Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu am o singura problema: reusesc sa despart fundalul de obiectele 3D, dar nu pot sa-mi plimb privirea in pagina fara sa pierd distantarea asta. Adica berzele le vad si eu, dar cand ridic spre soare sau luna, ce-o fi... pa si la revedere! Si o iau de la capat si patesc la fel! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Eu nu vad nimic |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| cute_baby_of_mine wrote:Eu am o singura problema: reusesc sa despart fundalul de obiectele 3D, dar nu pot sa-mi plimb privirea in pagina fara sa pierd distantarea asta. Adica berzele le vad si eu, dar cand ridic spre soare sau luna, ce-o fi... pa si la revedere! Si o iau de la capat si patesc la fel!
te grabesti, la fel pateam si eu.. trebuie intai sa astepti sa fixezi foarte foarte bine imaginea, sa se vada foarte clar, sa ii observi toate detalile, apoi incepi sa plimbi ochii sa vezi si alte detalii in jurul ei, dar din aproape in aproape, nu sari direct la soare... sper sa functioneze cum ti-am explicat eu.. |
|

| Ma gandeam eu ca graba e de vina... Dar stii cum intru aici acum? Dau un efect la poza la care lucrez si cat aplica programul efectul respectiv, intru repede 1 minut... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Eu ma uit "crucis" la ea ,ma concentrez un pic si gata apare poza. |
|

| mamica23 wrote:Eu ma uit "crucis" la ea ,ma concentrez un pic si gata apare poza.
Si eu tot crucis... |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
|
Mamaaaa, de cand ma tot chinui si eu sa le vad, dar in seara asta am reusit si fara sa fac prea multe incercari!!!!
Este abdolut minunat!!!!! Hai ca m-am indragostit si eu de "sportul" asta, acum va inteleg perfect!!!! Am inceput sa vad de la poza cu trandafiri, in care apare floarea (trandafirul) aceea mare pe mijloc!!!!
Hai ca "plec" sa le vad si pe celelalte!!!!
Va multumesc fetelor, este minunat!!!! |
|

| Deci, in 12 minute, le-am vazut pe toate!!!! Este minunata senzatia de trecere de la "ceata" care se formeaza la "oglinda" unde ies in evidenta obiectele!!!!
Mai vreu, mai vreau!!!!! |
|
| Uraaaaaaa, ce mult ma bucur!! Uite, dedicatie speciala pentru tine:

PS tin minte la inceput ce mult m-am bucurat cand a reusit si sotul sa le vada, ca zicea ca sunt nebuna ma uit chioras la poze... |
|

| Multumesc frumos!!!!!
- 6 lalele; - tipa care sta cu picioarele incrucisate si mana stanga sprijinita pe picior; - o stea...... dar pe ultima inca nu am reusit sa o vad....poate sunt prea obosita ...
Daca ar sti al meu sot ce fac eu la 3 dimineata |
|

| Ultima e cumva o mingie?!?!?!?!? |
|
| nu, pur si simplu se vede 3d modelul ala, ca si cum ar fi din cristal.. de fapt, daca ma uit mai bine, parca iese ceva din mijlocul imaginii, ca o cupola din sticla.. e super interesant.. |
|

Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Sunt superbe,si eu mai vreau |
|
|  |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Se poate vedea si cu un singur ochi? Ca eu am probleme , am strabism divergent si...nu pot vedea cu ambii ochi odata... |
|
|