Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| -Prima e o inima, -a doua un peisaj din egipt,o piramida .... -a treia parca e luna si o stea -in a patra forme geometrice |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| mamica23 wrote:-Prima e o inima, -a doua un peisaj din egipt,o piramida .... -a treia parca e luna si o stea -in a patra forme geometrice
Le-am vazut, le-am vazut!!!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| alexandra_lazar wrote:Se poate vedea si cu un singur ochi? Ca eu am probleme , am strabism divergent si...nu pot vedea cu ambii ochi odata...
nu, din pacate nu cred ca se poate, imaginea se compune prin suprapunerea imaginilor obtinute de la cei doi ochi (de aici si denumirea - stereo...) |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| bulibuli wrote:nu, din pacate nu cred ca se poate, imaginea se compune prin suprapunerea imaginilor obtinute de la cei doi ochi (de aici si denumirea - stereo...)
macar nu eram eu dusa... |
|
|  |
|

|
- doi pesti - STOP - trei delfini
|
|
| S.ELENA wrote: - doi pesti - STOP - trei delfini
corect!!
ia sa mai vedem:
 ce ziceti de astea??
|
|

| Prima n-am deslusit exact ce este: o inima cu ceva deasupra??? Dar a doua este super: calaretul cu stegul in mana!!!! |
|
| S.ELENA wrote:Prima n-am deslusit exact ce este: o inima cu ceva deasupra??? Dar a doua este super: calaretul cu stegul in mana!!!!
da, o inima intr-un cerc..
pentru ca ai ghicit, am sa te rog sa propui tu una noua , ce zici? |
|

| bulibuli wrote:da, o inima intr-un cerc.. pentru ca ai ghicit, am sa te rog sa propui tu una noua , ce zici?
M-ai omorat, la faza asta!!!! Am tot incercat sa descarc de pe net, de cand mi-am descoperit aceasta "pasiune", dar...nu ma pricep...ori nu am ceea ce trebuie instalat in calculator Sper sa nu te superi, dar mai incerc zilele astea si poate-mi iese (acum, sper sa apuc sa si intru)
|
|
| S.ELENA wrote:M-ai omorat, la faza asta!!!! Am tot incercat sa descarc de pe net, de cand mi-am descoperit aceasta "pasiune", dar...nu ma pricep...ori nu am ceea ce trebuie instalat in calculator Sper sa nu te superi, dar mai incerc zilele astea si poate-mi iese (acum, sper sa apuc sa si intru)
nu ma supar deloc... eu am multe si in calculator... dar eu stii cum fac cu pozele, sa nu le mai copii in calculator? dau cautare de imagini pe google, apoi click pe o imagine sa vad la dimensiunea maxima, si sus unde scrie adresa ai sa vezi ca se temina cu jpg., aia o copii aici si vad ca merge |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Parca incep sa vad si eu ceva,in sfarsit dar orcum trebuie sa prind experienta.Eu una cred ca le ghicesc si le nimeresc cum a fost cu calaretul si stopul. . Bulibuli,mai vreau! |
|
| shirel wrote:Parca incep sa vad si eu ceva,in sfarsit dar orcum trebuie sa prind experienta.Eu una cred ca le ghicesc si le nimeresc cum a fost cu calaretul si stopul.  . Bulibuli,mai vreau!

sa te vad |
|

| bulibuli wrote:nu ma supar deloc... eu am multe si in calculator... dar eu stii cum fac cu pozele, sa nu le mai copii in calculator? dau cautare de imagini pe google, apoi click pe o imagine sa vad la dimensiunea maxima, si sus unde scrie adresa ai sa vezi ca se temina cu jpg., aia o copii aici  si vad ca merge
O sa incerc si eu asa; pana acum nu am reusit nici in calculator sa descarc
bulibuli wrote:... sa te vad
eu le-am dibuit, desi ultima mi-a luat putin mai mult timp decat celelalte, pe care le-am vazut imediat!!!! |
|
| S.ELENA wrote: eu le-am dibuit, desi ultima mi-a luat putin mai mult timp decat celelalte, pe care le-am vazut imediat!!!!
si eu m-am chinuit putin la ultima, dar nu-i asa ca e frumoasa???merita!! |
|
|