|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| STERILIZATOARE
Ce modele exista pe piata? Ce ati folosit si ati fost multumita? Ce ati folosit si nu ati fost multumita ?
Acordati un punctaj per ansamblu, pe o scala de la 1 la 5, pentru produsul respectiv. |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Sterilizatorul de la Primii Pasi,pentru cuptorul cu microunde il folosim noi,ii dau 5 puncte. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu una nu am folosit la Eden ,fiindca am alaptat la inceput pina la 8 luni si pe urma nu am mai cumparat .Sunt chiar asa de necesare,fiindca nici acuma nu am de gind sa cumpar? |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nici noi nu am folosit. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| eu fierb pur si simplu sticlele si biberoanele |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Noi nu am folosit caci nu am vrut biberon! Dar chiar daca ar fi vrut, pur si simplu le-as fi fiert.
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Nici eu nu am folosit. |
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Sunt necesare,la fel ca si fierberea biberoanelor,iar cine nu are chef sa stea langa oala sa fiarba biberoane,rezolva treaba in 3 minute cu sterilizatorul. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 217
| Imi fac si eu de-acum prb cu sterilizatorul. Ma gandeam la aceeasi solutie ca voi: sa fierb sticlutele. Aici, cel putin, sunt f scumpe aparatele astea 90-100 de euro. Nu cred ca merita... |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/19/2008 Mesaje: 536
| noi am folosit si inca folosim steriliz de la avent si sunt tare multumita de el |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/24/2006 Mesaje: 88
| eu am primii pasi, treaba se face in 15 minute si chiar nu am facut fata cu fiertul sticlelor si al tetinelor pentru ca se umpleau de calcar si trebuiau din nou spalate cu apa plata, mai rau ma durea capul, asa cu sterilizatorul e foarte simplu. Eu am la curent. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Noi am folosit pana la un an sterilizatorul . Tre sa ma uit pe cutie .... scoatem artileria de la " naftalina " |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Si noi folosim sterilizator de la primii pasi pt cuptorul cu microunde.Nota 5 .La inceput si eu fierbeam sticlutele,dar era foarte multa treaba cu ele,ma enerva pt ca se umpleau cu calcar.Cu sterilizatorul treaba e gata in 10 minute,si nici nu sunt chiar asa de scumpe. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Tocmai ce ziceam ca la Alexia nu am avut nevoie de sterilizator ca tocmai am primit unul... ocazia nu o cunosc dar se pare ca totusi vom folosi, desi sunt hotarata sa alaptez cat mai mult si nu-i vad utilitatea. Vom reveni cu impresii. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Pentru ca MAtei a avut nitel icter si pentru ca doctorita ne-a recomandat ceiutul intre mese, a fost nevoie de un sterilizator. Ma saturasem sa fierb biberonul si suzeta si m-am gandit si pentru viitor. La Alex am fiert la biberoane dupa intarcare de ma saturasem asa incat l-am cumparat. E de la Primii pasi si sunt super incantata de el. In 15 minute totul e gata...si nici n-a costat o avere... |
|
|