Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Eu nu vad... |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| mai,voi ma inebuniti...
cum se vede scrisul 7 pitici?Buli,ia pune o poza cu el simplu,fara ceata asta. sa-mi dau seama cam la ce ar fi trebuit sa ma uit... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Nici eu nu vad nimic |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| sami wrote:mai,voi ma inebuniti... cum se vede scrisul 7 pitici?Buli,ia pune o poza cu el simplu,fara ceata asta.  sa-mi dau seama cam la ce ar fi trebuit sa ma uit...

nu trebuie sa stai sa te uiti pur si simplula ea un timp indelungat, sperand ca va aparea odata si-odata, trebie sa incerci sa focalizezi mai departe, mai aproape, numai nu pe imagine, stai cu fata spre ea, dar nu te uiti la poza, ci undeva dincolo de ea, ca si cum n-ai vrea s-o vezi ci sa vezi dincolo de monitor, imaginea sa o vezi asa, in ceata... cand ai reusit sa focalizezi la distanta care trebuie apare f clara imaginea... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu nu ma uit in centru, ci putin in lateral, tocmai in incercarea de a evita poza. Apoi imi relaxez ochii si... apare! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 9/29/2008 Mesaje: 86
| eu nu am reusit.......si am dor ochii ingrozitor....nu stiu cum reusiti voi.... |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu nu vad nimic, fratilor ! I'm blinde ! |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Mai ce este aici este pentru experti ...eu nu vad nimik ......cred ca din cauza ochiului meu care este puturos. |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Acuma am gasit si eu topicul asta.Imi pierdusem experienta,ma dureau si ochii,dar am reusit sa vad.Se spune ca au efectul unui LSD si chiar am ametit putin. Bulibuli,imi pare bine ca mi-ai amintit de stereograme,intr-o vreme imi placeau foarte mult |
|
| ma bucur ca mai gasesc pasionati, uite carla pentru tine, una foarte frumoasa, dar destul de grea
 si inca una frumusica pentru voi fetelor:
 |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am vazut 3D dar nu stiu ce e: voleibalist,ceva om cu mainile in sus,nu?Ma cam dor ochii. |
|
| da, si eu m-am chinuit oleaca la aia... sunt niste oameni care ies dintr-o cutie de conserve - unul e iesit si unul e inca inauntru, daca te concentrezi foarte tare vezi chiar si cheita de la conserva... si eu la inceput vedeam doar un om in picioare si ceva langa el, apoi incet-incet am inceput sa vad detalii... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Cum vedeti frate,ca eu nu vad nimic |
|
| Rody wrote:Cum vedeti frate,ca eu nu vad nimic rody, nici macar aia cu floricele? e foarte usoara, apare o floare mare in mijloc!! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu am crezut ca e un scafandru... Ma mirasem eu de cheita, dar... |
|
|