Doresc sa mentionez ca luna de luna in zilele 13-14 ale ciclului simt durere in ovarul din care ovulez (ceea ce ma face sa cred ca ovulez) iar durerile sunt destul de intense.Menstruatia o am regulata la 29 de zile....ma gandesc sa fac o stimulare cu clostilbegyt poate voi avea sanse sa raman mai repede (eu imi doresc gemeni chiar tripleti)credeti ca as avea mai multe sanse? Am inteles ca se iau cate 2 pastile din ziua a3 pana in ziua a7 a ciclului.Multumesc frumos
gummy bear
Scris: Tuesday, December 29, 2015 3:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/15/2015
Buna, ce alte analize hormonale ai mai facut? Dar HSG? Stimularea se face numai la recomandarea medicului si neaparat sub supravegherea acestuia prin monitorizari.. succes!
andy07
Scris: Tuesday, December 29, 2015 4:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2015
dap, nu te apuca sa faci stimulare nemonitorizata, ca se face in mai multe etape, si numai medicul, dupa ce iti vede ovarele ecografic si urmareste dezvoltarea foliculilor iti poate spune cand sa faci si injectia de spargere a foliculilor (sa nu iti ramana chisturi) si cand sa ai contact.

eu vreau s ate intreb pe tine despre tratamentul cu dostinex, cat timp l-ai facut si daca ti s-a normalizat prolactina (sotul meu are prolactina mare si de sapt asta treb sa ia dostinex, 4 pastilute).
denisia88
Scris: Tuesday, December 29, 2015 5:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/26/2015
Va multumesc frumos pentru raspunsuri!

Gummy_bear am facut TSH FT4 TPOac, prolactina + antitiroglobulina chemi liaison...in afara de prolactina toate au iesit ok....+ analize biochimice + iumunologice si la cele bacteriologice mi-a iesit candida si am tratat-o...cu toate ca asta nu influenteaza conceperea unui copil.
HSG....NU am facut dar chiar doresc sa ma programez dupa sarbatori pentru o HISTEROSONOGRAFIE....ptr ca in trecut am avut niste infectii urinare si ma gandesc sa nu se fi infundat trompele din cauza acestor infectii...

Andy 07...pt prolactina mea putin marita am luat Dostinex 3 pastilute...din pacate nu am ajuns sa-mi refac analiza...tind sa cred k a fost putin crescuta datorita stresului...dar cn stie...am citit pe forumuri ca prolactina este tinuta sub control doar cat luam medicamentul....chiar sunt curioasa sa vad daca asa este pentru ca, cu siguranta voi repeta analiza.
andy07
Scris: Tuesday, December 29, 2015 7:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2015
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.