stiloul in scoala

Options stiloul in scoala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaela75
Postat: Saturday, July 21, 2007 11:56 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 2/22/2006
Postari: 4839
Aaa, la liceu si facultate n-ai cum cu creionul ca acolo uzura e mare , iti trebuie ceva rezistent si vizibil.Mai iei caietul in parc,la plaja, la plimbare, in tren,zici ca mai bagi ceva la cap si tre sa reziste la intemperii rambo Ma refeream mai mult la stiloul folosit de astia mici ,dupa ce ca si asa materia e grea mai vine si doamna cu o falca-n cer si una-n pamant ca a vazut o pata minuscula de la cerneala si mai vine si mami stresata de la munca " Iar ai crapat stiloul!"box2 Eu mi-am luat un stilou scump cand am inceput liceul si-l am si acum, scrie perfect am dat toate tezele , examenele cu el .E adevarat ca nu se compara cu creionul sau pixul, scrisul e frumos si cu un stilou bun e o placere sa scrii firstprize Poate ca ar trebui totusi stiloul folosit doar la caligrafie oare Uite ca de atat timp nu mi-a dat prin cap sa intreb acasa cu ce scrie Diana si cat rezista un stilou.plans
MNiko
Postat: Sunday, July 22, 2007 7:37 AM
Nivel: Guest

Intrat: 2/12/2006
Postari: 5
Eu l-a facutlte imi luat notitele cu pixul, dar in sesiune imi transcriam tote cursurile cu stiloul. In felul asta treceam cu siguranta si prin toata materia, iar la a doua parcurgere imi notam cu creionul ce completari faceam ca sa inteleg demonstratiile.
Lilly of the valley
Postat: Sunday, July 22, 2007 10:04 AM


Nivel: SMARALD

Intrat: 3/23/2007
Postari: 12042
Am avut si eu un stilou ca scria super, din clasa aVa, pana am intrat in prenatal cu fata. Dupa aia i l-am dat lui Andrei, l-a stricat in zile ca era uratangry nu-l avea pe Hary Potter. Acum ii luam de pe la Diverta stilouri, ne si cunosc vanzatoarele "Ati venit dupa stilou?"ras
bereea
Postat: Monday, June 30, 2008 8:41 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22765
Am folosit acelasi stilou din clasa a II-a pana in al doilea an de invatamnat, cand l-am uitat in autobuz.Si acum plang dupa el.
bulibuli
Postat: Monday, June 30, 2008 9:48 PM

Nivel: Maestru

Intrat: 3/17/2008
Postari: 9649
MNiko wrote:
Eu l-a facutlte imi luat notitele cu pixul, dar in sesiune imi transcriam tote cursurile cu stiloul. In felul asta treceam cu siguranta si prin toata materia, iar la a doua parcurgere imi notam cu creionul ce completari faceam ca sa inteleg demonstratiile.


daca ma apucam sa le mai si transcriu, se termina sesiunea hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed