deme wrote:https://ibb.co/ydRgjjc https://ibb.co/FWTzHgvVa salutam de la 10s2z, arătăm de 10s și avem 3,14 cm. A stat doar cu spatele la noi, și se tot misca. Sotul a fost fascinat :) sa îl vadă și sa audă bătăile inimii :) Sarcină uşoară în continuare şi bebe sănătos!
Copiii sunt darul lui Dumnezeu pe pământ! Eu-38 ani El-44 ani Fibrom-operație fibrom uterin Ciclu regulat - 26-28 zile TTC- 9 ani

|
Isa294 wrote:
O sa raspund si eu la intrebare, desi nu mi-a fost mie adresata. Testele astea sunt oricum statistice, nu diagnostice, deci intr-adevar mai pot fi si erori. Si eu am citit despre multe cazuri cu risc crescut la o afectiune genetica, infirmata ulterior de amniocenteza sau biopsia de vilozitati coriale daca era prea mica sarcina pt amniocenteza. Doar astea doua sunt diagnostice, cu riscurile aferente desigur. Acum pe piata sunt multe astfel de teste genetice si e tare confuz sa-l alegi pe cel mai potrivit, medicii ar trebui sa sfatuiasca pacienta ce anume sa faca. In cazul meu, l-am facut la clinica unde am facut si FIV, a scris Irinan de el mai sus.
Mulțumesc pentru răspuns! Dar eu tot nu sunt lămurită, de ce să îl mai alegi dacă e doar o statistică care te poate ține pe jar, te poate stresa cu un rezultat nesigur? Poate înțeleg eu greşit, nu ştiu de ce aş da un pumn de bani, am înțeles că e foarte scump, dacă rezultatele nu sunt sută la sută sigure? Poate mă lămuriți voi, care poate ştiți mai bine!
Copiii sunt darul lui Dumnezeu pe pământ! Eu-38 ani El-44 ani Fibrom-operație fibrom uterin Ciclu regulat - 26-28 zile TTC- 9 ani

|
Te intrebasem Deme, pentru ca citisem cazuri pe forumul de infertilitate ca unele teste mai dau si rezultate aiurea. Eram curioasa pe ce criterii l-ai ales pe acesta.

|
Sarcină uşoară, Deme! Doamne ajută să fie bine! Medicul ți-a recomandat Nipt sau e o decizie personală?

|
deme wrote:Gata si eco de 7s, pacat ca nu pot sa pun si filmuletul cu bătăile inimii . Totul este perfect, avem 115bpm iar la masuratori corespunzător pt 6s6z , azi avand fix 7s. Mai mergem peste 2 săptămâni :) Tot nu imi vine sa cred Felicitări, Deme! Sarcină uşoară!

|
deme wrote:
Maftei așteaptă sa audă bătăile :)
Felicitări! Apar şi ele! Doamne ajuta!

|
deme wrote:
Fac 2 prolutex, 1 crinone, 6 duphaston, 4 utrogestan și 2 arefam pe cale orala
Bănuiesc că asa ti-a zis Maftei,nu?

|
deme wrote:Mulțumesc fetele !!! 🥰🥰🥰🥰❤️❤️ Ai suplimentat progesteronul?

|
deme wrote:Beta 1007 Progesteron 43ng
Nu creeeed :) Felicitări! Doamne ajută să fie bine!

|
deme wrote:
La tine ma gândeam!! :) La eco nu s-au vazut 2 saci, insa a spus ca e posibil sa fie . Vedem cum evoluează pana vineri.
S-a vazut la eco asa devreme? Adica fetele spuneau ca trebuie sa fie beta peste 1000 ca sa se vada ceva la eco, de asta intreb.

|