Lili Eu wrote: Eu zic ca e de bn....ma duc sa imi mai iau azi 2 teste de 10 iti tin pumni sa fie beta macar peste 20 la tine daca e bn la vara bem o bere o sa te descurci lili felicitari incet poate te urmez si eu cu cu un fratior sau surioara pentru fetita mea!
|
buna dimineata mamici cele care aveti bebei mai mari de 6 luni cu ce ati inceput diversificarea? noi am inceput cu legume la amiaza mi-a papat cateva lingurite ii place ce meniu aveti voi?
|
O sa iau si ca vreau sa ii mai dau si san a luat bine in greutate a crescut in ianuarie incepem diversificarea de la 6 luni dar asi mai vrea sa ii dau si san am nascut de 3100 kg di 46 cm si acum avem 7 300 kg si 62 cm are câteva zile de când refuza sanul si eu cedez si ii dau laptic
|
Mamici a mea stranuta si acum la 4 si 3 saptamani si mai sughite ca scoate tot felul de sunete gangureli vrea sa se ridice in fundulet numai in sus ne plimbam, problema e la noi ca nu ne saturam cu sanul ii dau completare si vad ca a prins la minte ca din biberon vine mai mult laptic Voi Ce Luati Pentru lactatie am luat in spital galafort ma gândesc sa iau din nou. ?de exemplu o ora mam chinuit sa o pun la san sa paper in seara asta si putin a stat si maraiala am facut laptic nan 1 papam!
|
Buna fetele nu am scris de mult ca pitica imi ocupa tot timpul va doresc o luna cu cât mai multe burtici eu anul trecut am aflat chiar azi ca voi fi mamica acum am o fetita voinica de 4 luni sa nu va pierdeti speranta ca se vor indeplini visele
|
Buna diminea?a mamici eu am o fetita care sa grabit sa vina la 37 de saptamani prin cezariana de urgenta am stat o saptamana in spital sa imi scade transaminazele mie , acum are 7 kg si 62 de cm am crescut mari puteam sa uitam ca a fost prematur ,Mada sa ai incredere in Domnul ca fetita ta va fi bine si va creste mare voinica sa nu fii suparata ca ii transmiti si ei stare de neliniste pe mine asa ma sfatuit toti si sa ai mult laptic ca are nevoie e cel mai bun ! Scuze de roman dar dupa o noapte in care pitica ma tinut treaza nu a plans doar a avut chef de ras va doresc crestere usoara si eu sunt o mama incepatoare tot primesc sfaturi dar imi cresc feti?a dupa cum cred eu ca e mai bine o duminica placuta!
|
kali wrote:Burtici, am nevoie de ajutor cu listuta. DianaM, Lixandra_alexandra si Cory sunt nou-venite. Altcineva? Stelutza si Crissy au nascut? noi azi avem 3 saptamani si 2 de când suntem acasa incercam sa papam si sa dormim sa luam in greutate am luat dar mai trebuie
|
Lili Eu wrote: Si Dominic in prima luna a luat doar 600g si normal e intre 700-800g si eu ma speriacem un pic dar apoi la 2 luni deja a luat un kg in lungime luase bine 4cm normal trebuie sa creasca intre 3-4cm. cat a luat fetita ta in greutate?? in 10 zile 170 grame cam putin speram sa punem de acum mai mult
|
Mamici cât au luat in greutate bebelusi vostri la 3 saptamani ca pitica mea papa dar a luat putin in greutate
|
Lili Eu wrote: Nuuuu lui Dominic ii placea...chear se invatase si statea dupa ce ii tragam radea dupa ce ii pui picaturi astepti 4-5 minute sa se moie mucusori apoi ii tragi. o tii in brate in pozitia sezut cu capu un pic pe spate si manevrezi mustiucu ala de la pompa in sus si in jos cand il bagi in nara...pai nici la Dominic nu curgea muci dar fornaia...sa vezi ca iese mucisori amestecat cu laptic...incearca sa vezi...ca rau nu ii faci o sa incerc ca Mul?umesc crestere usoara!
|